Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
djherby
tag
Sziasztok! Felújítok egy mtb-t, imádok szerelni. Szétkaptam már teljesen, csak a középrész maradt. Ezzel szopok már egy hete. Most végre a jobb oldali megadta magát, és kijött. Meglepődtem, mert azt hittem monoblokk van benne, de nem. 20 körmös leszedővel volt felrakva mindkét oldalon, de csak sima négyszög tengely volt benne. A másik oldalit az istennek sem tudom kiszedni. Most vagy benne hagyom és veszek egy új tengelyt meg csapágyakat, vagy nem tudom. Monoblokkot szerettem volna. Sehol nem látok olyat, hogy sima tengely 20 körmössel lenne felrakva.
-
totyaNYC
csendes tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Az anyagában nem vagyok 100%ig biztos, de szép, króm (tükör) a felülete és nincs rajta rozsda. Sajnos menthetetlen és nem találok hasonló felületet a webshopokon.
-
totyaNYC
csendes tag
Sziasztok! Régi, 'retro' KTM Sorento kerékpáromhoz keresnék roszdamentes acél felnit (28-622, 36 lyuk). Átbújtam a netet, de sehol sem találtam. Van valakinek ötlete? Valami retro-bringás turkáló? Előre is köszönöm!
-
erh75
tag
Egy Suntour NEX HLO villában , lehet rugót cserélni, hogy puhább legyen ?
-
xy.zsolt
őstag
válasz
INTELligent
üzenetére
Írd meg PM-ben hogy mire is van szükséged....nem tudok róla, hogy lenne bármilyen kuponom alltricks-nál, de ettől még lehet.
Nekem is jól jönne onnan muc-off, de nincs az az isten hogy bárkinek kifizessek ugyanannyi szállítást mint amennyi a termék
Na, írj aztán megnézem mit tehetek.
Most látom, hogy megoldódott a gondod. -
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Elfogták a sportolókra támadó hármashatár-hegyi garázdát
Milyen "szép" zöld falak...
-
xy.zsolt
őstag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Galileom nincs/nem is vóóóót....van glonass és beidou

-
arcitec
addikt
válasz
nmate91
üzenetére
Aha. No akkor a nmate91 : Én már vásároltam úgy, hogy már nem volt egyik boltban sem,
ellenben fel lehet venni az ügyfél szolgálattal a kapcsolatot (telefon). És megnézik melyik boltba lelhető még fel. Ha találnak, akkor az általad kért boltba fogják szállítani, majd értesítenek mikor veheted át. Aldiban vettem így , de szerintem a Lidl is így működik.
Sőt átvételkor hálálkodtak , hogy őket választottam ....
marel09: Én megtaláltam az okát , ott valamit ki lehet vele rögzíteni, (most nem ugrik be) de soha nem használtam. - Talán az első kereket, hogy ne lifegjen?
Meg is van ott van az 5-ös ábrán konkrétan a kormányt lehet stabilizálni, hogy ne lifegjen az első kerék
: [link] -
INTELligent
senior tag
válasz
INTELligent
üzenetére
A kupon közben sztornó
. -
nmate91
tag
válasz
arcitec
üzenetére
Köszi, annyira nagyon nem sürgős, igazából csak szeretnék egyet vidékre is (Budapesten van egy, de nem hoztam le amikor elmenekültem onnan) és ha esetleg valaki látott, akkor rárabolok. Győrben néztem, nem volt a múlt héten. Az a 15-16 ezres erős túlzás érte, amikor alapvetően 9 ezer.

-
INTELligent
senior tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Van valaki, aki tudna dobni egy kupont alltricks.com-ról (ha jól látom, csak annyi kell hozzá, hogy reigsztrált legyél, xy.zsolt, visszakeresve Te szoktál innen rendelni, ha Neked még él ez a lehetőség, akkor tudnál kérlek segíteni)? Jó áron van a Stamp2 (50 EUR, ill. itt még van, mert idén van új verzió, és azok már drágábbak - amúgy ahol még árulják, ott kb az összes akciós; kár hogy nincs piros, mert az jobban menne a vázhoz, de ennyiért jó a raw is
).
Illetve RS telóknál típusonként szoktak variálni a mérettel az évjáratok között? Nekem 2013-as a Cube bringám, de abba jó lesz az XC32-höz ez, igaz? Azt jól értem, hogy az O-gyűrűket minden kisszervíznél cserélni érdemes (nyilván a dzsuva mennyiségétől is függ), tehát ebből érdemes több kit-et venni?
Azt közben kiderítettem, hogy nekem 15WT-s RS olaj kell a telóba, viszont zsírt milyet vegyek? Van itthon lítiumos kenőzsír, de gondolom ehhez valami speckó nem ártana. Ti mit használtok? -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Zsohi
üzenetére
Az égiek sem akarják,hogy más kerékpárt építs.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
jjeahh...sarat tényleg nem kap,de sokat van mosva,igaz nem magasnyomásúval,és sokat is megy.

Crytec...eleinte nekem sem volt,hisz nagyon ritkán kell állítani.Aztán vásároltam egyet,hogy állíthassak rajta,ha éppen olyanom van...amúgy ritkán szoktam.Amint azt már írtam,nem elég ha egy pumpa tudja a telóhoz kellő nyomást,kell lennie benne egy beépített visszacsapó szelepnek,ami megakadályozza,hogy levételnél egy szisszenésnyit is visszaengedjen,hisz itt,ilyen kis térfogatnál egy szisszenés is nagyon sokat tud jelenteni.Aztán az sem árt ha van rajta egy visszaengedő gomb sem,mellyel valóban pontosra tudod állítani a nyomást.
(#161569) CragON...tavalyelőtt voltam először,nagyon tetszett,tavaly elmaradt esküvő miatt,idén meg...
-
arcitec
addikt
válasz
nmate91
üzenetére
Vagy vársz türelmesen és majd lesz. Nyárig van rá esély és ha van, akkor az egész országban van Lidl/Aldi. Nekem Lidl-es van és NEM a Lidl-ből. De kb Lidl-es áron vadi zsír újonnan.
Otthoni szerelésre teljesen jól megfelel.Többnyire a lánc tisztítására használom.
-(Mivel a Cube bringámat,csak tisztogatni és karbantartani kell).
Vagy ha sürgős : [link] Szerintem kb Lidl-es ár kb ... Lehet találni ...
De : [link] Én a kék színű "Lidl-est" venném 15-16eft bőven megéri ... árában van... -
CragON
aktív tag
Lesz valamikor kerékpár tesztnap vagy csak covid?
-
Teleszkoppumpa must-have levegos telohoz?
100-120 psi kiszalad az itthonibol is, de sokszor allitanam helyzettol fuggoen ut kozben?
-
nmate91
tag
Győr / Veszprém környékén találkozott köztetek valaki Lidl-ben kerékpárszerelő állvánnyal? Aldi is jó természetesen.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Szerintem a sár meg víz ami tönkreteszi, így nem csodálom ha tisztaságmániásként nálad különösen sokáig tart
. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
arcitec
üzenetére
Nagy szakértő nem vagyok,de ezt így lehetetlennek tartom,tehát ivana +1
ZolkoW...mostani középcsapágyam egyidős a hajtóművel ami immár 2018 nyara/ősze óta megy,vagyis ~13e km-t ment.Ilyen típus.
Ami a kerékpár kategóriákat illeti,tudtommal nem Cube találmány,az valami egyezményes kategorizálás.(#161563) sebgutkopf ...nagyon megjósolhatatlan merre megy a fejlesztés,eleinte mindenki ellenáll,aztán soxor muszáj beadni derekukat.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
A cikket végigolvasva azért a legtöbb gyártó szkeptikus az új szabvánnyal szemben. Sokan a kimaradástól félve másod vonalból támogatják. De maga a DT swiss se látja értelmét.
Hát nem tudom. Mivel így se olyan szimmetrikus mint a rendes dh kerék, így az a 2% javulás a húzáserőben annyit nem biztos, hogy számít, így se lesz 50-50%.
-
INTELligent
senior tag
Egy RS XC32-es telóm van, és most jutottam el addig, hogy megpróbálkoznék a szervizelésével. Viszont mivel még nem csináltam ilyet, így kérdeznék, hogy pontosan mi is fog kelleni.
- teleszkóppumpa
- teleszkópolaj
- teleszkópzsír
- szimeringek, tömítőgyűrűk
Szerszámok, meg izopropil van itthon. Tudtok fentiekhez boltot/márkát/típust ajánlani? Külföld is játszik (és ha olyan helyről jönne, ahol van olcsón Stamp 2 pedál, akkor kénytelen leszek azt is megvenni
). -
jjeahh
nagyúr
Veretősöknek: Head Angle: 63.6°
-
Gerr'y
senior tag
Sziasztok, köszönöm az állványos tippet. A maglódi úton még pont volt egy darab, azt elhoztam.
UMF Hardy 4 [link] bringán szeretném lecserélni a külsőket valalmi könnyebbre, a városon belül nincsen szükségem a terepmintás gumira. Mit javasoltok milyen külsőt vegyek 26"-os a felni mérete? Honnan érdemes rendelni? -
ZolkoW
őstag
-
Toobee
veterán
Rose-on most nagyon jó áron van a Sigma Buster 700.
-
HugóBoss
tag
Továbbra is érdekelne, hogy a bike kategória mit takar

Valamint úgy látom, hogy a kelleténél többször leszek kénytelen salakos és keményre taposott földúton is tekerni, így érdeklődnék, hogy felni (CUBE RA 0.8, 32H, QR/QR, Disc) mennyire tolerálja ezt és hogy a Schwalbe Kojak, Performance Kevlar, 35x622 gumi helyett mire lenne érdemes váltani? Továbbra is főleg aszfalt, de a vidéki élet már csak ilyen...nem beszélve az utak minőségéről... -
ZolkoW
őstag
válasz
arcitec
üzenetére
biztos létező dolog amit írsz, de az esetek többségében sokkal prózaibb ok szokott előfordulni. A középrésznél sokan örülnének 2-3000 km-es futásteljesítménynek
- de ha nyöszörög, az korántsem jelenti, hogy cserés, sokkal valószínűbb, hogy ki kell szedni, pucolni a meneteket, és zsírral újból összerakni, és ennyi. Nekem a nyeregcsövem csinálja rendszeresen, olyankor ugyanez a szisztéma. De a középcsapágyamra is jellemző, ha a forgása rendben van, akkor nem nyúlok még a csapágykinyomóért 
más: írjátok itt a komplett bringaárakat, és kezdem úgy érezni, hogy bár csábító tud lenni egy összeg, amit odaírnak, összehasonlítva azzal, amit él elköltök egy bringa összerakása közben alkatrészenként, de asszem, én maradok ennél az útnál

-
arcitec
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Szerelőtől halottam olyat , hogy előfordulhat, hogy a 2 db húzott cső elmozdulhat egymáson.
De pl régi bringán a pedál nyikorgott a műhely sem tudta megállapítani, hogy az. (hol nyokogottt - hol nem) Van ilyen.A mostani Cube trek a Hollowtech középrészből hallatott hangot de csak mindig a bal pedál nyomaték átvitelénél. Én is mindenre gyanakodtam a vázra is. Ez a fajta közép meg nem nagyon tud állítólag viszonylag újonnan "nyikogni". Ellenben a kulacsok azok folyattak, lecseréltem őket. És elmaradt a nyikogás. Szerelői tanácsra fújogattam spéci olajjal -már előtte is. Ezért vagy azért a lényeg, elmaradt a hang. Állítólag nem egy nagy ügy a közép rész csere, csak egy alig 2-3ekm bringán nem kellene. Na majd most a nyáron meglátom hogy muzsikál. A Cube bringára egyébiránt azt tudom mondani csak megy-megy szinte hangtlanul csak suhan mint a Merci, a megfelelő mosdatás olajozgatás mellett..Trek és 14,9 kg jó kis gép, nagyon. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
marel09
üzenetére
A középrészben csak a csapágy,vagy annak vázba rögzítése recseghetett,illetve a hajtómű valamelyik része,mert az ott találkozó vázcsövek hegesztve (karbonnál egy darabból) vannak,ott semmi sem súrlód6 semmivel.
...hacsak nincs elrepedve a váz. 
(#161546) Maximum1...minden rugózás a merevség rovására történik,így valamennyi hajtáshatékonyságvesztéssel járhat,itt csak az a kérdés mennyivel.Szerintem...
-
Maximum1
őstag
válasz
INTELligent
üzenetére
Kipróbáltam, de csak kb. 10 percet és aszfalton, kiállva megtépve a gépet olyan érzésem volt mintha lapos, vagy defektes lenne a kerék, furcsa érzés volt.
Terepen jó lehet, nem tudom lokolható e, mert úgy lenne értelme.
Náluk volt tavaly egy Diverge teszt kerékpár és ki lehetett próbálni.Létezik egy ilyen holmi is.
-
ZolkoW
őstag
válasz
HEAHEA
üzenetére
A hajoldozás szerint kaméleon, a pozícióm szerint bika, de van egy Fizik nyergem, amiről nem tudom elképzelni, hogy a világon bárkinek kényelmes lehetne

Pedig amúgy szimpi a megközelítés, és azt tapasztalom, hogy nyeregnél tényleg talán az első paraméter ez a testhelyzet-dolog, még a szélesség is utána jön. (jó, ez hülyeségnek hangzik, de valószínűleg vagy az összes nyergem nagyjából jó szélességű volt, vagy mind rossz...) -
kacsyx
aktív tag
A rendelésekkel kapcsolatban:
Múlt hét csütörtökön rendeltem először az r2-bikes-ról, hétfő reggelre itt volt Baranyában, pedig DHL-MPL átadás is volt közben. Bike24-ről akartam rendelni, de ott minimum 5 nap lett volna a COVID miatt.Anno mikor a K2-ben vettem az előző bringám, ott ingyenes volt az üzembe helyezés és a legtöbb boltban ezért nem is kérnek el pénzt. Majd 100 km után még vissza kellett menni hozzájuk, hogy újra átnézzék a bringát és teljesüljenek a jótállási feltételek. De beszéltem velük erről vásárláskor és azt mondták bármely Cube hivatalos partnerhez vihetem az országon belül. Így is lett, Pécsett kapta meg a 100 km-es szervizt, ingyen.
-
nrg.960
tag
válasz
jjeahh
üzenetére
A Cannondale 2019-20-ban átállt a Tapered fejcsőre és dobta a 1,5 colos fejcsövet. Így már esélytelen tervezni egy fatty-t. Ha már nagyon ilyesmi rendszert szeretnél akkor inkább Lefty, de attól sem dobtam olyan hátast mint néhányan.
Vagy veszel egy játszós 26-ost fattyval. -
jjeahh
nagyúr
válasz
flash-
üzenetére
Egyet sem próbáltam, de valszeg minimálisan jobb a komfortérzet, cserébe újabb hibalehetőség, szervizelendő alkatrész. Viszont mivel montiba már tényleg kell a teló, ebből csinálhatnának modern 29er verziót, el tudom képzelni, hogy tényleg érzékenyebb, mint a dupla becsúszós villák és 1.2kg
, még a legújabb agyonkönnyített SID is nehezebb nála. -
flash-
veterán
válasz
INTELligent
üzenetére
mondjuk ezek a csillapításokról szóló véleményt olvasnék( nem pedig bikemag fizetett hirdetést) hogy valóban érnek e valamit?
pl a treknek is van ilyen a felsőcsövön a nyeregcső felöli oldalán(asszem Isospeed), ment is róla nagy fb vita .. -
marel09
csendes tag
válasz
marel09
üzenetére
Na nem hagyott nyugodni, reggel megint szétszedtem, kiszedtem a középcsapágyat. Arra gondoltam, hogy a középrészben a vázcsövek ahol összeérnek belülről, azok surlódhatnak, vagy valahogy odakerült valami kosz. Áttöröltem még egyszer alaposan, a csövek találkozásánál is bezsíroztam, nem csak a menetet, és lőn csoda! Nem pattog. Okulásképpen leírtam, hátha más is jár majd így.
-
törölt tag
Na végre,valahára ma megkapom énis cuccokat,azt össze tudom szerelni a bicót.Multhét szerdán rendeltem az ebike oldalról,de elég sok idö kellet nekik mire összepakolták
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
zsocy
üzenetére
Kábé erről lehet szó,csodálkoznék ha ennyiért komolyan átnéznék.

(#161529) 6030D ...ennek a nullszerviznek még a fogalma is sértő és felháborító számomra!
Egy tisztességes felállást csakis úgy tudnék elképzelni,hogy mivel nem próbapadon próbálják őket,hanem a gyártósorról megy a boltba,vásárlás után X idővel,vagy Y km után visszavinnéd valahova,elmondva a közben kijött hibákat,gyűjtött tapasztalatokat egy finomhangolásra,de azt pl. hogy szétszedni a kormánycsapágyat,vagy az új telót csak azért mert hátha valamelyik barom kifelejtette belőle a kenőanyagot,felháborítónak találom!
-
6030D
addikt
válasz
Predator2
üzenetére
Attól függ mit csinálnak annyiért. Ha csak egyenesre állítja a kormányt, nyerget, esetleg váltót állít, akkor sok. Illetve az ár jó, csak az mellé érdemes a kerékagyakat is zsírozni és megfelelően beállítani, többi kónuszos csapágyat szintén, ha hidrós tárcsa, azt légteleníteni, meg beállítani, ha mecha, azt szintén. Teleszkópot is érdemes széthúzni (ha levegős). Pedálmenetet zsírozni.
Szóval van vele munka, általában kétszer ennyit kérnek el egy alapos null szervizért. De megéri. -
INTELligent
senior tag
Most jött szembe velem a Specialized Future Shock technológiája, ezzel kapcsolatban van valakinek tapasztalata, mert kíváncsivá tett, hogy mennyire hatékony valós körülmények között.
Mert azzal jönnek, hogy mivel a korménycsapágy fölött van a csillapítás, így nem fog lassulni a bringa, de fizikailag ott lesz energiadisszipáció ugyanúgy. Ok, nem egy MTB villa súlya a cucc, és ez különbséget fok okozni, de amúgy most nincs meg, hogy fizikailag miért biztosítana jobb tulajdonságokat ez, mint egy első teleszkóp. Vagy csak szimplán arról van szó, hogy hardtailnél mivel az egész váz mozdul, így neked jobban csillapítanod kell karral, mintha csak a kormány rugózna? -
Predator2
addikt
Helló
Fura kérdés lesz.
"Első beüzemelés" címszó alatt soknak számít egy 3000Ft-os ár?
Adott egy új kerékpár, a télen még össze lett rakva, hogy megvan e minden a dobozba, de beállítva semmi. Ez a kerékpár már tárcsafékes, stb... Van értelme szakira bízni? Nem tudom mit takar egy ilyen "első beüzemelés" egy új terméknél. Nem állítottam még be soha tárcsafékes kerékpárt, de ha nem túl bonyolult akkor nekiesnék én magam.Üdv
-
tisn
veterán
válasz
Maximum1
üzenetére
Nem tudom melyiket nézted ki, de ha a büdzsébe ez belefér akkor sokkal jobban jársz, minőségben és tartósságban IS.
egyetertek, egy ilyen road pro-ra szeretnek valtani (esetleg road race-re) -
Hachiko95
aktív tag
válasz
f4lcon
üzenetére
Igazából ki kéne próbálni milyen, de Meridánál egy Manitou Markhor szintet kéne megütni, ami az 500-asban van, az nem lehet rossz.
Nekem még egy régi XCM volt, annál visszaút csillapítás nem létezik, és ahogy finoman helyeztem rá a súlyt úgy beesve indult meg. Azt cseréltem egy 2019-es Recon RL-re, az olyan finoman mozog, hogy nem érezni a megindulási pontot óvatos ránehezedésnél sem. Persze nálam a rugós volt az olcsóbb márkából és a levegős a drágábból. -
tisn
veterán
válasz
ace05
üzenetére
egyreszt van a sima, meg van a dt ami kicsit jobb cuccokkal van szerelve
nekem ketto van, mindketton azonnal kellett volna cserelni a felniszalagot, mert tul keskeny, valahol 3-5 defekt utan lett megcsinalva jora. ami az itthoni szaladgalos, abban a hatso kerekben osszes kullot csereltek 2x, utana meg egy darabot meg cserelni kellett (a srac sem ertette , hogy torhetett el.) igy 4 egy ev es kb. 8000km utan valami recseg a hajtaslancban erosebb tekeresre, amit csavar meghuzassal nem tudtam eliminalni.en szeretem, bar most elegge belelendultem, lehet cserelem egy jobb gepre
-
INTELligent
senior tag
válasz
hardline
üzenetére
Maradjunk annyiban, hogy biztos van rajta kellő profit, de - már ha minőségi a cucc - akkor attól még, hogy ugyanaz a funkcionalitás, ég és föld lehet a kettő között a különbség. Ezt villamosmérnökként mondom, korábban én sem gondoltam volna, hogy GPS vevő és GPS vevő között ekkora lehet a különbség (de igaz ez mosógéptől kezdve elég sok mindenre), és itt elsősorban olyan dolgokról van szó, ami szabad szemmel nem látható. Túlfeszvédelem, elektromágneses kompatibilitás, fogyasztás, stb.
-
válasz
Hachiko95
üzenetére
igen, de a levegős villához komoly tömítés kell, ami alacsony árszinten jellemző költséghatékonyság miatt általában szorul (ha nem szorul, akkor ereszt, de az gyárilag nem jellemző) szóval kicsit ráterveznek, hogy biztos ne eresszen, aminek elég nagy belső súrlódás lesz az eredménye, plusz a levegőrugózás eleve nehezebb megindulása = az egyszeri júzer azt érzi, hogy nem mozog a villa, csak nagy köveken (ami egyébként igaz is) ergo a villa sz.r
ezen a szinten a levegősség inkább hátrány, mint előny -
hardline
senior tag
válasz
INTELligent
üzenetére
Természetesen azzal is tisztában vagyok, hogy egy egyszerű garázsban sincs gps jel egy ilyen nyomkövetőnek.
A swisstrack azért drága, mert 190$, és lényegében egy 25$-os kínai szirszar + 3 darab 18650 cella rádugva. De nem sok alternatívát találtam... -
CragON
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Számolgattam és hát ja, a felszereltség és a gyenge Ft miatt ez így nem pálya.
Ha a korábbi 330-as árfolyamon számolom olcsóbb lenne 140e-rel és még úgy is meggondolandó.
Szerintem 350 alá idén nem fogunk menni, meg úgy lehet soha... -
Pöttön
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs e véletlen valakinek elfekvőbe 1 1/8 COL AHEAD villanyakból leeső darab?
Nem kerkékpárhoz kellene, hanem egy barkácsgéphez távtartó gyűrűnek, csak ahogy nézegettem pont akkora kellene mint egy ahead villanyak, le is mértem, tökéletesen passzolna, viszont ezért nem darabolnám el a villámat.
Egy 2- max 3 centis darab kellene lehetőleg alu.
Ha van valakinek elfekvőben privátban megbeszélhetnénk a részleteket!
-
INTELligent
senior tag
válasz
xy.zsolt
üzenetére
xy.zsolt: Én telóról használom a GPS-t, azon meg nem nézem, hogy melyik műhold jelét veszem, de wikipédia alapján a Beidou jobb pontosságot tud, mint az oroszok - nyilván ezt érdemes fenntartásokkal fogadni, mert pl az utóbbi adat forrása nincs hivatkozva. Ha csak a számokat nézzük, akkor a Galileo ennél is jobbat fog tudni, csak azt még kevés eszköz támogatja.
hardline: azt ugye tudod, hogy elméletben ezek szép számok, de ha nincs vétele a vevőnek (alagút, városban felhőkarcolók beszólhatnak - ok, ez még Bp-n sem jellemző nálunk annyira),
akkor hiába jó az üzemidő. Amit leírtál specifikáció, az impresszívnek tűnik, csak azt próbálom hangsúlyozni, hogy ezt is ki lehet védeni, de valószínűleg az eseti kerékpártolvajok nem gondolnak erre, de őket kellene megkérdezni
. Ár tekintetében meg ok, hogy 120€, de ha egyszer ezzel "megmented" a bringád, akkor már megérte - azt persze neked kell eldöntened, hogy mit választasz, csak annyit akarok kibökni, hogy ha valaki vesz egy drága bringát, akkor ez arányaiban nem olyan sok. -
hardline
senior tag
Eszem f.szom megáll. Délután hívtak a bergusontól, hogy a megrendelt bringát mégsem tudják szállítani, mert nincs a méretemben. Ez volt a múlthéten is egy másik modellel. Én ezt feladom. Valamiért nekem most nem szabad bringát vennem...
GPS nyomkövetős témában viszont találtam 1-2 említésre méltót. A legjobbnak a swisstrack gps tűnik. Vázba rejthető, fél évig bírja az akku. Csak drága. Kínából a hasonló gps kütyük meg szoftveresen gatyák. De így mindegy is, bringa úgysincs.
-
-
xy.zsolt
őstag
Más: nektek melyik műhold vált be a legjobban mérésnél? GPS vagy GPS+Glonass vagy GPS+Beidou? Szenzort most félretettem egy időre és próbálgatom melyik a legjobb pl erdei országúton
-
bardi
senior tag
-
CragON
aktív tag
Canyon-t melyik kereskedő forgalmaz itthon?
Vélemény erről? [Neuron]
Ebbe is judy van, tényleg annyira rossz lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 11 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 92%
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Neo 13 A18 Pro - 8GB/512GB SSD Touch ID (MHFG4MG/A) Indigo -3 év garancia
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
vennék énis ha lenne.
Ennyit számítana az,hogy a ház atombiztosan rögzítve van a vázhoz?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
).
Tartottam is a Németektől akárhányszor rendeltem tőlük és most, hogy beütött a sz@r a legkevésbé se mutatnak hajlandóságot az együtt működésre. A pénzt visszakapom aztá' legyen jó napod.

...hacsak nincs elrepedve a váz.

, még a legújabb agyonkönnyített SID is nehezebb nála.
Egy tisztességes felállást csakis úgy tudnék elképzelni,hogy mivel nem próbapadon próbálják őket,hanem a gyártósorról megy a boltba,vásárlás után X idővel,vagy Y km után visszavinnéd valahova,elmondva a közben kijött hibákat,gyűjtött tapasztalatokat egy finomhangolásra,de azt pl. hogy szétszedni a kormánycsapágyat,vagy az új telót csak azért mert hátha valamelyik barom kifelejtette belőle a kenőanyagot,felháborítónak találom!