- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #9483 üzenetére
Szia, tudsz EU warehouse-s oldalt ahonnan lehet rendelni V5-t?
-
drr
őstag
válasz
KurtCobain #9401 üzenetére
A VM nálatok nem zabálta az aksit?
-
PirosHello
senior tag
válasz
KurtCobain #9406 üzenetére
Köszi, mindent ellenőriztem, újratettem.
Nem vacakoltam vele, felraktam a vredniiy-t. A legtöbb programban úgyis google+-al voltam bejelentkezve, és többségük "felhőbe", vagy szerverre menti el az adatokat, így nagy kár nem ért...... -
PirosHello
senior tag
válasz
Ha ezt a Vredniiy mod-ot átállítom Art futtatási környezetre, akkor újraindításnál végtelen ciklusba kezd a bootlogóval, és nem megy tovább.
Más is tapasztalta ezt?
Csak Dalvik módban fut?Szerk: a választ eggyel felettem megkaptam....
-
Terentius
őstag
válasz
Ebben a Vredniyben nem működik az ART. Bár nem tudom,hogy az SW10-ben működik-e,pedig a fejlesztő menü kiírja, hogy azon megy.Egy biztos.SW10-en nem megy a viber helymeghatározása és a térkép hibaüzenettel kilép.
-
Terentius
őstag
válasz
KurtCobain #9389 üzenetére
Köszi.Linket tudsz hozzá?
-
Terentius
őstag
válasz
KurtCobain #9385 üzenetére
És miben jobb? Mert akkor lehet cserélek.
-
Terentius
őstag
válasz
KurtCobain #9381 üzenetére
Te nem a saját SW10 liteodat használtad?
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #9327 üzenetére
Értem köszi, akkor ez így marad, míg nem találok új telefont.
-
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #9311 üzenetére
Akkor mind1, pedig jó lett volna. Lassan érik a csere úgyis!
-
steing
csendes tag
válasz
KurtCobain #9303 üzenetére
megnézem köszi.. de ahogy nézem itt az a baj, hogy az a felső fémlap ami a előlapi kamerát és a hangszórót takarja ugy lett visszaragasztva.. és igy a kamera sem lát és a speaker sem szól rendesen. valószinüleg belefolyt a ragasztó... :-( szét kell szedetnem oszt megnézzük... olvastam visszább a hangerő szabályzó gombról vmit, előtte megkeresem... :-)
-
nyestegabesz
csendes tag
válasz
KurtCobain #9213 üzenetére
Király, köszi!
-
andyTM
őstag
válasz
KurtCobain #9176 üzenetére
-
matthewKER
tag
válasz
KurtCobain #9173 üzenetére
Köszönet az eddigiekért!
Mindkét romból (Decemberi JiaYu.es, SW10), amit eddig használtam a te finomhangolt verziódat telepítettem. -
Terentius
őstag
válasz
KurtCobain #9184 üzenetére
Szerintem még egy fél évig megtartom a telót aztán jöhet a csere valami normális supportos telóra ami 64bites 5.5 FHD 2-3 Gb RAM.Jiayutól csak a hardvert kapod,utána csak a lelkes hegesztők támogatják.
-
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #9180 üzenetére
én már csak oylanra ruházok be ami full hd kijelzős és 5.5" és legalább van 2gb ramja
-
GrandS
senior tag
válasz
KurtCobain #9180 üzenetére
Miért cseréled erre, nem sokkal többet tud mint a Jiayu? Vagy nem jól látom? Én a Zopo V990-re kacsintgatok, de ráér...
-
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #9176 üzenetére
az igen, grat!
Én is lassan cserélni szeretnék valami 5.5" kijelzősre.
-
drk88
senior tag
válasz
Mit vettél és mennyiért adtad el ha nem titok?
-
Terentius
őstag
válasz
Milyen elhatározás vitt rá?Mi az utód?
-
Terentius
őstag
válasz
KurtCobain #9016 üzenetére
Jobb mint az SW10?
-
drr
őstag
válasz
Tapasztalat? Skrínsot?
-
GrandS
senior tag
válasz
Akkor szóljál!
-
Bembee12
aktív tag
válasz
KurtCobain #8948 üzenetére
Na erre vártam, lehet így mégse adom el.
Mert akkor tuti az lenne, h ha ezt eltudnám adni (sajnos nem jelentkeznek rá...), akkor kijönne rá az 5.0, én meg ott őrjöngenék, h az "új" mobilomra (valószínű G4S lesz) nem fog.. -
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #8948 üzenetére
végre valami megmozdult
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #8814 üzenetére
Kipróbálom majd én is!
(#8836) benjoe1: Valaki ezt próbálta? Magyar nyelv van benne?
-
PirosHello
senior tag
válasz
KurtCobain #8878 üzenetére
Köszönöm, de még nincs Xposed feltéve, mert a Te SW10-es LITE romodat használom, abban pedig alapból nincs.
Amúgy is ART-on használom. -
kispal87
aktív tag
válasz
KurtCobain #8850 üzenetére
Nálam működik a TB, van properties, *.tar.gz és *.apk.gz fájl mentés után!
-
matthewKER
tag
válasz
KurtCobain #8848 üzenetére
Rendesen lementi az APK-t is? Látszólag nekem is megy, aztán utána az SD-n csak egy properties fájl van, és a TB sem jelzi a mentést. A system/app-ba megy a másolás RE-vel?
Ha megy fura, mert a te féle ROM-odról (JYG3QC_v1-KC) váltottam SW10-re és eddig nem volt gondom (RE-t meg is vettem anno).
Esetleg kernel különbség (kernelt nem cseréltem, amióta megvan: 3.4.67 jiayu@ubuntu #1)? -
matthewKER
tag
válasz
KurtCobain #8845 üzenetére
Valóban működik, kb. 3 fokozata van
Egyébként találtam még egy hibát. Titanium Backup nem menti le a programokat (csak látszólag), csak egy properties fájlt ment le, és újraindítva a programot látszik, hogy nincs mentés.
A Root Browser és a Root Explorer sem tud vájkálni a rendszermappákban. Egyedül az ES File Explorer működik root módban system mappáknál.
A többi root-igényes dolog megy, még a Titanium Backupban is.
Próbáltam a módosítatlan SW10-ben is, ugyanez a helyzet. -
Kukkerem
csendes tag
válasz
Ez a leghasználhatóbb ROM amit volt alkalmam kiróbálni!
Nincs teleszemetelve (igaz 5 perc alatt ezt megtettem utólag...), nem zabálja az aksit, minden működik alatta.
Nem győzök hálálkodni, egyszerűen csodálatos!
Köszi az élményt! -
qad
senior tag
válasz
KurtCobain #8830 üzenetére
Köszi, akkor ennek adok még 1 esélyt mert már a tizen.... rom után kezdem már unni a tesztelgetést D
-
qad
senior tag
válasz
KurtCobain #8825 üzenetére
Akksi idő is jobb lett? közelít a spanyol rom felé vagy ez is zabálja az aksit mint a többi?
-
imisz
tag
válasz
KurtCobain #8821 üzenetére
Nos annyi a történet, hogy az eredeti gyári töltője és egy másik kipróbált másik töltő (1A) valamint az 1A szivargyújtó töltő sem ad le annyi feszkót ami kell neki hogy felvegye a töltést. Itthon rádugtam a 2A-es LG töltőmre és láss csodát 20 mp-múlva csodálatosan világított a töltés jelző led. Jó lesz ezt észben tartani....
Egyébként semmit sem csinált USB-re dugva a géppel sem. Ezerféleképpen próbáltam elindítani, de úgy látszik kell az Amper..... -
drr
őstag
válasz
KurtCobain #8825 üzenetére
Nálam az időjárás widget nem talált várost... Pedig engedélyezve volt, hogy hozzáférjen a saját helyemhez... Vagy béna vagyok?
-
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #8823 üzenetére
Nagyon jó ez a rom, még1x köszi!
Gyors mint atom.
-
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #8821 üzenetére
okés köszi másikon én is Nova-t használtam. Azt hittem van annyi inteligencia a sima launcherben is h azt betudjam állitani melyik legyen a default home screen. Tévedtem
-
drk88
senior tag
válasz
A launchernek a beállításait hol találom? mert rányomok a opcio gombra az asztalon wallpapers widget settings és ott a rendes settings menü jön be. Máskor itt szokott lenni egy ilyen felfele mutato kis nyil és ott bejött a launcher settingse. El akarom tüntetni a google keresőt meg stb..
-
drk88
senior tag
válasz
köszi fel is raktam
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain #8805 üzenetére
HaHa este sikerült letölteni hibátlanul , demost korahajnalban bekukantottam még ide mielőtt felrakom ,
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #8805 üzenetére
A baj nem itt kezdődik.
Ment vissza a JY-G3S leWa UI ROM by frakk (14.04.14) ami eddig is volt.
A szöveg bevitelénél valahol ki lehet kapcsolni, hogy ne rezegjen? Egyszerűen idegesít, hogy választom ki a karaktereket jönnek apró rezzenések.
Valamiért még mindig fen áll a problémám, hogy nem tudok másolni a memóriakártyára, ami a telefonban van; mert kifagy a program akármivel másolom. Hiába formázom, állítgatom, hogy minek ismerje fel a gép egyszerűen nem sikerül. Belerakom a memóriakártyát az USB-s átalakítóba ott meg szépen másol. Kicsit nagyon idegesítő, hogy ha másolni akarok a kártyára, szét kell szedni a telefont.
(#8807) Bembee12: Aláírásban árulod a G3T-t és rendelni szeretnél?
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #8803 üzenetére
A du battery is kiakadt, mert fél órája 14 percet ír ki hátramaradt töltésidőnek... xd
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #8801 üzenetére
Igen, megvolt mind3.
A legrosszabb, hogy el se alszik ez a sz**. Gondolkozok rajta, hogy kibaszom, elég fejfájást okoz ez nekem mára.
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #8795 üzenetére
Talán akkor frissítettem le az appokat, de nem biztos.
Feldobom a finomított ROM-odat és talán okosabbak leszünk. -
DJ Diablo
tag
válasz
KurtCobain #8783 üzenetére
Az első van fenn most, de akkor lecserélem a másodikra ami nem fordított verziós.
Köszi! -
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #8790 üzenetére
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #8788 üzenetére
-
drr
őstag
válasz
KurtCobain #8764 üzenetére
Fel lehet rakni csak simán? Nem kell vele bűvészkedni? Milyen hiányosságai vannak?
-
KurtCobain
őstag
válasz
KurtCobain #8782 üzenetére
2 CWM Cappa mestertől: [link] [link]
Csak G3C-re!
(#8778) Helytarto:
Ne aggódj, nem tetted tönkre.
Gondolom hibás volt a ROM, én is jártam így MIUI-val.
Recovery-be úgy tudsz belépni, ha töltőre (vagy gépre) dugod a telefont, és úgy nyomod a bekapcs + hang felt.
Az SD kártyára rakj fel egy másik ROM-ot, vagy ha megvan az előző MIUI zip-je, az is jó. Ha nincs, akkor az összefoglalóból válassz egyet.
Ha megvan, akkor recovery-ben Mounts & Storage menü: format /cache, format /data, format /system.
Utána install zip from sdcard, és kiválasztod azt a ROM-ot, amit rátettél/rajta volt. -
törölt tag
válasz
Köszi
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain #8772 üzenetére
A totalcommanderem a PC-n, meg a winrar (ez:"either in unknown format or damaged")).
Más cwm-es zipekbe bele tud nézni..
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Letöltöttem kipróbálni ezt a kigyomlált SW_10-esedet, de "Hibás a csomagolt fájl"...
Nálam lehet a hiba vagy más is tapasztalta?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Köszi
-
tomama
aktív tag
válasz
KurtCobain #8768 üzenetére
Köszi,kipróbálom!
-
GrandS
senior tag
válasz
KurtCobain #8763 üzenetére
Jól van na, nekem is, csak idétlen vagyok!
Gyakorolnom kellett az egyszerre nyomást. -
drk88
senior tag
válasz
Köszi, kifogom próbálni!
-
GrandS
senior tag
válasz
KurtCobain #8761 üzenetére
Ez nekem nem működik. Lehet, hogy a gravitybox tiltja le?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain #8754 üzenetére
ójaj és akkor most az eladó g3t-d valami gyáriszűzre van visszaállítva? ez szomorkás.
-
Bembee12
aktív tag
válasz
KurtCobain #8754 üzenetére
Viszont nekem elküldhetnéd a te Settings.apk-dat.
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #8750 üzenetére
Megosztanád velem?
-
Bembee12
aktív tag
válasz
KurtCobain #8750 üzenetére
Ezt az Amplify-t kipróbálom. Én eddig az Xposed-os bootmanager-t használtam, miben jobb a te általad mod-olt settings-es automatikus indítás, azon kívül hogy nem egy "külön" app?
-
Bembee12
aktív tag
válasz
KurtCobain #8748 üzenetére
Hogy csináltad a 7+ kijelzőidőt? Nekem 24 óra alatt kb 5-5,5 óra, és este rakom fel töltőre 10% körül. Nekem az eddigi összes 4.4-es rom többet evett mint a gyári rom. Mit mókoltál rajta? Gondolom egy pár system app törlés, vagy csere, nálam pl. a böngésző, a számológép, és a elemlámpa, Nexus 4 cm11 romból van. Meg Xposed ugye.
-
pszihopata85
tag
válasz
KurtCobain #8715 üzenetére
Ezek melyikek?
Összefoglalóban ez van: CM (Classic Minimalist) v1 by Alteus
Ez lenne a frakk féle vagy egy másikat kellene keresnem?
A decemberi spanyol melyik lenne? -
beers
addikt
válasz
KurtCobain #8602 üzenetére
köszi
-
tiko76
aktív tag
válasz
KurtCobain #8403 üzenetére
Kár.
-
benjoe1
aktív tag
válasz
KurtCobain #8333 üzenetére
Én is vissza fogom tenni, valószínű a jól megszokott Stanner lesz.
Kár, hogy ő ideje korán kilépett a G3S tulajok táborából.Azért kíváncsi lennék, hogy milyen telót ajánlanátok a korábban leírt felhasználásra.
-
szamos
csendes tag
válasz
KurtCobain #8333 üzenetére
Megpöttyöztem már pillanatragasztóval
Beválhat a kijelzőnél is? Mert ha ott is ilyen ragacs van, meghőlégfúvózom alacsony hőmérsékleten.
-
benjoe1
aktív tag
válasz
KurtCobain #8242 üzenetére
Nekem is vegyes tapasztalatom van a 4.4-el.
A kezelőfelület nem tűnik annyira gördülékenynek, bár ez segített, amit a 4pda-n ajánlottak: Fly-On Mod
Zavar a külön partíció.
Youtube alkalmazással nincs gondom, bár nem használom egyáltalán.
A GPS-el sincs gondom, sőt. Mindenféle buhera nélkül tudja ugyanazt, minta 4.2, talán még jobb is. Az új rendszer is kiiktatható, de a wifi hálózatok segítségével meg pikk-pakk pozícionál.
Akkuról nem tudok pontos tapasztalatot, ha kell töltöm a telót, de nekem úgy tűnik, hogy nincs túl nagy különbség 4.2-höz képest. A saját felhasználó szokásaim szerint 2 nap után tölteni kell.
A memóriakezelése, mintha jobb lenne, legalább is több a szabad memóra alapjáraton és belakva is.
Egy nagyobb problémám van, hogy nem hallanak rendesen beszélgetésnél, pedig az MTK Engineering menüben is állítottam a Mic hangerőn.
Viszont a telefonnal voltak gondjaim, mert nem akart újraindulni, csak akksi ki-be után, viszont egy Flashtool-os gyári visszaállítás után minden ok. Egy gondom van, a hangerő alsó gomb többnyire nem működik. Honnan érdemes most alkatrészként ilyet venni? Egyúttal egy plusz akksit és a hátlap alatti műanyag részt is lehet, hogy cserélném.
Céges készülékként kb. 60e-ig mit ajánlanátok (egy sim-es). Normál használat, céges levelezés, folyamatos mobilinternet, jó akksiidő, jó fényképezőgép telefonhoz mérten, G3S-nél ne legyen nagyobb, inkább kisebb, jó fényerővel, lehetőleg hardveres gombok és noti led. Jó support. Csak itthoni, számlás beszerzés. Néztem az LG G2 Minit...
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #8306 üzenetére
Nem tudom pontosan, nekem a Jiayu is hasonlóképpen teljesített.
Igazából soha nem az időt néztem, hanem az én használatom mellett, hogy teljesít.
Az biztos, hogy soha nem játszok, napi kis wifi, mert a munkám miatt nem kell több(8 óra gép előtt), napi 40perc buszon melóba jövet és menet zenehallgatás, néha 3G ha szükséges, fényképezek ha kell, telefonálok ha kell, GPS ha kel.
Én így használom.. -
törölt tag
válasz
KurtCobain #8242 üzenetére
Szerintem ennek a nagy része a rossz portolásból adódik, ha lenne official nem ilyen lenne.
Hátha lesz, nincs hír róla? -
Bembee12
aktív tag
válasz
KurtCobain #8237 üzenetére
De amúgy mi a bajod a 4.4-el? Nem kötöszködésből csak érdekel.. Amúgy win 8.1-et használok, de nincs vele bajom (csak annyi h Windows...). Más, de megszoktam...
De az Android 4.4-nél 4.2-höz képest, mi másabb, amit nem szeretsz? Mondjuk én kénytelen vagyok használni a Mi Band miatt. -
törölt tag
válasz
KurtCobain #8235 üzenetére
Magával a 4.4-el van a gond, vagy esetleg port hiba?
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #8182 üzenetére
Art vagy Dalvik van beállítva?
Vagy az nem lehet a probléma forrása? -
törölt tag
válasz
KurtCobain #8173 üzenetére
Jártam már úgy, nem emlékszem melyik fájl volt az, hogy a méretük megegyezett, de a tartalmuk nem.
A kis méretűekre igaz ez inkább.
Nem akart úgy működni a rom ahogy kellett volna, amit visszaraktam a másik ugyanolyan méretű de eltérő fájlt rendbe jött minden.
Mint kiderült a méretük egyezése ellenére és egy halom eltérés volt a kettő között.
Total commanderben nyomj egy a összehasonlítás tartalomra (úgy, hogy az egyik panelen az egyik a másik panelen a másik file van).
Ha azt írja ki, hogy a két fájl egyezik akkor nincs mit tenni. -
KurtCobain
őstag
válasz
KurtCobain #8171 üzenetére
Na bumm.
Leszedtem újra a Lite-ot, mert az deodexed. Abban is ekkora az android.policy.jar mérete, és abban sincs meg ez a fájl. Akkor ez ilyen. -
törölt tag
válasz
KurtCobain #8167 üzenetére
AJJAJ azokat gyűlölöm a legjobban
Nem tudod deodexelni (jbart) ? -
törölt tag
válasz
KurtCobain #8163 üzenetére
A vol ébredésért helyileg a system/framework/android.policy.jar a felelős.
Azaz nem csak azért, de abban van benne.
Tudom, hogy tudod csak megemlítettem, hogy azt kellene módosítani a KK-ban. -
Bembee12
aktív tag
válasz
KurtCobain #8098 üzenetére
Neked legyen igazad
Nálam nem ment
Privátba írtam választ a kérdésedre -
Bembee12
aktív tag
válasz
KurtCobain #8096 üzenetére
Hát lehet hogy tudná. Nekem pl nagyon kéne az OTG... Ezért is
adom ela G3T-t
Iránytű? Van ebbe a mobilba? 4.2 alatt se láttam. A Sygic beállításánál be lehetne kapcsolni segédnek az iránytűt, ha lenne, de nekem nem lehetett. A régi jó öreg (azóta is használatba van) Desire-ömbe be lehet kapcsolni az iránytűt GPS segédnek. -
Bembee12
aktív tag
válasz
KurtCobain #8086 üzenetére
Hát az OTG továbbra sem megy...
(4.4 SW8 "sima")
De ha elvben hardveresen nem tudja az OTG-t, akkor most miért menne? -
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain #8071 üzenetére
Sta-s2z Miui 4.8.22 volt (és a 8.30-asra sem OTA-val sem TWRP-ből manuálisan installva nem akart túljutni bootnál a logó alatti folyamatsáv "stáció"-n" -- amúgy)
és most ez a Lite-Kat. (Foglalkoznak vajon ilyen kasztomnaja prosivkával a MIUI-sítók?)Most lassan egy napja a BetterBatteryStat -al figyelem ÉS hát van egy RILJ nevü dolog ami nagyon zabálja
az akksit...
Ha ezt ki tudnám küszöbölni akkor egyébként rendben lévőnek tűnik ez nekem...Vagy az alap SW8 jobb lenne, ez túl developeres?
-
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain #8088 üzenetére
Köszi és ment a pü
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
KurtCobain #8055 üzenetére
(Ma én is megnézegetem a Lite meg a Sw8-as kitkat-os romot s a Lite-al kezdem, de )
..Ööö...Tképpen ezen a settings.apk szétbontásán milyen okokból mesterkedsz ezen a Lite verzión?
..és..ööö..mire is jó az a deodexelés? És ööö jól értem a "sima" az a sw8, a "slim" az lenne a Lite? -
KurtCobain
őstag
válasz
KurtCobain #8067 üzenetére
Kipróbáltam, megy. Telenor klikk.
-
toboz
tag
válasz
KurtCobain #8065 üzenetére
Az L-es verzión tökéletes nálad? Apn-t beállítottam ahogy szoktam, mégsem megy, (xposed és gb nincs felrakva).
-
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #8059 üzenetére
Akkor az tök jó úgyis most is nova-t használok és nagyon szeretem mert eddig sosem volt gond vele, remélem holnap gond nélkül felmegy mert 1 hete MIUI-val nem idnult a telo sőt a CWM-be is alig tudtam belépni mert megfagyott előtte
-
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #8055 üzenetére
hát igazából a Lite UI nagyon bejön azért szeretném azt felrakni, amúgy meg annyira nem értek hozzá még sajnos h belenyuljak a romba
-
drk88
senior tag
válasz
KurtCobain #8033 üzenetére
Tudnál adni linket a Android L romhoz ahol letudom tölteni direktbe? Nem tudok oroszul sajna
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #8030 üzenetére
Nekem bejött a THL T11, csak ajánlani tudom.
-
törölt tag
válasz
KurtCobain #7987 üzenetére
Hát megjártam vele a saját kálváriámat, de szerencsésen zárult a végén
-
mazseee1
csendes tag
válasz
KurtCobain #7916 üzenetére
Most amit mondtál utánakerestem (szerencsére találtam videót róla mert, kínaiul volt a menü), meg is csináltam, de ugyanúgy csak újraindul egymás után folyamatosan
-
fuze
őstag
válasz
KurtCobain #7864 üzenetére
Áhh de mégis mit írjak be. Nagyon ragaszkodom most ehhez a miui-hoz mert elég jól működik
Illetve készítettem egy kis felmérést a Deep Sleep (mélyalvás, a képernyő nem ébred lezárás után) problémás fórumtársaknak.
-
Mr. XXL
tag
válasz
KurtCobain #7629 üzenetére
egyre x-aktább az ügy... Ma 11 órát bírt (100->8%), de úgy, hogy 25%-nál kilőttem plane mode-ba, és ebben az időben csak kb 15 kép ill. 2-3 percnyi video készült. Az eltelt idő nagy részében (2 óra) semmit nem csinált, mégis merült 15%-ot...
Asszem frakk minimal rom lesz, csak várom, hogy feltöltsön az akksi. Ja igen, mintha lassabban is töltődne
-
Terentius
őstag
válasz
KurtCobain #7595 üzenetére
Ezeket találtam
Igaz, hogy ezek ma délutáni eredmények.Délben vettem le a töltőről. -
Optimusx
tag
válasz
KurtCobain #7567 üzenetére
Képernyőcsere lesz a megoldás, mert mindig csinálja. A mikrofonos dolgot meg akkor megpróbálom megoldani.
Nem tudtok valakit aki elvállalná, hogy kicseréli az érintőt ha megrendelem? -
lexter00
őstag
válasz
KurtCobain #7560 üzenetére
-
Brain75
senior tag
válasz
KurtCobain #7541 üzenetére
Én is visszaragasztottam anno a felső fém lapot.
Először pillanat ragasztóval de az sajnos 1 hét után elengedte megint.
Utána pedig nagyon vékony 2 oldalas atom erős ragasztóval ami soha többé nem engedte el. -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KurtCobain #7529 üzenetére
Erdekes, pont tegnap olvastam rola usertől hogy nem megy.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
KurtCobain #7527 üzenetére
Csak a tulajok nem találják.
-
Terentius
őstag
válasz
KurtCobain #7525 üzenetére
G4S is jó lehet,de ott meg nincs OTG és az nem árt ha van mondjuk utazás közben HD filmet pendriveról nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest