Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Megkérdeztem a szervizt hogy megfordíthatom-e a tagot, azt mondták nyugodtan, HA belefér a vázba, mondom ne viccelj simán belefér, a szemmértékem tökéletes.
Erre kiderült, hogy a fox és a berga olyan okosan összedolgoztak, hogy 2 mm miatt nem fér be
2 napja fejjel lefele áll, kiengedtem a levegőt, és időnként megnyomkodtam, hátha visszafolyik od az olaj ahova való, most kíváncsi vagyok hogy az első úton megint épp csak szötyörög majd, vagy egyből ugyan úgy ereszti majd mint előtte.Ha valakit esetleg érdekel mit NEM szabad / érdemes venni, az ez: Fox Float CTD Evolution (mondjuk azt meg kell hagyni hogy mind 3 állás működik, de ettől még nem ajánlott szerintem, RS kevesebb pénzért is ugyan ennyit tud)
(#134055) bringasisti
Ammá szép
Remélem 96 éves korodban is lesz még erőd és kedved bringázni!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- GAMING PC! ULTRA 5 225 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe / 550W Gold 80 Plus!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
2 napja fejjel lefele áll, kiengedtem a levegőt, és időnként megnyomkodtam, hátha visszafolyik od az olaj ahova való, most kíváncsi vagyok hogy az első úton megint épp csak szötyörög majd, vagy egyből ugyan úgy ereszti majd mint előtte.
Remélem 96 éves korodban is lesz még erőd és kedved bringázni!
Hasaggymeg