Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
-
trialboj
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Meg kell kérdezni az eladót hogy beleegyezik-e egy szimpla adásvételi szerződésbe, személyes adatokkal, ha nem akkor az a bringa nem kell neked.
Amíg a rendőrség nem lesz hajlandó egy EURÓPA szerte használt adatbázist építeni, ahova mindenkire regisztrálhatja a bringáját, személyivel v bármi okirattal, addig a használt piac tele lesz kétes eredetű vasakkal.
-
StLui
veterán
Azért gondolom ott tényleg sok lomis van, egy régi bringa meg belefér simán ennél a magyar hirdetési oldalakon sokkal elképesztőbb hirdetések vannak szerintem.
-
StLui
veterán
válasz
6030D
üzenetére
Pedig mit küzdöttem, hogy meglegyen a 25000 Ft és így 990 helyett csak 599 legyen a szállítás

Mekkora sor, és több körnél látszik, hogy hasonlóan sokan várnak

Mint a régi szép időkben a csehszlovák sípályákon
-
ígyvanferi
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
Ja, értem. Akkor keresgélek, olvasgatok. Tényleg szimpatikus így első ránézésre egy ilyen, szerintem nem is néz ki furán. Pl. ez is király, bár én alapvetően szeretem ezt az adventure bike kategóriát is vagy mi ez. Meg a bikepackinget. Ennél mondjuk valamivel kisebb elég lenne.
-
cozmo
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
Én elöl 34t hátul 40t áttétellel mindent kitekerek terepen. Még a sziklákon is feltechnikázok Nagy-kevély nyeregbe. Muszáj, hisz egy tányéros

Rájöttem hogy azokon az emelkedőkön ahol felpörgetek ott elfogy a szusz, szívem kiugrik, ott erőből taposva könyebb és gyorsabb feljutnom.Ha neked térded fáj, az a jó hírem van megoldás, állíts a nyergen előre 1-2cm-t. Nekem bejött! 😉
-
Benir8
senior tag
Van valakinek ilyen pumpa: BBB BMP-57 WindGun S? Van esetleg bevált jó mini pumpa? Országútihoz kellene nekem.
-
StLui
veterán
válasz
SSJmeszes
üzenetére
Jogos, bikepro-n eddig pozitív volt a tapasztalat, de ott nem sikerült ezeket összeszedni, főleg a szeleppel kezdve. Strezi mondta a videójában, hogy a téglalap aljút jobban kedveli, így gondoltam olyat keresek. Legközelebb sajna ezt kihagyom. Egy kis felár megéri nekem, hogy támogassam a magyar boltokat, de ezért sokat nem szánok azért rá, ennyi időt meg végképp.
BD= bikediscount.hu ?
-
SSJmeszes
senior tag
válasz
StLui
üzenetére
Pont erről szoktam beszélni, hogy igazából kintről ( pl.: Német ) bármilyen szemszögből jobban megéri rendelni.
BD ről legkésőbb 4 nap alatt itt szokott lenni a cumo. És ott soha nincs olyan, hogy megrendelés, beszállító, beszerzés alatt stb..
Persze, ez csak az én véleményem! -
zserrbo
aktív tag
Jobb, ha a vázon belül futnak a kábelek? Maradok úgy néz ki a 135 ezres kategóriánál első biciklinek. (Remélem nem bánom meg) A Cube aim pro-nál a vázon belül futnak, a Focus Whistler elite-nél alul. Nem tudom számít-e.
-
-
AndreaM
újonc
válasz
Dyingsoul
üzenetére
Anyukádnak egy camping bicikli tökéletesen megfelelne. Ezt a típust szoktál ajánlani az idősebbeknek. Nézd meg mondjuk ezt a csepel biciklit. Ahogy láttam korábban már ajánlották ezt a márkát, tényleg nagyon jó, kényelmes és megbízható, strapabíró bicikliket gyártanak.
-
Napfénysüti
nagyúr
Elég jókat olvastam róla állítólag a térdet is kíméli (hogy miért azt ne kérdezd). De az tuti hogy kissé fura hogy tök fordítva működik mint az összes többi rendszer. Nekem amúgy szimpatikus csak azt lenne jó tényleg megtudni hogy mennyire macerás megszokni. Mert azért elég húzós ára van szóval nem szívesen fürödnék be vele.
-
5381
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
A Speedplay az vicces. Olyan, mintha a pedál lenne a cipőn, a patent meg a hajtókaron. Előnye lehet a kétoldalassága. Nemrég nézegettem én is videókat róla. Tegnap egy, vagy két csapatot említettek a Giron, akik ilyennel mennek....
-
2thletme2day
őstag
Üdv
Mi a véleményetek Capriolo kerékpárokról. Nem nagyon találok róluk sok információt. A kiszemelt egy Capriolo Level 9.3. Nem értek a biciklikhez ezért teljesen laikus vagyok a témával kapcsolatban. Mennyire vannak jól összeválogatva az alkatrészek egymáshoz? Pl ezen a kerékpáron hidraulikus a tárcsafék. Ez csak parasztvakítás vagy ténylegesen jobb mint egy sima tárcsa vagy V fék? Ha esetleg 150ezer Ft-os kategóriában lenne nagyon ajánlott kerékpár várom a javaslatokat. Főként országúti használatban lesz de ne okozzon fejtörést ha véletlenül földútra vagy könnyű terepre tévedek.
-
emilll
tag
Sziasztok! Mechanikusról hidraulikusra cserélném a féket, ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a mechanikus fék tárcsája használható hidraulikushoz? Ha igen, akkor akár Tektro tárcsa is Shimano fékhez?
-
StLui
veterán
Május 2-án rendeltem pár dolgot, annak örülök, hogy majd egyszerre küldik, de nem gondoltam volna, hogy 5 nap után még csak itt tartunk, persze a legkevesebbet arról tudok ami miatt elkezdtem rendelést összerakni, a szelepről. bikepro-tól eddig (2-3 alkalom) ha rendeltem akkor inden itt volt 2-3 nap után.
-
Napfénysüti
nagyúr
Apropó ha már a pedál szóbakerült: van olyan aki Shimano SPD-SL rendszerről váltott Speedplayre?
Nagyon agyalok hogy az új bringára már egy kicsit komolyabb pedált tegyek és ahogy nézem két versenyzpő van ami játszik majd nálam: a Speedplay és a Look Kéo Blade. Utóbbi eléggé hasonlít a Shimanóra így gondolom ott nem lenne nagyon más a be- illetve kicsatolás.
De mi újság a Speedplaynél? Mennyire lenne macerás átállni és megszokni? -
bunddog
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
így érthető
+1 a dt szettre
-
tacto
aktív tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Nekem az, hogy ugyanaz a rendszer mindegyiken (a kis 26-os fatbike - ositott
merev montin illetve a gravelen). Nekem bevalt a montis spd, szeretem, igy egy rendszerem van. Nekem mondjuk fontos a hyaloglas neha.
A te altalad leirtak alapjan valoban, egy jo kis outi pedal meg egy hozzavalo outi cipö kell. Ez a kombo van orszagutira kitalalva, slussz. -
nightzone
aktív tag
válasz
RaiZka
üzenetére
Én nem szeretném ennyire nyúzni azért mint te, és engem tárcsafékes érdekel, de érdekes hogy pl a Tranz 2.0 2017 felnije duplafalú és a tiéd akkor miért nem kapta meg.
A másik hogy a régebbi modellek pl Tranz 2.0 2015 mennyire jobban nézett ki (értem itt pl a hátrahajtható/feldönthető kormányfejet) amit a 2018-as Twister modellekben visszahoztak.
Tranz 2.0 2015-öst gondolkodás nélkül megvenném kék-fekete színben, de már sztem nem gyártják és nem kapni sajnos sehol se(de ha valaki tud ilyen helyet szóljon nekem).

Így jelenleg ezen alternatívák vannak számomra(tárcsafék és tetsző szín végett):
- Tranz 2.0 2017
- Twister 3.0 2016
- Twister 3.0 2017
- Twister 3.0 2018 -
Bati0501
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Azt bezzeg nem dobta ki az index....

-
Jim-X
őstag
Sziasztok!
3 eves Conti Race Kinget meg fel merjek rakni, vagy kuka?

-
Solad
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Sima kombinalt fogo pofai koze ferden befogvaa patentszemet pikkpakk szet lehet kapni
-
Bati0501
őstag
Láttátok már a Giro újdonsült hőseit?
[link] -
jolti
senior tag
válasz
jolti
üzenetére
Sziasztok!
Végül is egy MACH1 240 trekking felni lett a vége. Ha jól emlékszem jókat olvastam róla. Ismeri valaki közületek ezt a felnit? Elég erős?
A másik kérdésem az lenne, hogy vettem egy Ilyen jagwire fékbowden szettet, ( mert mindenhol csak jókat olvastam róla, meg ti is ajánlottátok ) és a bicómon a váz alatt kb. egy méteres szakaszon csupaszon fut a bowden és hogy én is tegyem így fel, vagy vigyem végig a bowden házában majd?
Mert, hogy olyan speckó teflonos belülről a háza, a bowden meg köszörült. Melyik a jobb megoldás?
Azért akarom lecserélni, mert a réginél olyan érzésem lett, mintha olyan nehezen, vagy lassan térne vissza a fékkar a helyére fékezés után. De csak a hátsónál van így. Pedig jó két éves az az egész bringa, kicsit korainak tartom. De akkor legyen rendes.
A múltkor kicseréltem a középső agyat, meg a láncot. Egy Shimano BB Un-55-re. Az nagyon fasza lett! Remélem ezt már nem eszi meg olyan hamar az idő, mint az előzőt. A lánc is nagyon jónak tűnik. Sokkal csendesebb, mint az előző Shimano volt. Ez meg Kmc X8. -
pvt.peter
őstag
válasz
sanzi89
üzenetére
ez eredeti kérdező én voltam
És na ne!
nem rég cseréltem láncot, mert ahogy említettem elszakadt az egyik patentszem :S remélem, hogy csak gyári hibás volt és nem miattam történt.
Képes ennyi idő alatt elnyúlni egy lánc? (Sose szoktam keresztbe váltani.)
Továbbra is bízok abban, hogy láncszem kiszedés megoldja a problémát. -
trialboj
őstag
https://www.youtube.com/watch?v=aL8uUyifkrM
H a csába kell ezt beágyazni szépen?
Aki nem ismeri őket nézzen rá a csatornájukra, profi filmesek, de komolyan bringáznak is, szóval több videót is készítettek a témáról.
-
5381
aktív tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Én 520 pedálról váltottam Look Keo2-re. Nekem sokkal jobb ezt hajtani, igaz én cipőt is cseréltem, merevebb talpúra. Országútira én mindenképp azt javasolnám.
Én azért vettem az 520-as pedált, mert megrémítettek, hogy nem lehet benne járni. Aaztán rájöttem, hogy én nem is akarok. Ha az országútival megyek, akkor azzal jobb egy hozzá való pedál és cipő és akkor minimális időt töltök kilépve a pedálból.
Montival egy kényelmesebb cipőm van, hozzá a kétoldalas 520, amiben a ki-be lépegetés is egyszerűbb egy fokkal. A hajtás viszont nekem kevésbé hatékony, mint az országúti pedállal.
Ha edzésre és nem sétálgatós/kirándulásra használod az outit, akkor célszerű kifejezetten hozzá fejlesztett cipőt/pedált venni. -
pvt.peter
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
Köszönöm a választ és neked is ivana.
Hm, nekem egyszer az egyik patentszem szabályosan eltört és csak az egyik oldalán volt összekapcsolva a lánc
pedig semmi megerőltetőt nem csináltam :/
És ekkor bizony jól jött volna vmi speckó fogó, mert nagyon nehéz volt szét szedni. -
sanzi89
addikt
válasz
jjeahh
üzenetére
Nekem már többször is jó szolgálatot tett a patentszem fogó, én ajánlom. De ha jól veszem ki az eredeti kérdező szavait, akkor neki egyszerűen lenyúlt a lánca, cserélni kell. Nem fog megoldást nyújtani egy szem kiszedése ha váltós bicikliről van szó.
Amúgy meg szenvedjen láncszem stift-tel akinek két anyja van, patentszemet - majdnem - minden bringára. -
jjeahh
nagyúr
válasz
ivana
üzenetére
Amúgy ezt a patentszem szétszedő fogót máig nem értem, én 4-ik patentszemet használom és kézzel eddig mindíg szét tudtam szedni őket... egyszerűen összecsúsztatom és szétjön. Gondolom a fogó akkor jöhet jól, ha nagyon összerohad. De van köztünk olyan, aki annyira elhanyagolja a láncot?

-
dabgergo
őstag
válasz
tacto
üzenetére
A cipő amit kinéztem az bár outi mindkét típussal (SPD és SPD-SL) kompatibilis adapter nélkül.
Neked akkor mi vált be? Outi cipő SPD-SL pedállal? Abban könnyebb járni?
@5381: értem köszi. Ha a gyaloglásról lemondok így is úgy is (=outi cipő) akkor a stopli végülis mindegy nem? Tartóssága és h olcsóbb az számomra pozitívum.
-
5381
aktív tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Országúti pedált vegyél országúti cipőhöz. Semmit nem hajlik a talpa, nem lehet benne sétálni, csak tipegni az útszélétől a kútig/büféig. Ha gyalogolni is akarsz, akkor jó az 520 pedál, de montis cipővel.
Ha nem akarsz sétálni, akkor egy jó karbon talpas országúti cipő, meg országúti pedál kell neked. -
tacto
aktív tag
válasz
dabgergo
üzenetére
Szia, nem sok. En valtottam outin anno mtb pedalra, nem sokkal kesöbb kaptam egy outi cipöt...
Nagy nehezen szereztem ra adptert, ilyet:
Hat, nem volt kenyelmes, full merev talp, pici kontaktfelület, jarni nem lehet benne.
Az altalad irtakkal együtt, csak hatranya van, ellenben semmi elönye.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Shimano Deore (CN-HG53) 9 sebességes láncot használok és úgy tűnik, hogy egy kicsit laza a lánc (ha oldalra megmozgatom a bicajt, akkor bizonyos sebességfokozatban, gyakorlatilag lötyög a lánc :S)
A kérdésem az lenne, hogy jól gondolom, hogy ezekkel az eszközökkel kitudok venni egy szemet a láncból?
LÁNCBONTÓ 500 B'TWIN
FOGÓ KERÉKPÁRLÁNC GYORSRÖGZÍTŐJÉHEZ, 1-11 SEBESSÉGES LÁNCHOZ B'TWIN
(Esetleg vmi jó tanács, nehogy szétbarmoljak vmit?
) -
ivana
addikt
-
dabgergo
őstag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Köszi a véleményeket!
Megnézem élőben mindkettőt ma este aztán meglátom, már elég sok különböző vélemény jutott el hozzám, de mivel hobbi szinten lesz csak használva valószínűleg a sima SPD felé fogok hajlani, többek között azért is mert olcsóbb. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bunddog
üzenetére
Eddig volt egy kazettatest 1,5k,majd most meg egy újabb ugyanannyiért,tehát 21k,+10 egy esetleges hátsó tengelyszett.Ha fűzetnék akkor sem használnám vissza ezeket a küllőket,meg peremet sem,hisz van bennük legalább 2 centrírozás és ~20-23e km.Sokat agyaltam,de még mindig ez tűnt legolcsóbbnak.Addig hajtom amíg megy,utána talán valami 100k alatti Mavic,DT,vagy Fulcrum kerékszett lesz.Addig szerintem a tárcsa is kuka lesz,így megérik a cserére minden.Aztán ki tudja,még meglátom...
-
bunddog
aktív tag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Én a helyedben (nem tudom eddig mennyit költöttél rá) adnék egy esélyt egy novatec d042sb-nek. Ha 756-os xt agyad lenne akkor még új küllők se kellenének mert ugyanaz a méret. Nekem eddig kb 10k lehet benne, egyszer nem ugrott a kazetta, kb 3-4 havonta nézek bele és patyolat igaz terepen nem igazán nyomulok vele. Nem tudom mennyit kéne most költened az iksztére, de ali-ról kb 12k az agy ha 32-es felnid van akkor az +5k dt küllőkkel + ki/be fűzés.
-
gabro0
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére

-
TomMusic
őstag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
A kép nem saját, a neten találtam. Egy fészbuk csoportban láttam hasonlót, onnan jött az ötlet. Nekem még nincs ilyen, de én is gondolkozok rajta (bár lehet hülyén nézne ki a bringámon
). -
dabgergo
őstag
Na újra cipő kérdés:
Pár hét nézegetés meg olvasgatás után arra jutottam h országúti bringához a jól ismert Shimano M520-as SPD pedált veszem viszont cipőből országútit veszek, amiben ugyan nem lehet nagyon sétálni de ez annyira nem probléma nekem. Ennek így van értelme szeritnetek? Vagy ha már úgysem tudok normálisan sétálni akkor megérni elmenni az orszúti stopli irányába a MTB-os SPD helyett?
-
Ki tudna nekem segíteni bringa beárazásban?
(Gondolom privátban)
Hirdetés készen van, kilistázva az alkatrészekkel, csak bekellene lőni egy reális árat.Köszi!
-
ígyvanferi
addikt
válasz
TomMusic
üzenetére
Az milyen tatyó pontosan? Bejön, fixen áll, mennyi minden fér bele?
Valami ilyen nyeregcsövest szeretnék a munkábajárósra, amibe egy doboz kaját, egy tízórai szendvicset, egy pólót, gatyát, szemüvegtokot raknék. A tiédnél talán egy kicsivel kisebb is elég lenne. Gondolom van ilyenből is mindenféle méret. Rendes túrázós, csomagtartóra szerelhető táskát nem akarok emiatt, viszont kezd meleg lenni hátizsákkal. -
JackFeryll
őstag
válasz
jjeahh
üzenetére
Nálunk itthon nincsenek komoly emelkedők. Van Kékesen 3km 8%, a többi meg rövid. (aszfaltról van szó)
Az Alpokban meg könnyen lehet hogy kilométereken át 10+% egyben. Ott már kellemetlen lehet.
Nyilván fittség függő meg nem mindegy hogy versenytempóban kell az infarktus közelében menni (ekkor dimbi-dombi helyekre nagytányér is elég lehet) vagy túrázva ahol keveset akar szenvedni az ember és többet befogadni a környezetéből. -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Egy trekking esetében, mi az előnye/hátránya, hogy milyen a fék? (v-fék, tárcsa, hidrós)
Köszi!
-
pvt.peter
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Végül egy Aerofit900 lett, remélem sosem lesz tesztelve :S
-
eddie1978
senior tag
-
jjeahh
nagyúr
válasz
6030D
üzenetére
Persze, ez a 153km/2200m szint kb annyira strapált le most, mint a múltkor az 50km/1000m szint nagyon köves terepen... a seggem az mondjuk most kikészült (máskor nem szokott) és az utolsó néhány kilóméteren valamiért úgy éreztem nehezemre esik nagyobb levegőt venni
... igaz pihenni a 153km alatt csak 3x álltunk meg max 5-10 percre és néha egy pillanatra azért, hogy felvegyünk egy felsőt vagy valami. -
6030D
addikt
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
Nem, ott kell lejönni, a szélesen (fentről a jobb oldali), mert a gyalogút az sziklás.
