Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hoffman_

nagyúr

hülye kérdés Mini, SJ és Őrnagy tulajokhoz. Ti hogy állítotok pontosan presszót? sok szó éri a kéziket, amik nem tudnak 20 mikor alá vagy akár 12 mikronra menni a lépésekben, ezért sem ajánlott a JX-em presszó fókuszra. ehhez képest nekem a SJ-n lévő (itt is elterjedt) évgyűrű 10-es skálát ad, ezen kb 0,5-1 köztt szoktak jönni a presszó shot-ok. még csak nem is 1/8-ad, ami a mondás volt, kb 5-10% a presszó tartományom. arról nem is beszélve, hogy kétszer ugyanoda nem tudom szinte belőni.

ezen hogy lehet konzisztensen állítani, Nektek mi a titkotok, ha van?

reggel húztam párat a fagyóból a CM Uddey-n, próbálkoztam JX-en és SJ-n is. a JX-en simán befullasztottam kettőből is, túl finom lett, 70-90s shot lett mindkettő 18g --> 30g esetén. ami poén, hogy a SJ-n jobban elkaptam, ott 18,5g --> 30g 50s volt, erről a kép izgalmas, de a hosszabb shot a JX-el (ami már kicsit meg is égett szerintem) valahogy finomabb volt, egy picit test meg gyümölcs előbújt. egyik sem volt jó persze : D

ui.: nektek irreleváns infó, hogy nem tettem le a kreámia mániáról, most a vágyam, hogy sikerül behúzni egy pár kezemura alkotást - de addig is, ajánlom a kkdesing-t, folyamatosan bővül a macskás setup nálunk, már lassan be se férnek a szekrénybe, legjobb : )

Új hozzászólás Aktív témák