- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- iPhone topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Új hozzászólás Aktív témák
-
AK47M4R
újonc
Csak gondoltam jelzem a chargeback sikeres lett. Jött az értesítés hogy 5 munkanapon belül lekönyvelik az összeget. Otp nél fizettem barionnal ha valakinek érdekes lenne és 2-án indítottam el az eljárást
-
AK47M4R
újonc
válasz
Öcsielvtárs #274 üzenetére
Utánna nézel látod hogy a cég bankja fogja visszafizetni az összeget a cégnek a reklamáláson kívül más beleszólása nincsen. De mivel senki nem kapott semmilyen terméket és kommunikáció se volt többszöri próbálkozásra se (mivel szerintetek sitten van) és valszeg nem is lesz a bank fele se, így nagy az esélyünk h visszakapjuk. Zárolt számlával IS.
-
AK47M4R
újonc
Kb ez a folyamata igen és elmondtam mindent nekik de nem volt semmi kizáró tényező. Chargeback eljárást mondtam azt így annyira nem ismerte föl a hölgy
de utánna már tudta miről beszélek. Vakon nem reménykedek a pénzemben de nekem ez a navos sztori is olyan hogy valaki felhívott valakit és amiatt ne is reménykedjek... Inkább megpróbálom
-
AK47M4R
újonc
Igen említettem, igen így is fojtatják az eljárást és igen így is azt mondták nagy eséllyel vissza lesz vonva a tranzakció. Jegyzőkönyvbe beleírták és így is kapott iktatószámot tehát hivatalos az ügy. Nyilván nem 100% de inkább meg se próbáljam mert van 20% esély rá h bukom az ügyet? Ingyen van a szolgáltatás és kb 15 percbe került a hétfőmből. Nekem ennyit megért. És a többieknek is azt javaslom a bank irányában kéne megpróbálni mert így juthat vissza a pénz legnagyobb eséllyel. Persze ha barionos/google payes vásárlás volt és nem pedig utalás. De nyilván mindenki úgy csinálja ahogy akarja. Én csak 130Kt buktam ami nem vág földhöz de csak utánna járok hogy lehet vissza szerezni mert azért az is pénz.
-
AK47M4R
újonc
Na voltam bankban (otp) kivizsgálják az ügyet max 30 nap és elvileg vissza fogják utalni az összeget. Működik ez a dolog csak az a feltétele h webshopon volt a kártyás fizetés nem pedig utalva. Én is barionon google payyel fizettem. Akárhogy is lesz egy próbát megért.
-
AK47M4R
újonc
Én tegnap írtam de azóta semmi...
-
AK47M4R
újonc
Írhatnánka legalább bármit hogy várjunk a pénzünkre ne várjunk mittomén mert most itt vagyok gép nélkül nekem is kéne melóhoz de aztán meg nehogy 2 3 hét mulva ha esetleg rendeződik a helyzet ideküljék a motyókat úgy hogy közben máshonnan meg megvettem
-
AK47M4R
újonc
Én is 28-án rendeltem tőlük előre utalással akkor még küldtek emailt hogy rendelés feldolgozása de azóta semmi. Botrány hogy ilyent megengedhetnek maguknak. Remélem mielőbb kiderül valami vagy visszaadják a pénzt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest