-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
Turbobacsi #7939 üzenetére
Azért egy 3-4 töltési-lemerülési ciklust adj neki.
-
GrandS
senior tag
válasz
Turbobacsi #7931 üzenetére
Viccelsz, már szinte behunyt szemmel....
-
törölt tag
válasz
Turbobacsi #7924 üzenetére
A készüléken levő Biztonsági mentés funkcióval a telefonszámokat, üzeneteket, fényképeket, könyvjelzőket és az alkalmazásaidat tudod lementeni.
Tehát ha csak appok kellenek nem kell rá külön program, benne van.Ha játékállásokat, híváslistákat, személyes beállításokat szeretnél az már összetettebb mentés, akkor Titanium Backup.
-
törölt tag
válasz
Turbobacsi #7922 üzenetére
A cwm mentés (restore) visszaállítja az adott pillanatban meglévő minden adatot és beállítást, olyan mint windows esetében a ghost vagy az acronis rendszermentés. Bájtról- bájtra az lesz minden mint amikor elmentetted.
Ha biztosra akarsz menni, csinálsz most egy cwm backupot és ha nem tetszik az új rendszer, már megy is vissza minden az sms-eiddel, nem fogadott hívásaiddal full, mintha nem történt volna semmi.Gyári/aktuális belakott ROM mentése CWM-el
● Belépsz a Recovery módba. Töltőre dugott telefon Hangerő fel+bekapcsológomb kombinációval, vagy MobileUncle Tools Into Recovery Mode használatával
● Backup and restore menü / Backup
Visszaállítás
● Belépsz a Recovery módba. Töltőre dugott telefon Hangerő fel+bekapcsológomb kombinációval, vagy MobileUncle Tools Into Recovery Mode használatával
● Megcsinálod a wipe-okat:
Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data
Wipe Cache Partition -> Wipe cache
Advanced -> Wipe Dalvik Cache
● Backup and restore menü / Restore: itt kiválasztod az elmentett rendszert pl. 2013-09-12.17.45.56 és restore -
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
Turbobacsi #7887 üzenetére
Majd a tapasztaltakat oszd meg velünk lécci, megvárom a rendelés előtt, nekem is akksi kell, még kénytelenek leszek nyúzni a kis dzsajút........
-
benjoe1
aktív tag
válasz
Turbobacsi #7883 üzenetére
Kínából vagy eu raktárból jött meg 5 nap alatt?
-
grizlisandor
veterán
válasz
Turbobacsi #7883 üzenetére
És milyet vettél? Gyors tapasztalatok?
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
Turbobacsi #7868 üzenetére
Huuh, ez aztán olcsó
akkor ezek szerint te a 3000 mAh mellett tetted le a voksod..........
-
GAbre
veterán
válasz
Turbobacsi #7540 üzenetére
Köszi.
Tökéletes a progi!
Nagyon köszönöm.
kress:
Köszi jó ez is. -
KurtCobain
őstag
válasz
Turbobacsi #7370 üzenetére
Nálam nem.
Se a gyári antelife-os rendszerrel nem volt vele baj, se a Stanner-rel, se a spanyollal. -
törölt tag
válasz
Turbobacsi #7370 üzenetére
Nekem a Stanner alapúakkal sincs semmilyen probléma.
-
baal-amiga
senior tag
válasz
Turbobacsi #7367 üzenetére
+1 Root, takarítás: gyors, mint állat, szabad ram 3-400 mega. A két nap folyamatos online-nal is meg van.
-
Vicu21
tag
válasz
Turbobacsi #7022 üzenetére
Na most nem értek semmit. Visszanéztem, de nem látom, hogy anno válaszolták volna
-
Vicu21
tag
válasz
Turbobacsi #7016 üzenetére
Aki nem válaszolt
-
törölt tag
válasz
Turbobacsi #4952 üzenetére
Ha nincs gond, akkor nincs gond.
Én csak megemlítettem, hogy létezik ez a probléma és lehet forrása megmagyarázhatatlan dolgoknak.
Biztos nem lehet általánosítani, de amit a cikkben leírt a srác nem tűnik butaságnak.
Nekem egyszer már megoldotta egy csere a gondjaimat, ezért említettem meg. -
benjoe1
aktív tag
válasz
Turbobacsi #3743 üzenetére
Na engem sem a felskálázás miatt érdekelne, hanem a színkezelésben történt változtatások miatt.
-
törölt tag
válasz
Turbobacsi #2584 üzenetére
Frissítetted az appot?A szeptember 29. frissítés után került bele a change boot animation.
Ahogy a második képen látod download boot animation, azután select és install.
[Jiayu 0.97] -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Turbobacsi #2441 üzenetére
Én a spanyol jiayu.es szeptember7-i romot használom most és ugyan nincs exchange fiókom de a gyári email app-al egy pop3 és egy imap elérésű fiókot is jól kezel, nem kressel sehol (nincs ilyenem hogy "ha rábökök egyre azonnal bezáródik.")
(Megj:: Nem vmi értesítősávból nyitottam, hanem az emai app-ra bökve
)
-
djula
aktív tag
válasz
Turbobacsi #2470 üzenetére
Tudom, de exchange kell.
Romot cserélni nem volt kedvem eddig, mert ezen kívül minden jól működik, de talán majd egyszer megpróbálom, ha sok időm lesz -
djula
aktív tag
válasz
Turbobacsi #2441 üzenetére
Mail app engem is érdekelne, én csak helyettesíteni tudtam.
Próbáltam az Emoze email app-ot, működik, de időnként abbahagyja a szinkronizálást, nem jönnek levelek, csak ha kézzel frissítek.
Most a Divide nevű alkalmazást használom, ez szépen működik, csak kicsit kényelmetlen a használata mert egy teljes elkülönített környezetet ad launcherrel, amiből ki-be lehet váltani a saját és a divide launcher között. Mondjuk ez akár előnye is lehet, ha úgy vesszük.
Állítólag a touchdown jó még, de az fizetős. Az ingyenes változata nekem nem működött jól, már nem emlékszem mi volt vele. -
CippyO
tag
válasz
Turbobacsi #2087 üzenetére
érdekes, nekem 35%-ról 93%-ra kb 2,5 óra alatt töltött fel ma reggel... azóta pedig(kb 20 perce), hogy legutóbb néztem, már 100%-on van..
bár én 2,1A-os töltővel használom, igaz, ez elméletben nem számít, mert a telefon szabályozza a cuccot
-
kildor
csendes tag
válasz
Turbobacsi #1976 üzenetére
Az enyem is 2sec korul van. Nem tudom hol lehene atirni, mivel 3 romot probalta, mindegyikben ilyen volt.
Lehe, hogy ez hardverbol jon. -
benjoe1
aktív tag
válasz
Turbobacsi #1773 üzenetére
Real Racing 3 futtatásához le kell tölteni az RR3 Graphics apk-t és butítani kell a grafikán (nem emlékszem, hogy melyik beállítást bírja még).
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Turbobacsi #1773 üzenetére
nekem azóta hasít mint a zanyadisznó
habár furi az irányítás de jó
-
tom81042
tag
válasz
Turbobacsi #1489 üzenetére
A minideal-es romot amugy kurvara fel se lehet tenni, mert MD5 mismach-et ir ki a CWM. Hiaba 0-zom ki a file-t, akkor is. Hiaba torlom le a **be a nandroid.mp5 filet, akkor is!
-
Kornel
veterán
válasz
Turbobacsi #1508 üzenetére
ja nembaj... ha ez jó valakinek
én elvagyok ezzel a rommal
viszont a lenovo p780 nagyon tetszik...
lehet elpasszolom ezt, és kipróbálom? -
tom81042
tag
válasz
Turbobacsi #1489 üzenetére
Talan azert, mert nem mukodik??
Ha lenne egy ROM ami mukodik, akkor eszem agaban se lenne baszakodni vele meg cserelgetni. De mivel moderálva, es nem hardveresen, hanem szoftveresen szar, ezert probalok olyan romot feltenni, amelyik mukodik, es mondjuk az tortenik amilyen gombot megnyom az ember!
[ Módosította: Qru ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Turbobacsi #1469 üzenetére
jesszus, Te mit csinálsz, azaz mit nem csinálsz a telóval?
nálam 2 nap volt használva rendesen, ha annyira nem nyúztam, akkor 3...
de az 5 az már nagyon minimális használat
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Turbobacsi #1392 üzenetére
Antutu score-ba mennyire szamit bele a keszulekben levő GPU? Azert ne felejtsük el, lehet 8magos proci is a gépben, de ha a GPU nem mai gyerek benne...
-
nimfas
addikt
válasz
Turbobacsi #1015 üzenetére
Feldobod a Gsam battery programot és az kiirja mennyit ment a kijelzo és milyen fenyeron... Sensation olyan 2 óra felett elfogadható :-) Az 5 nap keszenlet jó csak kíváncsi lettem volnamennyit ment a kijelzo...
-
nimfas
addikt
válasz
Turbobacsi #1009 üzenetére
Most lássunk egy kijelzo hasznatrol szóló képet .;-)
-
kolakola
tag
válasz
Turbobacsi #979 üzenetére
Köszönöm.
-
tboy72
aktív tag
válasz
Turbobacsi #280 üzenetére
Nekem ezüst van fekete tokban, és az se csúnya!!!!
-
bgaborka1
csendes tag
válasz
Turbobacsi #231 üzenetére
Az emil értesítési hangját a levelező programban, az sms hangját az üzeneteknél lehet állítani. A hangerőt az audio profiloknál tudod testre szabni.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Turbobacsi #215 üzenetére
Van a 220V nevű boltban 1700 Ft körül elvileg Concorde márkájú töltő, 1A-es, de az is bóvli kínai lehet...
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Turbobacsi #211 üzenetére
Nem tudom... Ez is lehet valami kínai utángyártott gyatra cucc!
Én a Defy töltőjével elégedett vagyok, még bajom nem volt vele!
De ha biztosra akarsz menni, akkor valami Belkin, vagy hasonló neves cég töltőjét veszed meg, azon a pár ezren szerintem ne múljon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest