Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verti1
aktív tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
Nem akarlak lepattintani, nem azért írom. Nagyon szívesen segítünk neked ahogy az már kiderült itt szerintem. UK fórumon kellene felvenni a fonalat szerintem pörkölő ügyben. A legnagyobb fórumot te is ismered biztos: [link] Itt kellene szétnézned, ajánlásokat olvasni/kérni. Itt a többség az itthoni piaccal van képben és a nagyobb külföldre is szállító kinti pörkölőkkel. Nem nehéz kintről beszerezni manapság már kávét, én is rendszeresen rendelek, de a 90%-a itthonról van. Helyben kellene megtalálnod a forrásokat. A másik dolog, hogy el kell kezdeni kóstolni, próbálkozni. Nincsen tuti. Az ember ha belejön akkor válogat a kedvére való kávékból, de nem biztos, hogy mindegyik hű-ha lesz. Elfogy, majd a másik zacskó. Mindegyik zacskó egy kihívás, kísérletezés hardcore szinten.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Bluetooth hangszórók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Projektor topic
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest