Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
stereofan #113566 üzenetére
őszintén megmondom, hogy én is sokáig kotyogósból ittam, és a sok reggeli kv+cigi kombó megtette hatását, ég tőle a belem rendesen. Ez biztosan lehet a minőségtől is, meg attól is, hogy éhgyomorra ment évekig. Sajna ez van, épp ezért hagytam fel vele, illetve azért is, mert nem volt a kávénak hatása, persze, de ez is csak abból fakad(hat), hogy olcsó kávékat vettünk. Mindegy is. De ha tényleg van esély - csak - gép váltással jobb kávét inni, még lehet, hogy én is innék párszor.
Azért az általad ajánlott neveket megnézem, hátha. Köszönöm a segítséget.
#113567RetepNyaraB:
Pont ezt szeretném elkerülni, az ilyen apró technikák, trükkök lehetőségét, mert azzal magamnak okozok fejfájást. Épp elég a tv/settop box, számítógép nyavalyákat elhárítani. Az alap használatot meg tudom nekik tanítani, annyi szerintem elég is lenne. Neked is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Eladó Ray-Ban napszemüveg
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Certina DS Royal
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- 87 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest