Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Musicbox
üzenetére
És ezért ad nekünk a liba: tepertőt..
Tegnap egyébként kipróbáltam a kézi darálómat. Sajnos elsőre nagyon porszerűre sikerült. Féltem hogy nem lesz elég apró, ezért jól meghúztam, de a liszt méretű szemcse nem tűnt ideálisnak
Később mikor már szemcseszerű volt, lefőztem egy adagot, de sajnos a korábbi előre őröltnél megszokott tömörítési erővel 30 mp. alatt nagyon erősen küzdve is csak két kanálnyi lé jött le, úgyhogy állítottam rajta még vagy 2 fél tekerésnyit. Sajnos most így eléggé szór a szemcseméret, nagyobb darabkák is keverednek közé, és kevés por is van benne, úgyhogy alighanem kell egy őrlő, azonban a lepróbált kávé megfelelőnek tűnő idő alatt megfelelően képződő krémmel, kellő mennyiségben jött le (itt a megfelelő a gép képességeinek megfelelőt jelenti) erős volt, kellemes ízű, masszív cremával.
Ha már benne voltam a kísérletezésben, házi teljes tejjel toltam a tejhabot, kicsit furán sikerült, de nem volt rossz. Viszont így a cappuccino..nem semmi ízű volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Autós topik
- Idén télen jön a most bemutatott Metro 2039
- Fűnyíró topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- LG LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- DeLonghi Magnifica S I Gőzölőkar I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Jura F50 classic V2 automata kávéfőző cappuccino fejjel
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Df83v2 választható késekkel
- Új multikapszulás, multifunkciós kávéfőzők garanciával. DG, NESP, POD, Őrölt kv. egy gép.
- 27% - AOC C24G2AE Monitor! / 1920x1080 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! MSI X570 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Kolink Unity Lateral ARG 750W
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - LG 75NANO756QA 190CM NANOLED 4K UHD 100HZ SMART TV ! BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Később mikor már szemcseszerű volt, lefőztem egy adagot, de sajnos a korábbi előre őröltnél megszokott tömörítési erővel 30 mp. alatt nagyon erősen küzdve is csak két kanálnyi lé jött le, úgyhogy állítottam rajta még vagy 2 fél tekerésnyit. Sajnos most így eléggé szór a szemcseméret, nagyobb darabkák is keverednek közé, és kevés por is van benne, úgyhogy alighanem kell egy őrlő, azonban a lepróbált kávé megfelelőnek tűnő idő alatt megfelelően képződő krémmel, kellő mennyiségben jött le (itt a megfelelő a gép képességeinek megfelelőt jelenti) erős volt, kellemes ízű, masszív cremával.