- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
geree8510 #907 üzenetére
"Meg lesz e a bolt még 3év múlva is" - na, ez az amiért én itt vagyok, egy igen drága alaplapomnak ugrott a garanciája most. Mondjuk nem hiszem, hogy baja lesz, csak hát még lenne rá 1,5 év.
De érdekes kéárdés lehet ezt azonak is, akik mondjuk idén vásároltak gépet/hardvert tőlük, hogy a garanciával most mi lesz?
Az aprón a Kazy garanciás termékek meg nyugodtan hirdetődhetnek innentől garancia nélkülinek... -
hemaka
nagyúr
válasz
geree8510 #904 üzenetére
Oda irtam, hogy atlagaraikat kell nezni, meg plane nem egy termeket, amit lehet akcioznak valahol.
Fenykepezot tudok felhozni, mert en azokban vagyok jaratos, itthon: br 2.3miska, szurken br 1.6miska, ilyen kulonbsegre gondoltam. Nyilvan kisebb osszegeknel kisebb lesz a difi is, meg ezeknel az a gyanus, hogy minden cuccuk olcsobb, mint a tobbieke. -
válasz
geree8510 #904 üzenetére
Mindenképp nehéz ügy, mert ott vannak például, a külföldi székhelyű cégek. Most az Alzát nem nézve, hogy álljon az ember hozzá az olyan boltokhoz, mint a lengyel székhelyű Allegro, vagy az Unibolt, ami megint csak nem Burkina Faso-ban, Ouagadougou-ban
van bejegyezve.
Ez utóbbinál, most épp van egy olyan cucc az Árukeresőn, amit már hetek óta nézegetek, és majd 7 ezerrel olcsóbb, mint bármelyik másik ajánlat. Az utánvét a cseh cégnél is játszik, ez a része még rendben is lenne, na de utána, hogyan tovább, egy garanciás szituban. -
Qtya123
őstag
válasz
geree8510 #904 üzenetére
Úgy vizsgáld, hogy ne egy terméket ragadj ki. Lehet egyik olcsóbb az pcx-nél, a másik az alzánál.
Ez normális. Az a gyanús, ha a termékek legnagyobb része olcsóbb a többi boltnál. Mindig.
Plusz ugye ez a minden is rendelésre van dolog. Az azért kitűnik, hogy a pcx, alza, oázis esetén sok termék raktáron van. Kazynál meg rendelésre. -
válasz
geree8510 #326 üzenetére
Az nem biztos, hogy oda is ért.
Ezt abból gondolom, hogy pl tegnap én utaltam az egyik nagykernek akik NBH-s számlaszámmal rendelkeztek, és ugye az NBH banknál péntek óta egész tegnap éjfélig tartó bankszünnap volt az informatikai rendszer fejlesztése miatt, és nekem is simán elment az utalás, nem pattant vissza, a másik oldalon mégis csak ma kapták meg, és könyvelődött le.
Szóval jó kérdés, mi a szitu, de talán a héten lesz több infó. -
ShadowGuy
csendes tag
válasz
geree8510 #83 üzenetére
Nekem se áll össze ez a NAV-os dolog. Egyrészt miért adna ki egy könyvelőcég bármilyen információt az ügyfeléről random felkeresésre? Másrészt ha meg is tenné, ezért a cég akár be is perelheti őket.
Én elhiszem, hogy a fórumtárs valami infót kapott, de ez félinformáció így.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest