Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
Mazzer Robur E.

Szemeztem azzal a Compak K10-zel is amire végül lecsaptál (nagyon helyesen
), de közben ez már ügyezve volt. Ez Svédországból van, egy ottani kávéőrült vette magának újonnan régebben, aztán most családi okokból, meg a kávézási szenvedély kihülése miatt adta el. Kb. 60-70 kiló kv ment át rajta. A relatív
kedvező ár mellett a szállítás ingyen volt, mivel egész véletlenül van egy magyar szomszédja akinek meg egy magyar kamionos ismerőse, aki Magyarország és a Svédek között ingázik. Így küldte el nekem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de közben ez már ügyezve volt. Ez Svédországból van, egy ottani kávéőrült vette magának újonnan régebben, aztán most családi okokból, meg a kávézási szenvedély kihülése miatt adta el. Kb. 60-70 kiló kv ment át rajta. A relatív
kedvező ár mellett a szállítás ingyen volt, mivel egész véletlenül van egy magyar szomszédja akinek meg egy magyar kamionos ismerőse, aki Magyarország és a Svédek között ingázik. Így küldte el nekem.