- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Android szakmai topik
- Nem hajlítható hajlíthatóval készül a Huawei
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
Huhh! Micsoda tüzijáték volt itt az elmúlt napokban. Nem kell ezen szörnyülködni. A HB-n és a Kaffee-Netz-en is parázs viták mennek a mindenféle táborok között. Szerintem ezek az eszmecserék, ütközések nagyon sok információval szolgálnak. Én is csak annyit tudok hozzátenni, hogy igazán érdemi véleményt akkor alakíthat ki az ember, ha ismeri vagy legalább egyszer kipróbálta ezeket az eszközöket. A Robotolók, Flair userek azt gondolom mindegyike használt már pumpás gépet. Van, aki most is felváltva nyúzza őket. Én minden fűtés nélküli eszpresszó alkalmatosággal kapcsolatosan roppant szkeptikus voltam. Egész addig, amíg ki nem próbáltam.
Na, de a lényeg: a Kávébár Bazáron nyomásprofilozó ügyességi versenyt tervezünk lebonyolítani, amin a Flair-rel lesznek kénytelenek az indulók a La Marzocco LevaX nyomásprofilját szimulálni. Az ötlet onnan jött, hogy a HOST Milanón, betévedt hozzánk a görög barista bajnok, aki elővette a saját kávéját és a Flairrel készítettem el neki. Totál el volt képedve. Leva-n dolgozik és azt állította, hogy nem tudna különbséget tenni. Nem értékelem túl a dolgot, mert nem egymás melletti összehasonlítás volt. A Bazáron megtehetitek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keressük meg a legfiatalabb és a legidősebb PH!-zót!
- NIOH 3
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- Lightyear - befektetési app
- Formula-1
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Beszámítás! MSI Thin A15 B7VE FHD Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB W11
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest