- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
paljoc
üzenetére
En is a tobbseg altal emlegetett ertekekkel probalkoztam az elejen, azta gyorsan vilagossa valt szamomra, hogy az en gepen nem igy mukodik
Sajat porkolesu Sidamo-t az elobb huztam 86 fokon, aztan porkoles utan nem birtam ki es rakostoltam a Kenya AA-ra is, szinten 86 fokon, bar ez kicsit gyorsan jott le, de ez se kert nagyobb hot.Szerk.: jartam keltem, nezlodtem ugyhogy a Savoya parkban talaltam egy Fiorenzato F64-et a Finazza Kft. peksegeben, elvileg Dallmayr kaveval, gyakorlatilag meg doglott Omnia volt benne szerintem. Lenyeg a lenyeg, hogy nagyon tetszett a daralo, bar ugyanugy rogosit, mint a tobbi karbaorlos cucc. Ha idom engedi Robinal is meglesem a gepet, jo lenne orlemenyt is tapogatni, meg jo kaveval is kiprobalni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Sajat porkolesu Sidamo-t az elobb huztam 86 fokon, aztan porkoles utan nem birtam ki es rakostoltam a Kenya AA-ra is, szinten 86 fokon, bar ez kicsit gyorsan jott le, de ez se kert nagyobb hot.