- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
greeen2000
csendes tag
Valamikor év elején én is voltam náluk kora tavasszal. Természetesen már a város peremén az ipari zónában. Ott már nyilván minden más volt. Tulajdonképpen átvételi hely és gépösszerakó és alkatrészszortírozó infrastruktúra ment nagyban. Ahogy kilehetett venni... Amit mondtam azt csakis a normál üzlethelyiségre értettem a belvárosban.... De egyébként amíg fehérváron volt Aqua, ott is csak prezentáló jelleggel volt alkatrész "raktár szinten". 1-2 alsóközép kategóriás kari (bár lehet csak a doboza a polcon mer vagány), pár kritkusan fontos biszbasz volt ott is és ha kellett valami azt mindig rendelni kellett. Véget ért az a világ ami a 90es és 2000-es évek elején volt, hogy az IT piacot lefedte 8 féle alaplap 4-5 féle videikari ATI, Nvidia esetleg Riva TNT. 5-6 féle AMD és Pentium Proci azt annyi. Ma már egy vevő konkrét elképzeléssel megy megálmodva a sok 100 féle cuccból, hogy neki éppen mi kell. Ilyenekre nem lehet raktárkészlettel bekészülni. Nem is érdemes. A fő probléma nem is ez itt...
-
greeen2000
csendes tag
De volt. Mivel fehérvári vagyok azér csak jól emlékszem. A boltban amíg a belvárosban volt, vagyis úgy 2023-ig volt némi raktárkészlet. Ezek kb 2-3 féle márkájú ssd-ből max 10-15 db és kb 500 gigáig. 2-3 fajta memória, egerek, hálózati eszközök pár fajta billentyű, esetleg pár belépő szintű vga (aztán az elmaradt már szerintem), illetve, pár fajta cpu hűtő, paszták, stb. Csakis olcsóbb, de általában a hétköznapi szinten s.o.s szükségszerű cuccok a hétköznapi usereknek. Abban viszont biztos vagyok, hogy komoly hardverek sosem voltak, de még középkategória sem. De ez majdhogynem minden boltra igaz manapság.
-
Ez tény, de még mindig jobb ez mint ha semmi gar se lenne meg papír se aztán nézhetnéd a napot ha gond van.
Külföldi gar sem világ vége amúgy, csak ezt sokan nem akarják tudomásul venni, viszont az tény, hogy ameddig van itthoni garis és ugyanannyi mint a kinti garos addig soha nem lesz a külföldi garos előnybe részesítve. Szóval abban igazad van, hogy ezeket innentől ár alatt lehet csak majd eladni ha nem lesz jogutód, de ez ilyen esetben szerintem már most kizárható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest