- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
geree8510
csendes tag
Egy kis infó:
25kg-ot meghaladó és/vagy tömegközlekedési eszközön nem szállítható termék esetében a hivatalos szerviznek kell kiszállni, vagy a termék elszállításáról gondoskodni.
Ezért választottam én is annak idején olyan gépet, aminek van helyben vagy a környéken szerviz. 99%-ban kijönnek és javítanak helyben. -
geree8510
csendes tag
válasz
pendre54 #906 üzenetére
Na igen ez a másik nehéz ügy, hogy arra is gondolni kell, hogy ilyen összegnél általában a gyártó is, meg a Mo-on törvényi kötelező garancia is 3 év 250e Ft felett.
Meg lesz e a bolt még 3év múlva is, hogyan állnak hozzá a garihoz, hogy tudod eljuttatni, stb.
Ezek is fontos kérdések. -
geree8510
csendes tag
Hagyjuk már ezt komolyan.
Néztem egy VGA-t.
Az alza.hu-n 349e Ft volt, a többi bolt esetében, pl. oazis 310e Ft volt ugyan ez.
Akkor az oazis kerülendő? Ipon 320e Ft. ez is kerülendő?
Pcx.hu 333e Ft akkor ez talán nem kerülendő.
Optenen vagy céginfón megnézve a pcx.hu-t van egy negatív bejegyzése, pozitív is, mert nyertek valami EU pályázatot.
A Kazy-nek ezzel szemben csak pozitív értékelése van ugyanitt.
Sajnos az árukereső, trustindex, google értékelések nem relevánsak, mert tele van bot értékelésekkel. Kb. a negatívakat elolvasva lehet levonni következtetést. Meg ha adott a cég, akkor a negatívokra adott válaszokból. -
geree8510
csendes tag
válasz
Gaabeennnn #884 üzenetére
Ez akkor tudhatod, ha
a) te vagy D. Gergely a profil mögött
b) ismered D. Gergelyt, mert haverod vagy dolgoztál neki
Melyik? -
geree8510
csendes tag
Na az jó "lenne", mert én 29-e kora reggel utaltam nekik. Akkor még minden "okésnak" tűnt.
Akkor a NAV-nak tessék csak visszautalni a pénzemet. Fizetek így is elég adót minden után.
Csak sajnos van egy olyan érzésem, hogy nincs miből. Mindent "kimenekítettek" amit csak lehetett. Valszeg az volt a nagy költözés. De többen is írták, hogy voltak ott személyesen. NAV-nak nem kellett volna kitenni egy cetlit, hogy ne keressétek, mert a cuccaitok, pénzetek már nálunk van. -
geree8510
csendes tag
Foramax-ról mi a véleményetek?
-
geree8510
csendes tag
A felhasználót megilleti az elállás joga a rendelés leadása és a termék kézhezvétele között is. De, ha nem kaptál a rendelésed törléséről e-mail, akkor mivel ma jelezted csak az elállást, így mától indul a 14 nap szerintem hivatalosan.
Felvetődik a kérdés, hogyha nem kapsz választ az elállásra, akkor mi a helyzet, ezt csak egy jogász tudná megmondani pontosan.
Viszont a körülmények miatt szerintem a rendőrségi feljelentést érdemes megtenni, hivatkozva a honlap, valamint a cég telefonon és e-mail-en keresztüli elérhetetlenségére.
Így a te feljelentésed is bekerül a többi sok közé a kecskeméti rendőrségre. -
geree8510
csendes tag
válasz
janixusz #591 üzenetére
Tegnap este visszajelzett a fogyasztóvédelem, elutasították, azzal az indoklással, hogy törölték a rendelést, emiatt nem jött létre szerződés, így nem történt fogyasztóvédelmi szempontból szabályszegés. Polgári peres eljárás, békéltető testületet javasolták.
Akinek viszont nem törölték a rendelést, annak nem utasíthatja el a fogyasztóvédelem a keresetét. Ha a fogyasztó jelezte az elállást 14 napon belül, akkor a vállalkozás a fogyasztónak visszajáró összeget a fogyasztó által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon kell visszatérítenie. A fogyasztó kifejezett beleegyezése alapján a vállalkozás a visszatérítésre más fizetési módot is alkalmazhat, de a fogyasztót ebből adódóan semmilyen többletdíj nem terhelheti. Ha 14 nap elteltével nincs pénz, akkor szabályt szegtek. Naptári nap és nem munkanap.
Rendőrségtől még nem jött visszajelzés, hétfőn tettem meg a feljelentést. -
geree8510
csendes tag
Lassan két hete semmi visszajelzés a cég részéről. Azóta a honlap egyszer már eltűnt, azt visszaállították, a Facebook oldalukat meg teljesen törölték, azóta sem rakták vissza.
Nem tudok olyan okot mondani, ami miatt, ha költözniük is kellett, ennyi idő alatt nem lehetett volna összepakolni és máshol kipakolni. De ha nem is találtak másik helyiséget akkor is valami bővebb tájékoztatást adni. Vagy ha már megoldásként, minden rendelést törlök, akkor leülni egy laptoppal és a vásárlóknak visszatéríteni a pénzüket.
Melyet el sem kezdett, mert akkor minimum pár ember kommentjét látnánk, hogy visszautalta a pénzt a Kazy ma végre....
Na ez nagyon nem történt meg. -
geree8510
csendes tag
Itt tudtok feljelentést tenni ügyfélkapu segítségével:
https://ugyintezes.police.hu/web/guest/uj-ugy-inditasa/Itt a Bűnügyi szakterület/Bűnügyi ügyintézés bűncselekményre vonatkozóan/Bűncselekményekkel kapcsolatos beadványok (feljelentés, indítvány, panasz, bejelentés, beadvány) - IN-100016
Az űrlap alján tudtok fájlokat csatolni (levelezés, utalás/fizetési igazolás, a Kazy-tól kapott sablon e-mail, stb.)Illetékes hatóságnak a lakhelyetek szerintit rendőrkapitányságot kell kiválasztani, majd továbbítják, ezek szerint a kecskeméti kapitánysághoz.
-
geree8510
csendes tag
Biztos hogy nem volt még zárolva a számlájuk, mert én asszem 28-án, korra reggel utaltam nekik és úgy elment mint a huzat, csak a törlésről jött meg az értesítő e-mail 11:30-12:00 között, a pénz sehol azóta sem.
Megérdeklődtem a banknál 2500 ft-ért lehet visszahívást indítani, de az ügyfél bankja megkeresi az ügyfelet és az ügyfél nem járul hozzá akkor nem jön vissza a pénz.
Sajnos ez van. -
geree8510
csendes tag
Végig próbáltam az összes telefonszámukat, hátha valami csoda folytán felveszik, de mindegyikre azt jelzi, hogy foglalt vagy nem kapcsolható.
-
geree8510
csendes tag
Egyébként, ha zárolják a számlájukat, akkor elvileg nem lehet rá utalni sem úgy tudom, mert a bank visszaküldi a pénzt automatikusan. Csütörtökön reggel az én pénzem meg elment megkapták, vissza nem jött, sem a bank által, sem az üzlet által visszautalás formájában.
Kíváncsi lennék, ha most utalnánk 1 vagy 10 forintot azt megkapnák vagy visszajönne-e.
Nekem 280e Ft-om van bent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest