Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sortiefish

tag

válasz vTamas35 #60294 üzenetére

Bíztam benne, hogy van annyira egyértelmű a hozzászólásom, hogy a vitába és a kávék vagy a pörkölő mester minősítésébe sem foglaltam állást vagy nyilvánítottam véleményt.
    A félreértések elkerülése miatt konkrétan csak erre az egy mondatra válaszoltam.
    "Hanyagolni nem tudsz bennünket, mert egyetlen rendelésed sem volt,, sőt végig néztem az összes rendelést hasonló összetétel sem volt más néven ." Kapucziner1
    Leírtam a közös megrendelésünket a megrendelő lapot és a megrendelő számot feltöltöttem ennyi és a továbbiakban sem szeretnék véleményezni semmit.

"Türelmesen kivártam hogy reagálj az üzenetemre illetve az emailre, sajnos választ egyikre sem kaptam. Hanyagolni nem tudsz bennünket, mert egyetlen rendelésed sem volt,, sőt végig néztem az összes rendelést hasonló összetétel sem volt más néven . Ezek után rá bízom a fórum olvasóira, a következtetések levonását.
    Ezek után nem lesz módod a Kapucziner kávékat tesztelni, mivel addig amíg a tesztelő csapatban szerepelsz kávét nem küldök." Kapucziner1

Új hozzászólás Aktív témák