Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
hülye kérdés Mini, SJ és Őrnagy tulajokhoz. Ti hogy állítotok pontosan presszót? sok szó éri a kéziket, amik nem tudnak 20 mikor alá vagy akár 12 mikronra menni a lépésekben, ezért sem ajánlott a JX-em presszó fókuszra. ehhez képest nekem a SJ-n lévő (itt is elterjedt) évgyűrű 10-es skálát ad, ezen kb 0,5-1 köztt szoktak jönni a presszó shot-ok. még csak nem is 1/8-ad, ami a mondás volt, kb 5-10% a presszó tartományom. arról nem is beszélve, hogy kétszer ugyanoda nem tudom szinte belőni.
ezen hogy lehet konzisztensen állítani, Nektek mi a titkotok, ha van?
reggel húztam párat a fagyóból a CM Uddey-n, próbálkoztam JX-en és SJ-n is. a JX-en simán befullasztottam kettőből is, túl finom lett, 70-90s shot lett mindkettő 18g --> 30g esetén. ami poén, hogy a SJ-n jobban elkaptam, ott 18,5g --> 30g 50s volt, erről a kép izgalmas, de a hosszabb shot a JX-el (ami már kicsit meg is égett szerintem) valahogy finomabb volt, egy picit test meg gyümölcs előbújt. egyik sem volt jó persze : D
ui.: nektek irreleváns infó, hogy nem tettem le a kreámia mániáról, most a vágyam, hogy sikerül behúzni egy pár kezemura alkotást - de addig is, ajánlom a kkdesing-t, folyamatosan bővül a macskás setup nálunk, már lassan be se férnek a szekrénybe, legjobb : )
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- LEGO klub
- Asztrofotózás
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- PlayStation 5
- Pánik a memóriapiacon
- Wise (ex-TransferWise)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest