Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elekellek
üzenetére
a 30 fok kontra 180 fok engem is megviccelt anno, de ez egyszerűen abból adódik, hogy más a kúpos és a síktárcsás kések közti távolság változása egységnyi fordulattal az állítógyűrűn. ergo normális.
az őrlemény érdekes, sajnos már nem emlékszem eléggé a mazzer minire ilyen szempontból, de mintha én is azt tapasztaltam volna, hogy durvább, egységesebb az őrlemény, sokkal légiesebb, a kávé meg jobbabb (kevésbé karcos, kevésbé keserű, picit vékonyabb, ízesebb, gyümölcsösebb). én anno nem sokat agyaltam ezen, örültem, hogy púder helyett egy szép, jó állagú őrleménnyel lehet dolgozni és többek között ezért is gondolom azóta is, hogy jó darálók ezek.
legutóbb egyébként, amikor a gitwe sehogy sem adta ki itthon, a budapest baristasban megmutatta az őrleményt a barista csajszi, az is elég "durva" volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest