Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zen42

tag

válasz SteelCowboy #106558 üzenetére

Én használok ilyet is, olyat is, de a perem nélküli sem repül ki a karból kiütéskor. A rugót eszem ágában nincs kivenni, anélkül valóban kieshetne időnként.
    Kétféle rugóval találkoztam eddig, az egyik vékony a másik vastag. Nekem a vékony a peremeseknél sem jött be, szerintem túl lazán fogja a kosarat, meg a vastagabbik az úgy fogja a peremest mint atom és a perem nélkülit is megfelelően fixen tartja.
    Egyébként nem értem, hogy mi a gondod. Egy standard zacckiütőben a rúdra ütsz rá, nem eshet ki a perem nélküli kosár sem.
    A peremes hátrányai, hogy ha zárt kart használsz nehéz kiszedni a kosarat a karból amikor tisztítani akarod. A másik, hogy ha a perem a kosár falából van kiképezve, a beugrásba tömörítéskor bemegy egy kis kávé, kiütéskor pedig ott maradhat egy kis zacc. Egyesek szerint kikezdheti a pogácsát a víz a szélénél amikor feldagad a peremig. Utóbbi engem is aggasztott valamikor de ma már szőrszálhasogatásnak tartom. Ha belegondolsz, ha ez jelentős probléma volna már senki sem gyártana peremes kosarakat.

Új hozzászólás Aktív témák