Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Yettel topik
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.zs.
őstag
Az első sajnos egy alukazános verzió volt, így vettem mégegyet. Aztán affinitás hiánya miatt az asztal alá került a projekt... nagy unalmamban viszont a múlt héten össze raktam a kettőből egyet, de csak éppen a használhatóság szintjéig, nem tudtam, hogy bejön-e, jó lesz-e, így nem akartam felesleges energiát pazarolni rá. DE BE FOGOM FEJEZNI!
Tetszik! Parci gyártatott hozzá segédrugót, én dugattyú tömítést. Így segédrugóval is 4 bart tud "csak", de világos pörköléshez kiváló szerintem, klasszikkal nem annyira működik jól. Az 1:2 arány csak fellinizéssel hozható és így egy picikét visszadolgozik a kazánba, de összességében azt mondom, hogy nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tetszik! Parci gyártatott hozzá segédrugót, én dugattyú tömítést. Így segédrugóval is 4 bart tud "csak", de világos pörköléshez kiváló szerintem, klasszikkal nem annyira működik jól. Az 1:2 arány csak fellinizéssel hozható és így egy picikét visszadolgozik a kazánba, de összességében azt mondom, hogy nekem bejön.