- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb zajszűréssel és okos funkciókkal töltve megjelent az Apple AirPods Max 2
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Így nyeri az Oppo a zoomcsatát
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norkov84
tag
Bizonyos szempontból egyetértek, ezért is írtam, hogy egyéni preferencia, kinek mi - mennyit ér meg.
OFF
A korábbi autós hasonlatoddal élve pl. volt lehetőségem hosszabb távon a manapság divat szídni konszern két pólusához (négy karika vs indián nyilas): azonos méret kategórián belül (kisautók) bár éreztem némi előre lépést, de azért lenyűgözve nem voltam. A különös az volt, hogy kategória váltás esetén sem dobtam hátast (A4 vs. Octavia), pedig ott a plattform is különbözött (MLB vs. MQB). Szerencsére egyiket sem én fizettem
El tudom fogadni, hogy valakinek ez a különbség megér több mint dupla annyi pénzt De pl. az én igényeimmel, felhasználásommal egyszerűen nekem nem érné meg, ha tehetném sem.
Ugyanez van szerintem darálóval is: valakinek az az x% plusz, amit egy EK, Robur... stb. hoz, megéri. Vagy kíváncsi... vagy csak szimplán megengedheti magának és akkor már miért ne.
Én így a jelen szettemhez eljutva (full tunning Silvia + tunning Major) úgy érzem, nekem ez a plafon, ami anyagilag belefér. És bár érzek különbséget a kiinduló GB + Lelit Fred szetthez képest, közel sem akkora az ugrás, mint a kotyogós/szarvasi vagy akár a munkahelyi automatás vonalról volt annó 2.5 éve.Magyarán: értem és elfogadom, amit írsz, ezért is tanácsoltam a kérdés-felvetőnek, hogy valószínűleg a Catlerrel is teljesen jó kávét tud főzni.
Egyébként meg tudod: elnök élet EK és Slayer alatt úgy sincs

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen monitort vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest