-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
válasz
tihibaby #4306 üzenetére
nem irtam át
engem nem érdekel a google play,általában ezeket szokták módositani:
ro.product.brand=
ro.product.model=
ro.product.device=
ro.product.name=
ro.product.board=
ro.product.manufacturer=
ro.product.locale.region=az egyenlő után be lehet irni más tipusokat, most példának mondjuk samsungot vettem elő :
ro.product.model=GT-I9100
ro.product.brand=Samsung
ro.product.name=GT-I9100
ro.product.device=GT-I9100
ro.product.board=GT-I9100
ro.product.manufacturer=Samsung
ro.product.locale.region=USde sok tipussal meg lehet csinálni,mármint hogy annak lássa a telefont a play
hozzáteszem nekem kompatibilitási hibám sosem volt ezzel a telóval
ja aztán mentés,ujrainditás..ezután már a playnak samsungot kellene látnia..ha mégsem akkor recoveryben wipe cache és ujrainditás
és ha a gta-t akarod feltenni akkor legyen 2,4 giga helyed a kártyán mert annyit foglal a játék
-
qad
senior tag
válasz
tihibaby #3321 üzenetére
Köszi, ma pl sikerült a rootolás....(tegnap mi a megzavarodott nyavajáért nem futott le a parancssor a windowson?)
Na ezzel még nincs vége a nyavajgásomnak....Most hogy újra rootoltam már műxik a superuser és az mtk sem magyaráz már, de már megint ott folytatódik ahol abbahagytam. Azaz: mobileuncle mtk-n belül belemegyek a recovery update-ba, itt bedobja a cappa féle cwm-et és rányomok a végén hogy reboot into recovery mod.
Innem már sejthetitek hogy nem történik semmi, újraindul a teló mintha nem telepítettem volna semmit.Várom a javaslatokat, hátha rájöttök mit csinálok rosszul. thx
Gyááááá behalok a twrp progit elsőre benyalta.....Na keresek hozzá leírást.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
tihibaby #510 üzenetére
Köszi és megtudhatom hogy a Minideal-es rom-ot Te raktad fel vagy neked is maga
a Minideal küldte ezzel a magyarított rommal?Amúgy tehát az a helyes működés ha egyezik az akksi alatti matricafelirat és a *#06# -ra kiírt imei-szám és
nincs mobilháló eldobálás sem .Ha "hálózateldobálás" van, akkor alapos gyanú szerint az IMEI-számot elizélte a (közkézen forgó
"minideal-es") rom.Jó lenne tehát pl. mrfrakk-tól is megtudni: Egyezik-e a bátor műveletei után
az akkumlátor alatti matricafelirat és az a szám amit a tárcsázóba beírt *#06# után kiír a gép. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
tihibaby #414 üzenetére
Sziasztok
A Minideal-es rom (amit valahol a topikban linkelve találtam) az egy CWM backup és abból
Restore-ral lehet felpakolni, de
Én most hétvégén azt tapasztaltam egy sim-kártyával még nem felszerelt g3s-nél amire ezt rátettem, hogy
az IMEI-t átírta (gondolom a CWM lemetette a rom közreadójának IMEI-jét is és az állítódott be az én készülékemre) Lehetséges ez? Úgyértem más tapasztalt ilyet?A MobiUncleTools-ban van erre orvoslás, de még nem csináltam meg..Megoldja elvileg?
Nincs-é esetleg hálózat-eldobálási panasza a magyarított-MinidealROM közreadójának ilyen kényes esetekben???
-
apeelme
addikt
válasz
tihibaby #447 üzenetére
Tehát nem tudod megmutatni...gondoltam.
Meglepődtem volna ha a hivatalos 6.0.2.8-as forrásban eddig számomra ismeretlen commitok jelentek volna meg úgy, hogy ez a branch már nincs is fejlesztve.
Sosem lehetett ZIP-ből restore-olni CWM-ben!(#449) tihibaby : Most már csak az a kérdés hogy mit is raktál fel?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
tihibaby #414 üzenetére
atom kezdő vagyok a témában.
Most ez a módszer is jó akkor?
Na és akkor jöjjön a CWM,most hogy már rootolt a telónk.
Ehhez szükség lesz a play store-ból letölthető Mobileuncle Mtk Tools progira a telefonra
ERRETelepitsük fel a telefonra.
Szükség lesz még a CWM-re ami egyetlen img kiterjesztésű fájl:Ha letöltöttük,másoljuk fel az sd kártyánkra a főkönytárba.
Inditsuk el a programunkat a telefonon.
Nyomjunk a Recovery Update gombra.Ekkor a progi megkeresi az img fájlokat.Legelöl lesz a mienk.
Nyomjunk rá,majd 2 ablak jön egymás után,mindkettőn nyomjunk ok-t és a telefon a CWM-el indul újrameg ok, hogy a CWM-et felrakom, de utánna hogy megy fel az új rom?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
tihibaby #392 üzenetére
Akkor passzolom, én nem kértem hozzá, vagyis nem fizettem érte...
Akkor lehet az S-hez jobbat adnak...Én nem fogok összedobni egy szakácsnak sem, vegye meg a saját fizujából
Max a jó romért lennék hajlandó fizetni, de azt meg tilos, hisz android...de a gyári rommal mi a baj amúgy? nekem még kb egy hét, mire végre a kezeim közé kapom, de ahogy olvasgattam, semmi gond nincs a gyárival...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e - Black - Használt, újszerű, Alza 3 év garancia!
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest