Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mobil flották
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
meander
tag
PY-től kaptam brazil yellow bourbont, amivel szenvedtem egy kicsit (leszögezem kezdő vagyok). Az őrlő/hőfok PY Guatemalara volt beállítva, ezért innen indultam. Először nagyon jellegtelen, lapos íze volt, de a 40mp feletti lefolyásból gyanús volt, hogy nem itt lesz a vége

Végül az őrleményt "sokkal" durvábbra állítottam és egy fokkal lementem a Guatemala alá és ma reggel 30mp alatt lefolyt az egyik legjobb kávé, amit eddig készítettem. Magamtól a klasszikus/újhullámos közti átmenetnek nevezném. Az udvarias klasszikus (enyhén csokis) ízt kiegészíti egy egészen finom sav, amit talán szőlőhöz hasonlítanék. És akkor itt visszacsatolnék @Kaligula korábbi kérdéséhez... a jó kávé (de egyébként bármi más) az, ami olyan harmóniát hoz (klasszik-sav), hogy nem marad utána semmilyen hiányérzet....viszont az ömlengésen túl hadd legyen egy kérdésem is. A fenti kv krémje elég szép sötét volt, illetve a pogácsa is mutatott sötét elszíneződést (ízben nem volt semmi keserű), ezért úgy gondoltam lemegyek egy fokkal hátha még tovább javul. Az eredmény ugyan finom volt de egyértelműen gyengébb, mint a reggeli próba. Van valakinek tapasztalata ezzel a babbal?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest