Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Ez így már valamivel árnyaltabb képet mutat.
Sokfélék vagyunk, van a degradáló felhangú igénytelenség, van a szimpla átlagemberes igénytelenség ( illetve inkább kisigényűség), van az igényességre fogékonyság, és van a degradálhatóan túligényes. (Meg ezeknek metszeteiben némi átfedés)
Mindenki eldöntheti, hogy adott élethelyzetben vagy dologgal kapcsolatban melyik csoportba akar tartozni. Van aki ruházatban nagyon igényes próbál lenni, de étkezésben nem. Van aki fordítva. Sokféle helyzet van, amit sokféleképp látunk.
Csak annyi, hogy lemosva a marketinget és önmagában nézve a dolgokat, nem kell ítélkezni mások felett, akkor sem, ha az egyik, vagy ha a másik irányba megy el.
Jellemzően a kevésbé igényes oldal azzal érvel, hogy minden ami az ő szintje fölött van, az fölösleges pénzkidobás, aki meg adott dologban próbál egy magasabb szinten élni, az meg az igénytelenséget veti a másik szemére. Pedig csak annyi, hogy ebben vagy abban valakinek ennyi a fontos, másnak meg több.dugesz77: a csapolt sör a halálom. 0 fokra hűtve, műanyag fesztiválpohárban.
Én is, meg a belga sörgyártók is állítjuk, hogy nem biztos ám, hogy minden sörnek jól áll a 0-5°C közötti hőmérséklet, ahogy azt az olcsó tömegtermékek esetében próbálják az emberek torkán lenyomni vendéglátás címszóval. Én pl. 5-6 fok körül, vagy alatt alig tudok különbséget tenni két sör között, de 7-9 °C között már sokkal több ízt tudok megkülönböztetni. Ahogy 12 fok fölött már szintén amolyan általános állott ízvilág fedheti el a fajta jellegzetességeket.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Yettel topik
- Parfüm topik
- Sweet.tv - internetes TV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macska topik
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én is, meg a belga sörgyártók is állítjuk, hogy nem biztos ám, hogy minden sörnek jól áll a 0-5°C közötti hőmérséklet, ahogy azt az olcsó tömegtermékek esetében próbálják az emberek torkán lenyomni vendéglátás címszóval. Én pl. 5-6 fok körül, vagy alatt alig tudok különbséget tenni két sör között, de 7-9 °C között már sokkal több ízt tudok megkülönböztetni. Ahogy 12 fok fölött már szintén amolyan általános állott ízvilág fedheti el a fajta jellegzetességeket.