Felmenni a nagy kereszteződésnél kell, zöld 3szög, 200 m után van a Nagy bányakő (kerítés, panoráma).eddie1978: kérjen egy független szervizben egy teljes szét-összét. Nekünk Runner csinálta a 340-en, voltak gondok illetve kaptunk egy listát, hogy mit érdemes cserélni a jövőben, ha elkopik.
Szoles: ha csak egy lötty kell, lehet, hogy néznék nagy kulacsot.
Furni tuti nem.jjeahh: azért az aszfalt nagyon más, de te is érzed. A Carpathian-t végigtúrázni is elég szép teljesítmény, ott ráadásul szerintem szintidő is van. Azért az nagyon más.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Solad
üzenetére
Terepet nem lehet aszfalttal összehasonlítani.Itt folyton kigurul egy kő,elkapar a hátsó kerék,vagy nem jó vájatba helyezed az elsőt,és ha letetted a lábad,megszakadt a lendület már nem biztos vissza tudsz egyáltalán ülni,így máris csak a mókuskerék segíthet ki.A legmeredekebb aszfaltot is úgy csinálják,hogy gépjárművel járható legyen,terepen nincs ilyen követelmény,ott a víz és a gyalogosok alakítják az útvonalat,ha meg jármű,akkor ez. Ott egy átlagos útépítés így néz ki.
Jah,és az idei enyhe tél miatt nem is igazás sikerült nekik az "aszfaltozás". -
jjeahh
nagyúr
válasz
parkr
üzenetére
Felénk azzal valszeg elég durva erőnlétre lenne szükség, az én lábaim tuti nem bírnák 34-es tányérral a helyi emelkedőket... mondjuk aszfalton még elmegy, 32-34T áttétellel szinte bárhol kitekerek, de terepen
. Meg gondolom outin hátul sincs 34T 
Hasaggymeg: Tudom gáz, de a kis 150 centis csaj szinte úgy bírja mint én, igaz ő heti 3-4 alkalommal edzésre is jár. Terepre nem igazán tudom vinni sajnos amióta trekkingre váltott, a vízeséses tekerésen is a terepes részen próbált nem lemaradni, de csúszott meg pattogott el, a két kereke egyszerre kb. sosem érte a földet

Solad: Van akinek nem, nekem muszáj
. Bár nem tudom mennyire durvák ott az emelkedők... sajnos a térdem kimúlik ha nem váltok pörgősebbre. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ma már a legalacsonyabb lányversenyzők is 29"-ossal nyomják.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
gabro0
üzenetére
Ha még mindíg Komáromban laknék, valszeg most nem montis lennék

6030D: Ja. Mondjuk az aszfaltos részen is voltak durva hosszú mászások, de azért ott könnyebb volt, mert nem ráz és nem kapar el a gumi. Amúgy outi-fitness bicókkal az ilyen irgalmatlan aszfaltos mászásokat nehezebb kivitelezni? Gondolom ott nincs 22-34T áttétel

A haverina amúgy már tervezi a következő hosszabb tekerést, ki fog nyírni a csaj
-
RaiZka
tag
válasz
nightzone
üzenetére
2017 tranz 3.0-at nyuzok. A nyereg es a gumi szerintem azonnal kuka. A nyereg baromi kenyelmetlen volt mar 15-20km utan is, a gumival meg heti 1 defekt garantalt volt. Miota ezeket lecsereltem nem volt vele gondom. A nagyobb beruhazasom 9800km utan volt (1-2hete). A felnit elol es hatul is kezdtem kinyirni, sajnos nem duplafalu. Ha pedig mar ott voltam kapott normalis agyakat is, illetve elol-hatul fekbetet csere. Persze a "nagy beruhazas" resz Toled is fugg, hogy mikor kovetkezik be
En azert nem kimeltem, telen-nyaron is hasznaltam eleg sokat.más tud valaki ajánlani valami normálisabb izű energia gélt? Nem vagyok túlságosan finnyás ilyen téren, de komolyan az Aldis alma izuvel vallatni lehet, annyira borzalmasan edes..
-
Szoles
senior tag
válasz
trialboj
üzenetére
Kösz, ez érdekes. Bár terepre, montira kell, így nem vagyok benne biztos, hogy nem mozdulna el.
Lehet, hogy a vége az lesz, amit írsz, valami vázra nagyon ragadó -vagy felragasztott- kicsit rugalmas gumiszerű cucc a tartó alá, és erős kötegelő. Mondjuk egy próbát megérne. -
Szoles
senior tag
válasz
TomMusic
üzenetére
Kösz, ott már nincs nekem hely, foglalt, van szép nagy nyeregtáskám. Mindenképpen a nyeregvázcsőre kellene, és kulacstartó. Bilincses vagy tépőzáras megoldások léteznek, de tartok tőle, hogy gyengék, nehezen hiszem, hogy egy terepen lötykölődő kulacs ne mozgatná el.
-
eddie1978
senior tag
RR540-ről van tapasztalat? Egy hete vett jóbarátom egyet sok-sok év kihagyás után. Kb 150km után, aminek fele volt terep, kihullott belőle a racsni, fixi lett. Ma mentünk volna tekerni, de még városon belül vissza kellett fordulnia. Visszavitte, a héten elméletileg meglesz.
Várható még valami akna?A másik versenyző egy régi Cannondale Jekyl XC fully lett volna a Veszprémbe kihelyezett Devecseri tagozaton. Patika állapot, 110k. Én azt vettem volna, de az anyagiak...
-
trialboj
őstag
válasz
Szoles
üzenetére
Nem tudom milyen vázról van szó, de én biztos nem furatnám szét. Ha nagyon nem akarsz hátizsákot emiatt, akkor valami ilyesmiben kellene gondolkodni.[link]
Esetleg szivacsos kétoldalú ragasztószalag, és gyorskötegelő + sima tartó. Ha nem monti tuti kibírja, ha terepezel vele akkor nézz szét a kínjai oldalakon, tuti van rá elfogadható csatolós v hevederes megoldás is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D
üzenetére
Nem tudom hol az a Nagybánya kő,de szerintem hamarosan lesz egy nap mikor rápihenek egy órát ott a Sparnál egy nekifutásra.
...feltekerhető ott a Látóhegy leágazásnál az úton ahol 700m-re írja a Naszály tetőt? Csak mert utoljára az ösvény túl meredeknek tűnt,az úton meg a nyomvályú látszott jár6atlannak. 
-
Szoles
senior tag
Sziasztok!
Kevés az egy kulacshely a gépen, ez már egyértelművé vált. Vagy kulacsnak vagy lámpaakkunak esetleg raktérnek kellene még egy a nyeregvázcsőre, csak sajnos nincs rajta menetes lik. :-/ (Hogy a jó édes nénikéjükért kell ezt lespórolni???
)
A kérdés, hogy hogyan lehetne a nyeregvázcsőre kulturáltan és masszívan felszerelni kulacstartót?
Neten bogarászva akadtam olyanra, hogy megfúrják és tesznek bele olyan összehúzható, beleszorulós menetes darabot -nem tudom a magyar nevét, de van, ahol meg erre azt írják, hogy nem jó, mert gyengül a váz, meg nagyon nehéz nem ferdére megcsinálni. Fene tudja, kinek van igaza. Engem nem zavarna a megfúrás, ha tényleg nem gyengül a váz lényegesen.Van esetleg ötletetek egy jó megoldásra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung 990 PRO 4TB Gen4 NVMe SSD!
- 27% - HEIGAOLA MiniPC - / 10.1" Érintőképernyő! Intel J4125 / 8GB RAM /128GB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- HP ProDesk 600 G2 MT, DVD-RW , i5-6500 CPU félkonfig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)