- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
benjoe1
aktív tag
válasz
Flexy90 #5833 üzenetére
Tisztában vagyok a Gravitybox adta előnyökkel (én szoktam ferdíteni
), és használom is az általad írt funkciót.
Mindazonáltal úgy gondolom, hogy nehogymár gond legyen, ha ilyen widget kapcsolót (widgetsoid, powertoggles és társait) szeretnék haszánlniVagy akkor nincs is létjogosultsága ezeknek a programoknak?
Egy 3 érintéses (lehúzás, mobil adatkapcsolat be/ki, gyorbeállítások panelből kilép) helyett szeretnék egy 1 érintéses műveletet, magyarul okosan akarnám használni az okostelefonom.#5856 gatmen
Én egy SanDisk kártyát rendeltem a MyMemory-tól, semmi gond nem volt.
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
Flexy90 #4503 üzenetére
Azzzz lesz az, köszönöm Flexy!!!
Más:
Am én, mint örökös MIUI használó, kicsit elbizonytalanodtam, lehet hogy meg próbálom a Stanner Rom-ok valamelyikét, kicsit idegesítő hogy nincs elegendő memóriám soha, ill 1-2 alkalmazás önállósodik, és vagy elindul, vagy NEM............ Ráadásul ezek a dolgok nemhogy javulnának a heti frissítésekkel, hanem még rosszabbodnak!!!! Aki "Stannerezik" mit tud ajánlani? -
evilskati
aktív tag
-
törölt tag
válasz
Flexy90 #3880 üzenetére
Az a BIZONYOS navigáció egyszerűen nem akart holdat találni, 5-6 percig csak keresett és szinte semmi. Kivettük a pipát az aGPS elől, restart és 15 másodpercen belül 6-8 holdat látott a készülék.
3 ismerősömnek ilyen készüléke van (mindenkinek Stanner Rom-mal) eddig szerencsére egyiknél sem jelentkezett semmilyen probléma.És a GPS-be sem kellett módosítani(belenyúlni) egyáltalán. -
: iSiS :
tag
válasz
Flexy90 #3840 üzenetére
dee csak is akkor,ha 1kis izgalomra vágyik...
tegnap adtam fel másodszori gariztatásra a három7-es új G3S telómat..
1kis ízelítő..!
Sajnos nekem nincs szerencsém, már a második G3S telefonom rossz, és ez is valószinüleg kijelző hibás mint a korábbi.
Hibajelenség:
Az új JiaYuG3S telefonom bekapcsolt állapotban,sokszor bármilyen művelet közben önállósítja magát, és elkezd össze-vissza kapcsolgatni, képernyőt váltani, almenüt előhozni, ezen belül is lépkedni benne,nem érek hozzá kéznélküli helyzetben van,
mégis úgy csinál mintha nyomogatnám,ilyenkor van mikor ütemesen rezeg,villog, nem reagál az érintésre sem,néha csak úgy mullik el hogy ha kiveszem az akkumlátort, majd vissza, és újra inditom a telefont.Eredeti minidealos ROM-al,és App-ok nélkül is ezt csinálja. (majd innen folytatom)
-
CippyO
tag
válasz
Flexy90 #2958 üzenetére
olyan kéne ami logolja a használatot apponként összesen, és lehetőleg aktuális sebesség adatokkal, és/vagy kapcsolódási gyakoriság számolásával.
jó lenne kiszűrni, hogy mi szívja az akkut, mert normál használat mellett(2 sim, folyamatosan bekapcsolt mobilnet) a gyári rommal 2 napot simán kibírt így, most 1 nap után éhes, pedig kevesebb app van telepítve..
-
freestailo
őstag
válasz
Flexy90 #2804 üzenetére
Ez már a második andoridos készülékem, az első egy htc legend, amit hiresen nehéz rootolni úgyhogy nem is próbáltam. Nem volt rá szükség sem. Most kezdi beadni a kulcsot(kikapcsolgat, nem működik a jack aljzat, billentyűzár nem old fel) a gép ezért rendeltem egy jiayu g3t-t. Kicist mérges vagyok anno 80 ezerért kaptam ezt a htc-t és soha nem ejtettem le, minden gyári rajta, mégis SZAR.
-
Totyahu
csendes tag
-
ddrom
csendes tag
válasz
Flexy90 #2752 üzenetére
Értelmes ötlet, hogy ne legyen fent válogatás nélkül minden ROM - csak a magyarítottak.
Viszont szerintem a legfrissebb - egy darab - gyári ROM-nak, (esetleg egy Flash Tool-zosnak, ha a legfrissebb nem az) sokan örülnének. Amikor kijön egy új gyári, az előzőt lehet törölni.
-
Upo
addikt
válasz
Flexy90 #2746 üzenetére
Amit tőlem raktál fel az egy flashtool readback mentés arról a romról amivel kaptam a telót, minideales majdnem magyar. Biztos ezt akartad? Ez elég régi, azóta már javított hibákkal. Mondjuk halfbrickes teló élesztésére még jó de arra jó a needrom-ról a nemrég linkelt augusztusi gyári flashtoolos is. A miui meg talán cwm/twrp-s telepítő zip. Volt szó róla hogy valahogy rendszerezzük is a romokat, ez hogy legyen? Meg azt is meg kellene beszélni hogy mik kerüljenek még fel.
Másik, hogy biztos érdemes minden romot felrakni ami a szokott helyeken fent van (needrom, jiayu.es) annál is inkább mert nincs bennük magyar nyelv, a legtöbben úgysem használnák. Esetleg lehetne ezeket linkelni.
Ha valaki csinál valamelyikből pl. magyarítást, annak lehet esetleg értelme. Leginkább egy aktuális témaindítóra lenne szükség, vannak akik még ott linkelt régi-"elavult" dolgokat raknak fel.
Valahogy meg kéne tudni hogy ki tudja azt módosítani, esetleg egy blogbejegyzésbe átmásolni ami ott van és akrualizálni, az indítóba meg beleírni a blog linkjét, láttam már ilyent más topikban.Másik, nehogy valami vicces kedvű alak átírja a jelszót és nem férünk majd hozzá. Esetleg meg kéne változtatni és akinek kell az megkapja privátban?? Nem egy életbiztosítás nyílt fórumra feltenni a nevet/jelszót.
-
törölt tag
válasz
Flexy90 #2705 üzenetére
Nem rossz ötlet én már felvetettem, de eddig nem akadtam partnerre, egyedül pedig nem akartam bevállalni.
Nekem voltak kínai appok bőven az original Rom-ban, kezdve a naptár, kínai msn szerű progi, Baidu input, és a telefon műszaki specifikációit képekben és kínai szöveggel bemutató program.
Vagy mint pl ez: -
törölt tag
válasz
Flexy90 #2695 üzenetére
Én fordítottam, ezért is írtam, hogy nem tudtam tesztelni sajnos.De ruszi_tomi hozzászólásai alapján nincs vele gond.
A needrom mindig le van maradva egy kicsit, a Rom a MIUI "hivatalos" oldaláról van a Porting Team menüpont alatt megtalálod.Ahogy nézem Fly IQ446-ról portolták Jiayu G3S-re. -
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest