- Google Pixel topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peti...(16v)
üzenetére
nagyon kiforrott, jó motor az a 3,5-ös nissan v6-os. díjakat is nyert, de ettől függetlenül is zsivány.
más: annyit rinyáltam a feketedő choco madness miatt, hogy ezt már maga a mester sem bírta hallgatni és úgy döntött, hogy elhallgattat egy világosabbra pörkölt adaggal (világosabb = nem koromfekete, olajosodó, hanem csak szép sötétbarna). első húzásra megvolt, hogy miért szerettük mindig is ezt a kofit, mosolygó asszony, boldog férj, még a gyerek is mintha nyugodtabban játszana

de komolyan, ez így abszolút klasszikus irányzat, de nincs kiölve minden a kávéból, vannak savak is, amik százszorta izgalmasabbá teszik. nem tudom, hogy kinek a heppje a fekete choco, de adjon esélyt ennek a sötétbarnának... egészen addig, amíg nem ízlik ez jobban

ennél sötétebbre húzva tucatkávé lesz belőle, füstös, kesernyés, savak alig, ilyet bármelyik jobb olasz blend tud. így, második reccset még elkerülve viszont szintet lép és kuriózum, miközben egyáltalán nem "savas", "savanyú" stb.
szerintem, de egyet is értek vele!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Lenovo ThinkPad L440,14",HD,CELERON 2950M,8GB DDR3,500GB Sata3 HDD,WIN10
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest