Új hozzászólás Aktív témák
-
szimacs
újonc
Hetedik.
-
szimacs
újonc
Tudjátok csak azt nem értem, hogy ha mindig is tudni lehetett, hogy gyanús a cég, és tutira áfát csalnak, és nem szabad tőlük rendelni, akkor az itteni sok okos véleményt miért nem olvastam, amikor rákerestem a cégre?
-
szimacs
újonc
Ebben a listában kellene szerepelniük ha eljárást folytat ellenük a NAV?
https://nav.gov.hu/adatbazisok/adoslista/vegrehajtas_alattiak -
szimacs
újonc
Bocs tényleg, nézd el nekem, én is elég ideges vagyok már, de szerinted mostanra nem jöttünk rá, hogy máshogy kellett volna rendelni?
Lehetne hogy most már többen nem oktattok ki, hogy mit kellett volna másképp csinálni? És csak praktikus infókat írtok, ami segitség lehet, nem legközelebbre, hanem most.
Nagyon köszi. -
szimacs
újonc
Ebben a pillanatban kaptam emailt tőlük:
"Nem várt események miatt a most használt csarnokunkat el kell hagynunk, a kollégák ezen dolgoznak. A visszatérítésekre ha minden igaz a jövő hét első felében tudunk sort keríteni.
Megértjük, hogy ez nem a megfelelő kommunikáció részünkről, de jelen pillanatban kénytelenek vagyunk a pakolással foglalkozni.
Elnézést kérünk a kellemetlenségért."Remélem jövő héten tényleg visszakapom a pénzt.
-
szimacs
újonc
válasz
Bécsibácsi #10 üzenetére
Ugyanez a problémám, ráadásul már ki is fizettem a rendelést, érthetően szeretném visszakapni a pénzt. Emailre nem válaszolnak, telefon, honlap nem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest