- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megvan a következő Xperia pontos startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
bardi #181913 üzenetére
Ezek a becsúszó kenőanyagok egy időben engem is majdnem elcsábítottak, sőt, ha ingyen kapnék egyet próbára, tuti letesztelném. Mondjuk a teló alsó láb szerviznél használsz olajat és Sram Butter-t, nem tudom egy harmadik újabb kenőanyagot mennyire szerencsés rákenni, akkor már nem jobb bringamosás után a becsúszót egy kis Sram Butterrel áttörölgetni? Mert ugy-e a szimeringen belül is az van. Meg hát ha már nincs kenése a becsúszóknak és a bringa fejreállítása után is szárazon mozog a teló, akkor szvsz már úgyis rég ideje egy olajcserés szerviznek.
#181914 atti29: én ilyent xc-re nem tennék, de persze te tudod milyen terepen jársz. Nekem eddig bőven elég volt az agresszívebb xc gumi is, a tapasztaltabb kollégák meg gyors gumival saraznak, sőt, hóban is tekernek. Ha mégis megveszed, akkor figyelj arra, hogy az első váltó amikor a legkisebb lánckeréken van, ne érjen bele, nálam pl a 2.35" már lehet beleérne.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest