- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
karky
csendes tag
Az ügyfélkapun keresztül a nav online számlázójában ellenőriztem, hogy állítottak-e ki nekem számlát. Nem.
Igen, bankkártyával fizettem. A tranzakció bizonylat szerint BARIONP Kazycomputers
riki: köszi az infót, azért azt jobb tudni, hogy ne várjak rá feleslegesen, az élet emiatt ne álljon meg addig se. -
Qtya123
őstag
Olyat ugyan miért olvastál volna, hogy TUTIRA áfát csalnak, stb...?
Ilyet kb nem is lehet csak úgy ráverni bizonyíték nélkül, mert simán hitelrontás, stb...Ha rákerestél valóban a cégre, akkor láthattad, hogy nem arról volt szó, hogy tutira áfáznak, hanem figyelemfelhívásokkal találkozhattál, hogy gyanúsan olcsók, gyanús a minden 2 hét múlva ér ide és kijelenteni nem lehet, hogy áfázás/szürke zóna van, de járj el körültekintően, mert lehet szürkék és így a garival baj lehet. Ilyenekkel találkozhattál, ha valóban normálisan rákerestél. Onnantól meg egyéni felelősség, hogy ki hogyan dönt.
Mint anno a Quaestor.... Nem volt kimondva, hogy kamu az egész, de fel volt hívva rá a figyelem egyes pénzügyi fórumokon, blogokon, hogy ki a kibocsájtó, milyen cégről van szó, stb... És a konklúzió az volt, hogy nem lehet kijelenteni az AKKORI információk birtokában, hogy ez bukó, de benne van a pakliban és mérlegelni kell a kockázatot.
Mást nem tudok tanácsolni, hogy ami mindenki mástól MINDIG, vagy az esetek 90%-ában olcsóbb, akkor minimum végig kell gondolni.
De nem szokás.... Mint a használt autó. Megnézed, hogy a frissen behozott lomot regadóval, honosítással, plusz a rárakott haszonnal mennyiért árulja, akkor kb be tudod lőni, hogy kint mennyiért vette és az a kínálat melyik szegmense.
Amikor a mobile.de-n látod, hogy az adott típusból a legótvarabb, legolcsóbb példányok teszem azt 3.2 Millióért vannak és valaki itthon árulja frissen behozva honosítva ugyanezt a típust 3.3 milláért, az órában fele annyi km-el, mint ugyanabban az árszegmensben a többi hirdetésben szereplő autó 80%-a, akkor minimum a kérdőjeleknek elő kellene bukkannia az emberekben. De nem szokott. Ott is mindig mindenki elhiszi, hogy ő fogta ki a lomok közül a gyémántot, a valóban megkímélt, orvos tulaj, templomba járós hétvégi autóját annyiért, amennyiért az összes többi egytől egyig egy rom. -
Tikakukac
titán
Mármint miért nem olvastad azt, hogy xyz cég tutira ÁFA csalós vagy okosított cuccokat árul?
Ugye most szórakozol
Emag pl. a negatív értékeléseket konstans törli az oldaláról, vagyis ki sem engedi.
Itt a PH hasábjain pedig már nem 1-2 cég keresett meg priviben embereket, hogy akkor hsz. le vagy 1-2-3 millás sérelemdíj és megy a per. Csak nekem van 2 üzletből és 2 disztritől ilyenem.
Volt amikor tudtuk es ügyfél mesélte, hogy nem tudott a bolt mit kezdeni a csereutalvánnyal, mert ugye szlovák laptopokat okosított be szürkén. És 2 óra múlva jött az ügyvédtől a levél, hogy akkor helyzet vagy srác. De magyar disztri helyi vezetője is szedetett le velem innen hsz.-t, amikor megemlítettem egy Asus hír alatt, hogy amúgy van egy kis (nagy) gond.
Úgyhogy ennek elég egyszerű az oka
-
szecska24
tag
Én ma kaptam az infót az egyik disztribútoromtól. Rákerestem, feldobta ezt a fórumot, végigolvastam, gondoltam beírom, amit én látok a paicból. Előtte, mivel nem kerestem rá a Kazyra, nem láttam ezt a fórumot.
Nem mellesleg sosem tuti. Gyanúsnak gyanús, de nem tuti. De mivel van rizikó, ezért írtam, hogy ne utaljanak az emberek előre.
-
-
-
geree8510
csendes tag
Egyébként, ha zárolják a számlájukat, akkor elvileg nem lehet rá utalni sem úgy tudom, mert a bank visszaküldi a pénzt automatikusan. Csütörtökön reggel az én pénzem meg elment megkapták, vissza nem jött, sem a bank által, sem az üzlet által visszautalás formájában.
Kíváncsi lennék, ha most utalnánk 1 vagy 10 forintot azt megkapnák vagy visszajönne-e.
Nekem 280e Ft-om van bent. -
ShadowGuy
csendes tag
Ez így meg pláne nevetséges.
Tehát ahelyett, hogy ezt kirakhatták volna a webshopjuk üzenetébe, vagy kitették volna az fb oldalukra mint poszt, helyette bedarálták az fb oldalt, a webshop azóta se jó, telefon azóta is félre van rakva, és ennyi.
A csarnok, ahol jelenleg vannak, annyi infót adott, hogy két csarnokot is bérelnek, lehet átrendezik.
Ezen felül nem hiszem el, hogy 1 ember nem tudott volna két sort odabökni már tegnap, vagy tegnap előtt, hogy "hé paraszt, nono rendelés, majd pénz jön ekkorakkor" legalább emailben, vagy a csodás webshop closed üzenetükbe, vagy bármi. Ezen felül a minimum, hogy az utalásokra nem "talán jövőhét elején", hanem fix határidőt megadva intézzék.
Komolyan mondom, mintha valami szutyok scamoldalt néztem volna be... és ugyanúgy utánajártam mint a többi oldalnak ahonnan rendeltem. Hihetetlen. A rengeteg pozitív hozzászóláshoz képest ...
Mindegy, jövőhétig várok, aztán ha nem, akkor jöhet a bank-rendőrség-fogyasztóvédelem szentháromság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest