Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Nekem már nincs G3S-em hogy kipróbáljam.
A többi rom direkt linkjei:
cola ui (佳域G3四核可乐UI-140507) link , kód: 7xcxLewav5 (佳域G3四核Lewav5-140502) link , kód nem kell
Baidu cloud rom (佳域G3四核百度云rom正式版v6-0424) link , kód: hvqf
MYUI-nál lemaradt a link, a többi Vicu-nál fent van már.
Letöltés fent a kék melletti fehér gombbal, utána előjön egy kis ablak, ott is a fehér gombbal, nem a kékkel.
-
Upo
addikt
válasz
#18193920 #7171 üzenetére
Nekem megy simán proxy nélkül, nem is olyan lassú az a fórum. A letöltés az tetves, a legelső coloros-re rápróbáltam, 100-200 KB/s között jön, 35-40 perc a 381 mega. Dobjam fel valahova ha lejött? Most már nem állítom meg, 15%-nál van.
Ez talán az oppo féle os ha jól emlékszem.
-
Upo
addikt
válasz
Brain75 #6696 üzenetére
Ráadásul a helye sem szabadul fel, egy üres sáv lesz ott. Én már megszoktam, szinte nem is látom. Rakhatsz fel másik launchert, tele van a play kitkat launcher klónokkal, legtöbbnél ki lehet kapcsolni. Próbáltam én is párat de nem volt olyan kezelési élmény mint a gyárival úgyhogy visszaálltam.
-
Upo
addikt
Hát ezaz...
A routeren nem volt engedélyezve? Esetleg onnan kinézni.
Vagy ha nem volt újraindítva a router és van log akkor esetleg a logban benne lehet mint elfogadott vagy visszautasított mac (kicsi az esély). Vagy hasraütve átírod valamire a végét, az első 3 számpár maradjon, utolsó kettőnek esetleg beírsz valamit.
És ugyanez a BT mac-el is mert addig keveredni fog a 2 készülék BT-n is.Dobozra/papírra valahol nincs ráírva? Nekem már nincs G3T-m.
-
Upo
addikt
Régen a Jani bácsi rendszerében még tanultunk oroszt, régóta túrom már az orosz fórumokat, ez pl. iq-ból ment, néha ránézek a fordítóval (angolra mert azt nem olyan nevetségesen fordítja mint magyarra), bár a múltkor jól félrefordított egy telepítős szöveget, valami olyat fordított hogy wipe-olni kell valamit a telepítés előtt de az orosz meg épp azt írta hogy nem szabad mert akkor tégla. Úgyhogy jobb az eredeti.
-
Upo
addikt
válasz
benjoe1 #6200 üzenetére
CM10.2:
Не работает:
Второй слот SIM-карты
Автояркость
Камера
GPS
Bluetooth
FM-радио
и т.дAzaz nem működik:
második SIM slot
auto fényerő
kamera
GPS
bluetooth
FM rádió
stb.Működik a wifi, auto rotate, vibra, témák, hang, a touch gombok, hívás, internet, proximity sensor, a többi nem.
-
Upo
addikt
válasz
rakpartiroka #5515 üzenetére
Nem szedtem még szét ilyent de más tapasztalatok alapján lehet hűtési/hőleadási gond. Minden lemezburkolat, hőátadó gumiszerű barnás téglalap és ilyesmi ugyanoda kell hogy visszakerüljön mint eredetileg, nem véletlenül van odatervezve, a kínai amit lehet úgyis kihagy...
-
Upo
addikt
válasz
#18193920 #5487 üzenetére
Az igmod az egy rom, valószínű 20130923 alapú.
- deodexelt
- kikapcsoló menüben van recovery opció
- multi user (3 userig)
- akku fogyasztás kijelzése kijavítva (ez szerintem a menüben az az akku görbe lesz)
- hangerő gombokra nem ébreszti a kijelzőt
- zárképernyőre visszarakta a kamera és google keresés ikonokat
- engineering menu bekerült a beállításokhoz
- zöld led a nem fogadott hívásoknál, kék az sms-nél
- töltéskor a zöld led 100%-nál gyullad kicwm alól kell felrakni - install zip ...
Blacklistmod - az egy modolt tárcsázó, feketelista van beleépítve a hanghívásokhoz. Ha valakit magyarul érdekel akkor le kellene fordítani, nem tudom hogy a jbart-ban/hungi repo-ban van-e a feketelista részhez magyarítás (szerintem nincs de nem néztem). Van hozzá rollback zip is (visszaállítás), abban is ki kellene cserélni az apk-kat a magyarítottra ha valaki megcsinálja.
-
Upo
addikt
válasz
agoka07 #5343 üzenetére
Ha nem te raktad fel a patchet akkor már benne van a romban, a zseblámpa funkció miatt nem ébreszt. Milyen rom? Az android.policy.jar-t kell lecserélni. Ha van cwm-ed vagy twrp-d akkor esetleg tudok egy zipet összerakni ami visszaállítja csak tudni kéne hogy melyik rom (melyik gyári romon alapul).
-
Upo
addikt
válasz
KurtCobain #4868 üzenetére
Nekem sem sikerült még beüzemelni bár 1-2 percnél többet nem foglalkoztam vele, valami olyat ír az elején hogy az ingyenesben drag and drop-al megy a fordítás. Megpróbálok beledobni egy apk-t...
-
Upo
addikt
válasz
osztraksajt #4253 üzenetére
Azért bízhatunk a szovjet hősökben, ha lesz a 82-höz akkor lehet hogy főznek belőle a 89-re is.
-
Upo
addikt
Van 2 simes is de azt még csak brazíliában meg indiában nyomják, eu-ban csak jövőre lesz. De eddig is 1 simet használtam. A Moto G meg ha tetszik akkor marad, ha nem annyira akkor is könnyű továbblépni mert keresett cucc, pár naposan nem nehéz eladni, de szerintem tetszeni fog
-
Upo
addikt
Lassan elköszönök a társaságtól, felraktam az apróra a telót, az aktív közreműködésem befejeződik. A blogbejegyzés marad, a feltöltéseket szerintem át fogom tenni a yandex diskemre, nemrég adtak ajándékba 200 gigát (!), a gdrive-on meg már kevés a hely, de a blogban akkor majd javítom a linkeket. Köszönök mindent, sokat tanultam itt is. Azért a topikot még követem, ha tudok segíteni akkor beszólok a jövőben is, de a kipróbálós dolgok már nem fognak menni. Estére factory reset és összecsomagolom a készüléket.
-
Upo
addikt
válasz
#18193920 #3764 üzenetére
Én nem beszélni español csak google fordítóval. Te is úgy nyomulsz?
MIntha úgy venném ki hogy particionált a belső mem és meg van cserélve a külső-belső sd.
Ez tényleg így lehet vagy fel lehet tenni no emmc-s konfigra is?
Próbálta már valaki? Mert ha olyan akkor flashtoollal vissza kell állni 2 partíciósra. -
-
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #3393 üzenetére
Itt vannak fent mentések de flashtool-os és twrp-s.
Mondjuk ha van cwm-ed akkor tudsz vele felrakni twrp-t (blogomon is megtalálod), azzal meg a mentést.
Vagy esetleg a témaindítóban van minideales magyar cwm mentés, nem is tudom ki csinálta azt a hsz-t?
-
Upo
addikt
válasz
callvote #3352 üzenetére
Melyik stannert próbáltad? Ha az1.5 myversion-t az tényleg kisebb antutu pontot ad a gps tracker progik fix miatt. Ha ilyeneket nem használsz akkor a build.prop-ban keresd meg ezt a sort:
dalvik.vm.execution-mode=int:fast
és tegyél elé egy #-t így:
#dalvik.vm.execution-mode=int:fastsave, reboot, antutu pont visszaáll.
Mondjuk ennek nem sok jelentősége van, a kínai szoftvermérnökök zseniálisak az értékek hamisításában, cpu, ram, flash, kijelző felbontás, mindent hamisítanak, olyat is láttam hogy a nem turbós mtk-val 27000 pontot adott az antutu, de attól még nem lesz gyorsabb vagy lassabb. -
Upo
addikt
válasz
callvote #3319 üzenetére
Nem tudom mi fogott meg a spanyolok romjában, mivel sok különbség nincs, fogták a gyári romot, kivették a kínai appokat, belerakták a spanyol ikonokat, kész. Stanner fogta a gyári romot, kivette a kínai appokat, berakta a fényérzékeő javítást meg az alkalmazás indításokat, kész. Nekem logikusabbank tűnt az ikonokat (launcher) áttenni mert azt tudjuk, mint a beállításokat amit nem tudunk. De mindenkinek a maga ízlése...
Mondjuk nem tudom mi az ami miatt valakinek jobban bejön mint a stanner mert még nem próbáltam, ha a kinézeten kívül van valami akkor írja le. A kinézetet meg simán lehet változtatni, launcher, boot animáció, téma átrakható egyszerűen. Azért most elkezdtem letölteni, majd belenézek.
-
Upo
addikt
válasz
callvote #3309 üzenetére
Akkor esetleg "csináld meg" a spanyol romot a stannerből, mindkettőnek ugyanaz az alapja, a 0813 gyári rom.
Kimented ami tetszik (launcher, swipe, jiayu.es app, root browser, tethering 4.2.1 app, nagyjából ezek lehetnek a leírás szerint), és a stannerre visszarakod. Ugyanaz a kinézet és álíthatod az induló appokat. -
Upo
addikt
válasz
callvote #3230 üzenetére
Ebből egyféle van. Kiadták nemrég a Nexus 5 telefont, azon debütált az Android 4.4 KitKat oprendszer. Ebben megjelent egy új launcher. Ez a launcher és a hozzá való járulékos dolgok lettek a romjából kimentve, és mint tapasztalták a felhasználók, 4.2 és annál újabb androiddal is működik. Nincs belőle több verzió, ez a gyári Nexus 5 launcher. Amit a többi nexushoz kiadnak abban a 4.4-ben sem ez a launcher lesz, de nyilván majd azokon is fog menni.
-
Upo
addikt
Más telefonon is működik, a Nexus5 az fullhd, a G3S az 1280x720, ezeken megy, kisebb felbontáson nem tudom, ki kell próbálni, nem vesztesz semmit a drága időn kívül...
Úgy írják hogy 4.2 és 4.3 alatt megy, 4.1 alatt inkább nem, de érdemes kipróbálni mert van olyan akinek mégis megy, 4.0 vagy régebbivel nem. -
Upo
addikt
-
Upo
addikt
válasz
evilskati #3148 üzenetére
Én már régebb óta Endomondo-t, MTK-s telókkal van a sebesség kijelzés probléma (nemcsak ezzel hanem szinte az összes programmal), gyorsabban futottam mint amennyi az autóm végsebessége
Írták hogy a Runkeeper az jól működik és tényleg, úgyhogy ők megoldották.
A többi szoftvernél meg kell a bejegyzés a build.prop-ba, #3084.
A dalvik beállítások miatt a benchmarkok esetleg kisebb pontszámokat dobnak (antutu, linpack, ...), használatban nem érzek különbséget, játékok amik nem lagoltak előtte azok most sem.
Úgyhogy ha nem a runkeepert akarod használni akkor be kell írni azt a sort, vagy blogomon fent van a stanner 1.5 myversion kotyvasztásom, abban már benne van. -
Upo
addikt
válasz
JeffDebr #3043 üzenetére
Akkor gondolom T-mobile, ha felmész az önkielégítő ügyfélszolgálatra a honlapon ott át tudod állítani hogy default küldje el, azután már nem kell egy telefont se csesztetni. Sokáig én is így voltam, új rom - elfelejtettem átállítani - sokan fel se vettek vagy csodálkoztak hogy én vagyok. Így csak 1x kellett átállítani és azóta nincs gond. Sőt a 1430-on felhívod Pukkandúrt, ott is van valami önki menü, el lehet jutni talán a hívószámkijelzés szolgáltatásig és bekapcsolni de ez nem 100%, régen próbáltam.
-
Upo
addikt
válasz
grizlisandor #3003 üzenetére
Ha van fent recovery (cwm vagy twrp) akkor innen a legfrissebb UPDATE-SuperSU zip letölthető, és recoveryből telepíthető. Binárisan ezt már nem nagyon tudod telepíteni, az újabb androidoknak már kell hogy bekapcsoláskor egy daemon is elinduljon, ezt a zip megcsinálja. Ez a daemonos dolog valahol az 1.25 környékén jött (mikor a 4.3 megjelent), annál régebbit ha leszedsz valahol akkor abból ki lehet szedni a su binárist meg a superuser.apk-t, de 22-es csapdája mert ahhoz is root kell hogy berakd a system partícióra.
Nekem is volt már hogy nem akarta feladni a root engedélyezést (nem ezzel a telefonnal), ott egy factory reset segített, úgyhogy ha nem megy az újratelepítés vagy a reroot akkor még azt ki lehet próbálni, recoveryből, nem pedig a beállítások menüből! -
Upo
addikt
válasz
KurtCobain #2788 üzenetére
Én ajánlom a TWRP-t, nagyobb tapizós gombjai vannak, több zipet is ki lehet választani és sorban felrakja, pl. a fő rom után mêg hozzáadom a szüksêges patcheket és egybe felteszi, restore után pl.egyből kitesz egy wipe cache ês egy reboot gombot, file manager van benne, jól keze alá dolgozik az embernek. Ha nincs túl sok cwm mentés akkor ajánlom az átállást, vagy rögtön ezzel kezdeni. Blogomon van letöltési link, stanner csinálta de más romokkal is működik és nem fejtetőn áll.
-
Upo
addikt
válasz
KurtCobain #2788 üzenetére
Igaz, bele is írtam a blogba.
-
Upo
addikt
Most bezzeg már elég a google fordító app, kamera gomb megnyom, lefotóz, ujjacskával kijelöli a kínai szöveget és már le is van fordítva. Megnéztem a gyári kiskönyvét is amit adtak hozzá, jó kis marketingszövegek vannak benne meg garanciális feltételek. Meglepően nagy mennyiségű kínai szöveget bevesz egyszerre, a kiskönyvéből egy egész oldalt vitt egyszerre ha nem mozdult be a kamera és el tudta olvasni.
-
Upo
addikt
válasz
Flexy90 #2746 üzenetére
Amit tőlem raktál fel az egy flashtool readback mentés arról a romról amivel kaptam a telót, minideales majdnem magyar. Biztos ezt akartad? Ez elég régi, azóta már javított hibákkal. Mondjuk halfbrickes teló élesztésére még jó de arra jó a needrom-ról a nemrég linkelt augusztusi gyári flashtoolos is. A miui meg talán cwm/twrp-s telepítő zip. Volt szó róla hogy valahogy rendszerezzük is a romokat, ez hogy legyen? Meg azt is meg kellene beszélni hogy mik kerüljenek még fel.
Másik, hogy biztos érdemes minden romot felrakni ami a szokott helyeken fent van (needrom, jiayu.es) annál is inkább mert nincs bennük magyar nyelv, a legtöbben úgysem használnák. Esetleg lehetne ezeket linkelni.
Ha valaki csinál valamelyikből pl. magyarítást, annak lehet esetleg értelme. Leginkább egy aktuális témaindítóra lenne szükség, vannak akik még ott linkelt régi-"elavult" dolgokat raknak fel.
Valahogy meg kéne tudni hogy ki tudja azt módosítani, esetleg egy blogbejegyzésbe átmásolni ami ott van és akrualizálni, az indítóba meg beleírni a blog linkjét, láttam már ilyent más topikban.Másik, nehogy valami vicces kedvű alak átírja a jelszót és nem férünk majd hozzá. Esetleg meg kéne változtatni és akinek kell az megkapja privátban?? Nem egy életbiztosítás nyílt fórumra feltenni a nevet/jelszót.
-
Upo
addikt
válasz
KurtCobain #2737 üzenetére
Köszönöm de különösebb érdem nem illet, a munkát Stanner végzi, én csak simán átnyomom a jbart-on. Nem az a fajta vagyok aki attól lesz "modder" hogy kattint 3-at és beállítja a build.prop-ban hogy hu-HU
-
Upo
addikt
válasz
cappa72 #2733 üzenetére
Meglestem, néhány fájl cserél de rengeteg apk-t, framework jar-t és lib-et patchelni akarna, benne vannak szépen a .p fájlok, az meg a magyarítottal nyilván nem jön össze mert az eredeti sem stimmel.
Meg lehetne oldani, eredetit felrakni, rá az update, a cserélt/patchelt fájlokat visszarakni az eredetibe és úgy fordítani. De a következő update erre ugyanúgy nem megy fel.
-
Upo
addikt
válasz
ruszi_tomi #2720 üzenetére
Ezek a frissítések nem a kínai kémkomponenseket tartalmazó verzióra frissítenek? Ott nem hagyja a Párt hogy csak úgy szabadon netezgessen bárki, pláne kínán kívülre, erről automatikus jelentések készülnek. Mondjuk a mi adatainkkal nem tudom mit érnek de van akit zavar.
-
Upo
addikt
Nem tudom miben nyilvánul meg a "nem tetszik", az a spanyol rom kb. abban különbözik hogy másik launcher az alapértelmezett benne. Ha kinézetről van szó akkor tele a play store launcherekkel és lockscreenekkel és témákkal. Pl ha a blogomból leszeded a stanner 1.5 full myversiont abban van next launcher 3d is, rengeteg témát lehet letölteni hozzá, de tetszés szerinti launchereket lehet telepíteni és váltogatni közöttük. Másik mostanában divatos pl. a TSF Shell.
Ha a zájfón féle dizájn jön be akkor próbáld a miui-t, utánad következő hsz.Jogosultsági problémára:
1. Be kell jelentkezned a saját google fiókodba
2. Ha letöltésnél sötét alapon szomorú arc akkor a jobb alsó sarokban van egy gomb lefelé mutató nyíllal, az a letöltés. -
Upo
addikt
Névjegyeket megnyitod (nem a tárcsázóból hanem a külön névjegyeket), menu gomb-beállítások, Lista rendezési elve ->vezetéknév, Nevek megjelenítése mint -> Vezetéknév elöl
Ha ilyenkor mégsem a vezetéknév van elöl - NameFixer.apk
-
Upo
addikt
Nem nagyon akarok beszállni a vitába de nekem az a véleményem hogy nem azt csináltad ami le van írva.
Először felraktad a CWM-es zipet ahogy kell, ez ok. Másodszor letöltötted a minideales backup zipet, az összefoglalóban az van írva hogy ezt restore-al kell felrakni tehát backup mappába kicsomagol és cwm-ben restore. Kicsomagolás nélkül persze hogy nem találja. És mivel a /systemet formáztad, ez kitörölte az előző romot, az üres telefon nem fog elindulni. Mondjuk ha már nem megy be cwm-be akkor hiába a vita hogy cwm-ből mit csinálj, erre való a flashtool. Ezt meg3 hsz-el(most már 6) feljebb leírtam hol találod meg ami kell. -
Upo
addikt
Azért egy kis kereséssel a végére lehet járni a dolognak.
Ha recovery-be nem lép be akkor valószínű az is elment. Valóban a flashtool a barátod.
Le kell tölteni egy flashtool-os romot (needrom vagy jiayu.es, javasolt a legfrissebb gyári 20130813. Ha beindult vele akkor lehet próbálkozni a custom recoveryvel, rom cserével.
Gyári rom, innen a JIAYU G3S FL változat kell.Flashtool leírás
Scatter ami a flashtoolhoz kell, neked az emmc2 végű kell belőle.
Ha valami nem megy: 1. - keres, 2 - kérdez
-
Upo
addikt
válasz
#18193920 #2608 üzenetére
Maradt az eredeti is, nem helyette került be hanem mellé és uninstallálható. Csak kipróbáltam én is, de maradt mert amellett hogy látványos még a mindennapokban is jól használható, gyors launcher a GO launcher csapattól. Akinek nem tetszik az törölheti, aki akarja az berakhatja a system-be a System Cleanuppal.
-
Upo
addikt
válasz
#18193920 #2604 üzenetére
Felraktam a blogomra az 1.5 update lefordított változatot.
A változások emberi fordításban:
- A zárképernyőn a dátum és az ébresztés két külön sorba került egymás alá (a régebbiekben egy sorban egymás mellett voltak)
- SIM kártyánként külön csengőhang és video-csengőhang állítható be, teszteljétek!
- Akku használati statisztika scripten javított valamitFelraktam még egy teljes stanner 1.5 romot saját myversion változatban:
- original_battery patch beillesztve
- NoWakeUp+Tracks+Torch patch beillesztve
- a build.prop-ba bekerült egy dalvik fix az endomondo és hasonló sports tracker alkalmazások távolság-számítási hibája ellen (dalvik.vm.execution-mode=int:fast)
- néhány számomra hasznos appot beleraktam (Mobileuncle tools, jiayu.es app, Next launcher 3D, Nandroid manager, System cleanup), de ezek az alkalmazáskezelőben simán uninstallálhatók ha valakinek nem kell.régebbi stannert is lehet frissíteni vele, dalvikot törli automatikusan, külön nem szükséges (ezt az eredeti update is megcsinálja) de teljes telepítést is lehet vele csinálni más romról a megfelelő wipe-ok után.
Fényezni nem akarom magam, sehova nem került bele semmi upo mod szöveg, nem látszik hogy ez van fent, zipbe másolni mások is tudnak... A build.prop-ba csak a fent írt sor került bele pluszba.
-
Upo
addikt
válasz
#18193920 #2540 üzenetére
Én a jbart 1.5.2-vel csináltam, mást nem piszkáltam bele. A méretkülönbség abból lehet hogy lehet hogy bepipálva maradt-e a kész rom digitális aláírása, az enyém annyival lehet nagyobb/kisebb mint az aláírás mérete.
Ha van igény akkor csinálhatok olyan változatot amiben a gyári akku van a zöld körös helyett és a zseblámpás patch is benne van.Valaki írta hogy a kontaktok angolul maradtak, nekem magyar mindenhol, a tárcsázóból az utolsó fülön is (fekete háttér) meg a külön névjegyek alkalmazásban is (világos háttér).
-
Upo
addikt
Az origbattery_hun.zip jó az 1.4-hez is, a systemui.apk nem változott.
-
Upo
addikt
válasz
#18193920 #2394 üzenetére
nagy része fenn van a drive-omon, nem a stanner mappa hanem a G3S-ben
https://drive.google.com/folderview?id=0B-fvlZzuITn3c28wSFBSVTI4dGc&usp=sharing
Ami még nincs gyorsan feldobálom.
Meg van még auto fényerő+fotodióda patch
Az a script ebook olvasó az egyébként patch olvasóknak, a volume gombokkal ha görgetsz olvasás közben akkor nem kapcsolja fel a háttérvilágítást.Azért a valamikori orosz tanulásom nem volt hiábavaló, segít értelmezni a guglifordító hülyeségeit.
-
Upo
addikt
Ez olyat csinál hogy a két partíció megmarad csak a /data-t megnöveli, a belső sd-t lecsökkenti, ez mellé szokták még a belső és külső sd kártyát felcserélni, de sokaknak csinál utána hülyeséget. Nekünk szerintem egyszerűbb a gyári rom flashtool-al (már akinek 2 felé van particionálva a belső), az egyesíti a belső memóriát és az sd kártya lesz az sd kártya
, nem kell utána trükközni vold.fstab és társaival.
-
Upo
addikt
válasz
SamWarrick #2385 üzenetére
Na majd kipróbálom én is. Torque próba jó lesz? Defy-vel hibátlan volt meg netbookról PC szoftverrel is úgyhogy az én adapterem is jó kellene hogy legyen habár nekem kamu 1.5-ös elm van.
Amúgy miben jelentkezik a hiba? Kapcsolódáskor vagy menet közben dobálja vagy más? -
Upo
addikt
Na csináltam egy kezdetleges írást a blogomra csak hogy meglegyenek a linkek és ne kelljen mindig keresgélni. Majd még bővíteni fogom ahogy lesz időm meg ha lesznek új dolgok akkor beleteszem.
Link a fejecském-nevecském alatt. -
Upo
addikt
válasz
#18193920 #2357 üzenetére
Nekem se tetszett a stanner battery, szerencsére stanner rakott fel egy originalbattery.zip-et, azt is magyarítottam és felraktam a drive tárhelyemre, de csináltam egy stannerbattery_hun.zip-et is azoknak a keveseknek akik a stannerről átálltak a gyárira de mégis vissza akarják tenni a zöld köröst.
A zipeket recoveryből lehet telepíteni úgy mint a romot, sőt a rom telepítéskor is lehet, újraindítás előtt. -
Upo
addikt
válasz
framling #2375 üzenetére
Régebbi romokon még kétfelé volt particionálva a belső tárhely, volt 1gb körüli internal (/data) és 1.5gb belső sd (/sdcard), ezeken a microsd foglalatban levő kártya egy úgynevezett external sd néven futnak, gyakorlatilag nem használható programtelepítésre, azok max. a belső sd-re mennek. Sok MTK6589 telefonnál ez most is így van. Próbálkoznak mindenféle tárhelycserés megoldásokkal de hát ez sosem 100%, valami gond mindig beugrik, nem egy stabil megoldás.
Nekünk a júniusi hivatalos romtól kezdve a belső tárhely egyben van, tehát a teljes belső tárhely az internal (2.5gb /data) és a microsd foglalat lesz a /sdcard, program telepíthető rá gyárilag.
A két féle között van átjárás, csak flashtoolal lehet átparticionálni a megfelelő scatter file-al. G3S-hez 2 féle van, az emmc1 végű a 2 partíciós, az emmc2 az egybe partíciós. Ha belenézünk akkor ha a FAT bejegyzés 0x94f80000 akkor a 2 partíciós, a d7780000 az egybe partíció. A particionálásnak megfelelő ebr1 és ebr2 is kell hozzá.
Stanner azt írja hogy ha régi 2 partíciós kiosztásunk van akkor előbb rakjunk fel flashtool-al egy friss gyári 20130813 romot, az megcsinálja a particionálást, utána jöhet a cwm vagy twrp és utána a mod rom recoveryből. A stanner twrp-ből is van 2 féle változat, a noemmc jelű való az egybe partícióshoz. -
Upo
addikt
Stanner mod 1.3-at ajánlom, legfrissebb gyári romon alapul, nekem gond nélkül megy, megjelenítendő névjegyeknél megmarad a google fiókon
https://docs.google.com/file/d/0B-fvlZzuITn3UjVZakVjNU9VdkE/edit?usp=sharing
cwm/twrp telepíthető zip.Látom hogy az új svéd postával küldték, vámon nem volt gond? Vagy nem is került vámra?
-
Upo
addikt
Miért kellett levenni? CWM-est nem néztem, mikor ráakadtam hogy van erre is TWRP a CWM már nem is érdekelt. Mikor megjött a teló rögtön a TWRP ugrott fel. Defy-n használtam még cwm-et eleinte, mintha ott is ki lehetett volna kapcsolni az ellenőrzést valami menüpontban nem? Most sajnos nincs itthon cwm-es készülék, az összes tabon és telón twrp van. Közben felment a drive-omra a twrp-s rom backup, de én már a stanner mod magyarítottat használom, a legfrissebb romból készült, tisztított alaprendszer néhány hibajavítással.
Amúgy melyik cwm-es backupot próbáltad? #612 vagy #2233 ? -
Upo
addikt
Nekem TWRP van fent, esetleg próbáld ki a stanner féle magyarítottat a drive-omról, ha a régi májusi kell arról ha lesz annyi időm este akkor csinálok egy mentést. Nem egyszerű, a mostanit mentenem kell, visszaflashelni a régit és lementeni, utána vissza a mostanit úgyhogy nem tudom 100%-ra igérni ma estére de megpróbálom.
-
Upo
addikt
válasz
#18193920 #2241 üzenetére
rootolt teló, /system/media könyvtárba bemásolod a bootanimation.zip-et.
Ki is lehet törölni ami ott van (vagy átnevezni), akkor nincs animáció, kicsit gyorsabban indul, bár így is elég gyorsan bevágja a rendszert.Ez meg egy jó szoft ami segít az animokat nézegetni, sőt még fel is teszi, meg a telefonon levőt is meg lehet sasolni vele :
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1678540
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest