Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
urbi107
üzenetére
Szia.
Figyelem én is a karos gépeket, miket írnak róluk mert ha olcsóbban lehetne venni megfelelőt egyszer lehet, meggondolnám.
Ajánlották itt a Delonghi Dedicát. Semmi szín alatt nem vennék ilyet. Most olvastam véleményeket de nem 1-2-őt?! Özön baj van velük, egyeseknek már a kávé ivástól is elment a kedvük ezzel a géppel. Többen többször kicseréltették rövid időn belűl (egyesek már vásárlás után 2 alkalommal is) és többeknek fél év alatt már kétszer romlott el nos, ezt tudja a kapszulás pl vertuó is azzal is csak gond van. Van még sok hiba, az árukereső vélemények rovatában lehet olvasni róla. (langyos kv, elő melegítgetni a poharat, 1-2 hetente!! vízkőteleníteni stb stb). Sajnos ebben a topikban ha végig olvassa az ember rá lehet jönni könnyedén, hogy ha jót akar az ember akkor 100-200e alatt nincs! És még akkor is a használt régi márkákat ajánlják. Csak azért írtam, hogy alaposan gondold meg.....
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- AliExpress tapasztalatok
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Óra topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- További aktív témák...
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest