Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz deny330 #127175 üzenetére

    Aki lehurrog, vagy lenéz, azt el kell küldeni a k***a a****ba. :DDD
    A családtagoknak nyugodtan lehet mondani, hogy mennyivel jobb, mintha piára meg drogra költenéd ezt a pénzt.
    Egyébként meg mindenki más, más a hobbija, érdeklődési köre, másra költi a pénzét. Példának ott vagyok én meg haverom: ő annyiért vett két obit a fényképezőjéhez, amennyiért én a 29" karbon bringát (+a sallangok). Egyikőnk sem ebből él, mindenki a hobbijára költi. Melyikőnk a hülye? Nyilván nekem furák azok az árak, neki meg furák ezek az árak. De ide lehet keverni a mobilokat, számítógépeket, karórákat, ruhákat (!). Esetleg az autókat, motorokat, bár az egy szinttel feljebb van.
    Egy a lényeg, nem szabad túlzásba esni, ami nálam azt jelenti (magammal szemben, és másokra nézve is), hogy amíg nem az alap dolgoktól veszi el az ember a lóvét a hobbira, addig nincs gond. A gond ott kezdődik, amikor veszel velemit, akár hitelre is, a gázt meg kikapcsolják, mert nincs befizetve a csekk...

    Napfénysüti: én nem akartam beleszólni, mert mindenkinek a saját dolga (lásd feljebbi sorok), illetve nincs levezetve, hogy hol tart a felkészülésben és miért kell pontosan most egy ilyen bringa (S.J. esetleg leírhatnád, mert érdekel, már csak a felkészülés része miatt is, hogy hogyan megy ez egy ironman-re). De ha most vesz bringát edzeni egy májusi versenyre, az már rég rossz. A bringa árán meg szerintem felesleges rugóznotok, mert a versenyre a nevezés 255-315 EUR, 10-12 óra alatt megkajálsz még kb 5-10 ezer Ft-ot, szállás+utazás. Illetve a svájci hirdetőoldalak miatt valószínűleg nem a magyar minimálbérből kell ezt megfinanszírozni. Ettől függetlenül én is inkább bemennék egy outletbe, és elhoznék egy bringát raktárról (1-2 éves új modellt).

    trialboj: üres kulacsokkal kell mérni, meg nem úgy, hogy vastagon áll a kerekeken a sár! Ezt nem mondtuk? ;] :P

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák