- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Évekkel ezelőtt én sem gondoltam, hogy majd egyszer a "citromos" kávékat fogom preferálni a klasszikus olajos robibombák ellenében. Tök jó, hogy ennyi "újszülött" eszpresszós gyűlt ide össze, de azért csak óvatosan a fikázással. Majd pár év múlva, ha nem felejtem el megkérdezlek benneteket, hogy milyen kávékat kortyolgattok szívesen
Ameddig nincs a kézben a standard eszpresszó, addig meg tök felesleges is próbálkozni ezekkel -szvsz-, mivel ezek általában nagyon kényes, gyorsan öregedő kávék. Borzasztó nehéz rendesen eltrafálni őket, ha szarul sikerült, akkor meg nyilván csak citromlé van a csészében.Hajtömeg: tudom ám, hogy a HB Yrgára gondolsz...Annál nem sok finomabb kávét ittam életemben. Hozzá képest az utána kóstolt fémdobozos, frissen nyitott Lucaffé egy lapos, egysíkú reggeli munkagép volt a szememben. Nem piszkálódni akarok, feljebb írtam is, hogy évekkel ezelőtt én is csak ezeket toltam két pofára , kilós cukortartóban a kávés szívlapátom...szóval mindenki változik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- Parfüm topik
- LEGO klub
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Amazon Kindle
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ameddig nincs a kézben a standard eszpresszó, addig meg tök felesleges is próbálkozni ezekkel -szvsz-, mivel ezek általában nagyon kényes, gyorsan öregedő kávék. Borzasztó nehéz rendesen eltrafálni őket, ha szarul sikerült, akkor meg nyilván csak citromlé van a csészében.