Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
Ez így nem egészen pontos. A kérdés, hogy milyen nyomáson és addig hogy épül fel a nyomás. Szerintem az, hogy mi játszódik a pogácsánál egyik vagy másik pumpával, annál bonyolultabb, hogy ki lehessen egyszerűen találni. Én sem tudom egzaktul megválaszolni, de a tény az tény. Nálam jobb vele ugyanaz a kávé. A gőzölés is egyenletesebb ezzel. Érdekességképp a darálót meg pont egy fokozattal durvábbra kellett állítanom ugyanahhoz a lefolyáshoz. Amúgy ha csak a vízhozamot szeretnénk csökkenteni a QM-nél a potival ezt egyszerűen megtehetjük, de ezt tudod te is

Milyen pumpa van most a tiedben (bátyádéban) jelenleg?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- AKCIÓ! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest