Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
#18193920 #9863 üzenetére
sikerul felrakni a fentebb linkelt TWRP 2.8 recovery verziot mrfrakk segitsegevel, melyet tenyleg nem toroltek, hanem regisztraltnak kell lenni a 4pda-n a letoltesekhez, kulonben paraszt modon 404-et mond a szabvany 403 helyett.
viszont a kepernyo fejjellefele van, de csak a kijelzo-kepernyo, es mivel a cwm-mel ellentetben a twrp erintes-vezerelt, az a vicces, hogy az erintokepernyo nincs fejjel-lefele
Hal istennek a twrp normalisan van megirva, ugy, hogy minden erintesrol grafikus visszajelzes erkezik, ezert el tudtam navigalni a menuben es fel tudtam installalni a 2.5-os twrp verziot, ami mar nincs fejjellefele.
-
moli.hu
őstag
válasz
#18193920 #9861 üzenetére
igen,azt lattam es a problemara a googlevel keresve is ezt a javaslatot olvastam,csak nekem nincs regisztraciom,hanem a bugmenot es a login2 adatbazisabol akartam probalkozni. es,bar nem probaltam,de logikusnak tunik hogy a regisztracional is egy pont ilyen captcha van. most megneztem es igen,regisztracional is egy orosz captcha van,bar kicsit mas.
-
grizlisandor
veterán
válasz
#18193920 #9742 üzenetére
Nem dobta el még az SD kártyát, megpróbálom másik kártyával, ha azzal jó akkor megy a format, köszi az ötletet.
Próbáltam, másik SD-kártyával is, nem ment.
Formázon, felrakom rá és akkor sem...
Ennyire szereti az alapértelmezett csengőhangot a telefon vagymi?
A wipe-ok megvoltak rendesen, meg az első pár napon még használtam az én csengőhangomat az a furcsa... -
pusi1981
aktív tag
válasz
#18193920 #9702 üzenetére
Sajnos nem megy ...
Rádugom a gépre a telefont eltelik kb. 10 perc mire pittyog egyet és utána kb 10 másodpercenként ezt csinálja (olyan mintha a pendrivot ki be rakosgatnát a pc-be)
5x 6x megcsinálja és utána semmi ...
A drivert sem tudom felrakni egyszerüen hiába "mutatom"meg a drivert nem frissíti be... Mondjuk a gépem csak kb. 2-3 másodpercig látja a telefont azt is 10 másodpercenként a fenti leírás alapján ... -
törölt tag
válasz
#18193920 #9674 üzenetére
Találtam egy ilyet a T11-es fórumban (nem én írtam csak átmásoltam ide)
De mit lehet tudni hátha ilyen gond is lehet.",,Ha rossz preloadert raktál a telefonra, a Flash tools nem tudja rátolni az új firmwaret, mert a VCOM driver nem fog passzolni, akármit is telepítesz fel.
Jelenség a következő: TÉGLA.
Nincs boot animáció, nincs recovery menü, nem él a telefon.
Ekkor a lépések a következők:
1. Flash tools indítása, scatter file becsatolása, majd "Download" indítása.
2. telefon felcsatlakoztatása, ami csak annyit eredményez, hogy a flash tools letölti az első részt a további ellenőrzéshez (piros csík 100%-ig lefut, majd semmi).
3. A PC eszközkezelőjében megjelenik egy ismeretlen eszköz (ez valójában egy VCOM driver lenne, csak nem tudsz rá drivert feltenni sehonnan). Megnézed az eszköz hardverazonosítóját (duplakattintás, részletek fül, hardverazonosító), és megjegyzed a usb\vid_0e8d&pid_2001 részből az utolsó négy számjegyet (2001).
4. a "THL t11 ami kell" zip-ben van egy "driverPreloader+MT65xx" nevű fájl, csomagold ki, majd keresd meg az operációs rendszeredhez illeszkedő könyvtárban (nekem: win764: Driver) a "usb2ser_xxxxx.inf" fájlt. Nyisd meg notepaddal, majd kered meg a "%VCOM_PRELOADER%=DriverInstall,USB\VID_0E8D&PID_XXXX" nevű sort, és írd át az utolsó négy számot arra, amit a hardverazonosítónál leolvastál (nálam ez 2001).
Mentsd el a változásokat, majd egy könyvtárral fentebbről telepítsd a drivert.
6. Elképzelhető, hogy ekkor már meg is indul a firmware frissítése, de ha nem, telefon lehúz, flash tool újra "Download"-ba állítani, telefont felcsatlakoztatni (ekkor már biztosan települ a hibás preloaderhez tartozó driver), és láss csodát, elindul a frissítés"" -
-
nyestegabesz
csendes tag
válasz
#18193920 #9151 üzenetére
Nem állítom hogy rossz a ROM, pusztán annyit mondtam hogy nekem nem jött be.
Telepítéskor a Vipe-ok meg voltak, egy szűz (első) indítás után meg nem sok mindent lehet elrontani szerintem ... Persze User hiba ettől még lehet
Amúgy nálam már kapásból "akadós" volt, nem is kellett telepíteni semmit. -
nyestegabesz
csendes tag
válasz
#18193920 #9097 üzenetére
Ha már a Flash Tools-nál tartunk, ebből elég sokféle van fent a neten.
Van valami komoly különbség a régebbiek és az újabbak között ami miatt éredemes cserélni?
Egyáltalán melyik verzió ajánlott?
Nekem spec SP_Flash_Tool_v3.1316.0.150 van a gépen (és tök jól működik), de látom hogy már 5-ös is létezik. -
nyestegabesz
csendes tag
válasz
#18193920 #8941 üzenetére
Azt hiszem azzal a G3 ROM.mal kapcsolatban igazad lesz, mert nagyjából annál a verziónál dobta le az ékszíjat.
Annyival kiegészíteném a dolgot hogy nekem mindössze csak az IMEI számok körül van a baj, mert a Wifi működik, a BT jó, tehát szerencsére más gond nincs ... mondjuk ez is éppen elég@Fred86
Megpróbáltam ezzel a programocskával visszaállítani az IMEI-t de sajnos ezzel sem jártam sikerrel.
Van azonban egy gyanúm, miszerint nem úgy kapcsolódik a telefon a számítógéphez ahogyan kellene.
A driver elvileg rendben van és a program közli is a telefon paramétereit, de valahogy mégsem sikerül...Szóval szerintem valami nem kerek...
Amúgy hálás vagyok hogy képes lennél bevállalni egy ekkora "műtétet a jól működő készülékeden, de (ahogyan Frakk is ajánlotta) szerintem előbb kérdezzük meg Cappát. Azt remélem hogy ő tud segíteni, talán más módon is.
Ha nem akkor viszont élnék a lehetőséggel -
Fred86
csendes tag
válasz
#18193920 #8939 üzenetére
Szerinted járható út lehet a következő?
IMEI számot elkérem privátban. A saját telefonom IMEI NVRAM részéről készítek egy Backup fájlt, azt elteszem külön mappába. Átírom az IMEI számot az általa megadott számra, majd arról ismét készítek backupot. Az így kapott fájlt bemásolva a megfelelő helyre indíthat egy restore-t, és akkor már a saját imei száma lesz a telefonban. Nekem aztán csak az első backup fájlt kell visszamásolnom, amiben a saját IMEI számom van és megcsinálni szintén a restore-t.
Lehet ebből hátrányom? -
nyestegabesz
csendes tag
válasz
#18193920 #8930 üzenetére
IGEN, Igazad van, minden leírás a mentéssel kezdődik és készítettem is mentést ... csak nem erről.
(A franc gondolta hogy ennyire belerondít valamelyik ROM)
És NEM, nem okoskodsz, annak is örülök hogy segíteni próbálsz!Megpróbáltam egyébként a vázolt módszerrel visszaállítani az eredeti IMEI-t a MUT-ban, de sajnos nem jutottam előrébb. Említettétek hogy van más módszer is, mi volna az?
Ez a "kód generátor" egyébként letölthető valahonnan?
Csak mert a <a href="http://tabletrepublic.com/forum/android-hacking-tweaking/mtk6589-any-65xx-restoring-changing-imei-number-your-device-5076.html">link</a> alatt nem találok semmit (vagy csak én voltam béna...) -
nyestegabesz
csendes tag
válasz
#18193920 #8928 üzenetére
A "csináltam egy Wipe-ot" alatt az első kettőt kell érteni, vagyis Factory reset (delete User data, illetve Wipe Cache partition volt meg. A Dalvik nekem már ingoványos terület, ahhoz nem nyúlok ha nem muszáj.
Azt gyanítom hogy valamelyik rom (pl a MiUI Aroma installerje) belerondított...A tárcsázóba beirva a *#06# kombinációt, mind a két SIM-hez "Invalid" sort ír, vagyis üres az IMEI
Megnéztem a MUT-ban, de sajnos azt írja Cant find IMEI.bak in SDCard
Megpróbálom Fred86 leirása alapján visszavarázsolni és megírom mire jutottam.
Köszönöm a segítséget!
-
-
nyestegabesz
csendes tag
válasz
#18193920 #8903 üzenetére
Kipróbáltam a LeWa- magyarított ROM-ot.
Vegyes érzéseim vannak, mert habár a felület nagyon baró, a rendszer akadás mentesen és gördülékenyen fut, de sok bosszantó dolgot találtam benne.Ami nem tetszett:
- A SIM kártyákat Telenosrosnak és Vodafonosnak ismeri fel, pedig egy Telenoros és egy T-comos van benne.
- A mobil adatkorlátot hiába állítgatom, (akár 10GB-ra is állíthatom) akkor is folyamatosan jelzi hogy kimerítettem a keretet.
- Tele van számomra felesleges programokkal Pl: LeWa áruház, Játékközpont, Időjárás, stb... amiket nem tudok kitörölni. Utóbbi egyébként sem használható, mert a saját városomat nem is tudom beállítani.
- A menü egy része Angol maradt (ez zavar legkevésbé) és néhány menüpont nem is működik rendesen. (Pl Beállítások/Megjelenítés/Breathing Light kattintásra kiakad és visszadob a főmenübe)
- A zenelejátszó (kocsiban szoktam használni) kissé furán van megoldva és a menüje tele van kínai ikonokkal, amik fogalmam sincs mit jelentenek.
- A gyári ROM-ban volt egy pici Widget amiben a BT, Wifi, GPS, stb volt bekapcsolható egy kattintással, ebből ez nekem nagyon hiányzik.
- Szintén a gyáriban alulról fel lehetett húzni az összes programot tartalmazó menüt és abból egy kattintással kirakni a kezdőképernyőre amit szeretnék. Ez is hiányzik (nekem).Ami tetszett:
- Ennyire szépen és finoman kidolgozott felületet keveset láttam. Egyszerűen gyönyörű.
- Elképesztően simán és gyorsan fut a rendszer, ami sok másik ROM-ról nem mondható el.
- A balról behúzható menüben kapásból látni hogy mennyire terhelt a készülék, milyen programok futnak és ezek szükség szerint egy kattintással leállíthatóak.Jelezném hogy a véleményem szubjekív, de hátha másnak segít a ROM választásnál.
Mindenesetre a Magyarításhoz szívből gratulálok, nem lehetett egyszerű feladat, gondolom sok melótok van benne! -
nyestegabesz
csendes tag
válasz
#18193920 #8910 üzenetére
Örök hála és ezer köszönet: a belinkelt tartalmak segítettek megoldani a gondomat.
Valami tud ez a "Cappa srác", mert az általa kreált fejtetőre állított CWM zsigerből elindult.
Mondjuk fogalmam sincs miért van elforgatva, de amennyiszer használom, kibírom ... a lényeg hogy működik!
Igaz, azóta nálam sem megy fel másik CWM (ahogyan Satel és DRK88 is említik), viszont nekem megfelel így is.
Amúgy ez a LeWa féle ROM nekem is tetszik, megpróbálom feltornászni aztán kiderül hogy marad-e
És Shia-Konak üzenem hogy nálam is ugyan ez a szitu, csak akkor tudok a gombokkal belépni a Recovery-be, ha rá van csatlakoztatva a töltőre.
Természetesen a Mobile Uncle-t ez nem érdekli, ha abból indítom akkor teszi a dolgát töltő nélkül is. -
Fred86
csendes tag
válasz
#18193920 #8860 üzenetére
Sajnos a telefon bizonyos időközönként és egyre gyakrabban, továbbra sem tud felébredni a deep sleep-ből és csak az akksi ki vagy a bekapcsológomb legalább 10-15 mp-ig tartó lenyomása indítja újra.
Alapsáv verziója
MOLY.WR8.W1248.MD.WG.MP.V7.F2.P1, 2013/07/10 23:14Kernel verziója
3.4.67
jiayu@ubuntu #1
Wed Sep 17 14:47:14 PDT 2014Build-szám
SW_10_FLY_G3S(T)_LITEEgyéni build verzió
1412439015 -
Shia-ko
aktív tag
válasz
#18193920 #8867 üzenetére
Elviekben a kártya jó, hisz minden fut róla, semmi nem állítódik el, csak az ikonok nem jelennek meg. Először gondoltam arra, hogy még indul a telefon mikor már használni akarom és nem rakja ki időben, majd úgy marad, de ha várok pár percet indulás után mielőtt piszkálnám, akkor sem rakja ki. Nem mindig, de legtöbbször,
-
törölt tag
válasz
#18193920 #8728 üzenetére
Találtam itt egy magyarabb leírást is:
" Ha túl halknak találod a telefon hangját, akkor a Mobileuncle MTK Tools-al hangosabbra tudod állítani, root sem kell hozzá: Engineer Mode/Engineer Mode (MTK)/Audio alatt tudod a különböző módok alaphangerejét állítgatni. De azért ne gondolkodás nélkül mindent a maximumra, inkább csak a level6 szinteket állítsd.
Rövid leírás:
Elég csak a Normal Mode-ot és a Loudspeaker Mode-ot (esetleg a Headset Mode-ot, ha használsz) állítani.
Bele kell menni a választott módba: Engieer Mode - Engineer Mode (MTK) - Audio
Normál: Type-nál az SPH-t kiválasztani, Level: 6-os, állítsd a Value-t maximumra, nyomd meg a Set gombot. Esetleg a Type-nál a Media-t is beállíthatod így, de ott még a Max vol-t is feljebb veheted.
Loudspeaker: Typ-nál az SPH-t, Ringet, Mediat kell állítani (egyesével, beállítás után mindíg Set gombot megnyomni), Levelnél válaszd a 6-ost és állítsd a Value-t és Max vol-t mindegyiknél maximumra.
A többi level szintet (1,2,3,4,5) is állíthatod ezeknél ha akarod, de ne maximumra, mert akkor nem tudod lehalkítani. Állítsd a Value-t és a Max vol-t mindegyik level szintnél az előzőnél 15%-al magasabbra (vagy annyi százalékkal, ahogy neked tetszik).
A FIR értékét ne változtasd meg!
Minden beállítás után nyomd meg a Set gombot, mert nem jegyzi meg különben. A végén indítsd újra a telefont, hogy az új beállításokat használja. " -
evilskati
aktív tag
válasz
#18193920 #8720 üzenetére
Szia!
A KitKates romodat ahsználtam nagyon sokáig, amivel telejsen jól is ment a Nokia cx-01-es autós kihangosító. Sajnos néha bebugolt a launcher, emiatt áttértem a minimal v1-re, ami szuper és jobban is tetszik.
A probléma az lenne, hogy a minimal v1-el nem akar működni az autós kihangosító. A bluetooth ikon nem vált kékre, látják egymást, párosítást is engedi a rendszer, de mintha valójában nem jönne létre a kapcsolat.
Okozhatja esetleg valami beállítás, ami benne van a minimal v1-ben, de a KitKatben nem volt?
Előre is köszi a válaszod!
-
-
satel
tag
válasz
#18193920 #8496 üzenetére
sajnos nem jártam szerencsével, még az új 6-os LEWÁ-val sem, és a GKmod is ugyanezeket produkálta. kártyát is cseréltem, ezzel kizártam a kártyahibát.
visszatettem a gyárit, és azzal tökéletesen viszi mindkét SLOT a 3G-tlehetséges, hogy a fenti ROM-ok olyan ROM-ok portolásával (vagymilyével) készültek, amelyek olyan telefonokhoz készültek, ahol a SLOT2 nem tud 3G-t? ilyeneket láttam az aliexpress kínálatában is
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
#18193920 #8561 üzenetére
Hát mrfrakk úr, régen is sokat segítettél, most sem kell csalódnom. Egyszerűen akkor láma vagyok
Már root-olva volt a teló, csak valamiért a beállítások-biztonság alatt ki volt kapcsolva. Így ugye nem érzékelte a SuperSU. Minden gondon megoldódott ezzel kapcsolatban. Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy időt nem sajnálva azonnal segítettél.
-
Vamp
senior tag
válasz
#18193920 #8529 üzenetére
Csinálom. Véletlen keveredtem múlt héten a G3 topicba (mentett gyorskönyvjelző volt a chromeban), és megörültem Sense romnak, ami kinyírta a telót
. Csoda, hogy wifim és alaprendszerem volt.
Megvolt a komplett NVRAM feltét frakk mappájából, most szedem az Imei-írót.
"Szoftveresen" semmiféle IMEI nem állt vissza, még ideiglenesen sem.
-
drk88
senior tag
válasz
#18193920 #8501 üzenetére
Amúgy eddig nagyon bejövős ez a CM, eddigi legjobb számomra gyors semmi akadás boot idő fele akkora mint eddig.
Ami eddig feltünt de nem idegesit:
2. slotban nincs 3g de van gsm
fm rádió nincs és nem is lehet telepiteni mert azt irja nincs benne fm funckió
videó felvétel de arra keresek majd progit -
satel
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest