-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
: iSiS : #7330 üzenetére
Tényleg nyomtam egész nap
Próbáltam összeszedni mindent ami kellhet ehhez a telefonhoz.
Az alapoktól: CWM és amivel a CWM-et felteszi az ember, a magyarításhoz szükséges programok, Romok, használati útmutató stb.
Szeretem ha rendben vannak a dolgaim és már nagyon zavart a Jiayu mappám összevisszasága.
Így egységesek a rom nevek és kicsit megint csiszoltam is mindegyiken.
Kivettem belőlük a patchet, így a hangerőgombok alapon felkeltik a képernyőt, de mellékeltem így bárki felteheti.
A kapcsolatok(összekeveri a vezeték és keresztneveket, Stanner hiba) is javítható a Contact Patch segítségével, viszont ezzel a teljes képernyős hívókép is visszaáll az alap képrészletes megjelenítésre.
Valamit valamiért.
STB-STB -
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
: iSiS : #6198 üzenetére
2014.02.19
15:25
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.02.24
14:27
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.02.24
14:31
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.03.03
09:00
Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.03.03
10:39
Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2014.03.04
09:20
Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014.03.04
09:37
Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014.03.05
11:33
Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documentsNekem is ugyanez a helyzet a garis THL W100-al! Már hívtak telefonon, hogy küldjem el a beszélgetést a gariztatásról, ill küldjem be a feladási igazolást. Tiszta vicc, mennyit bizalmatlankodnak, szerencsétlen tesómnak meg már 2 hónapja nincs telefonja. Am akkor leszek nagyon pipa ha meg se csinálták a kicsi Kínaiak.........................
-
grizlisandor
veterán
-
andyTM
őstag
válasz
: iSiS : #5996 üzenetére
- akkor készülj fel!
- az enyém:
2014.01.18
17:07Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.02.10
12:32Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.02.10
14:49Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014.02.18
12:00Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014.02.18
12:39Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2014.02.19
14:06Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014.02.19
14:08Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014.02.21
08:36Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents -
kispal87
aktív tag
válasz
: iSiS : #5897 üzenetére
Januárban rendeltem egy ZTE telefont, SG-vel jött. Itt is volt elég hamar, viszont a VÁM
...
Így nézett ki a dolog:
2014-02-12 07:01, Budapest 103 posta , Item information : Letétbe helyezve / Deposited
2014-02-06 15:03, Item information : Vámhatározat kiadva / Issue of customs decision
2014-02-06 14:03, Item information : Elektronikus vámkezelési dokumentum kész / Electronic customs declaration ready
2014-02-06 09:01, Item information : Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2014-01-31 11:08, Item information : Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2014-01-31 11:06, Item information : Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2014-01-31 08:53, Item information : Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2014-01-31 03:01, Item information : Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2014-01-22 23:28, Item information : Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2014-01-22 22:56, Item information : Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014-01-20 14:06, Item information : Célországba elküldve / Item sent abroad -
middleway
tag
válasz
: iSiS : #5424 üzenetére
Oks, köszi!
Kíváncsi vagyok, hogyan fogják megoldani az aktuális problémádat a telóval kapcsolatosan. Mert ha valamit szoftveresen kalibrálnak csak rajta, akkor kurva nagy feketepont az egész bagázsnak, hogy emiatt vissza kellett küldeni. Én írtam amúgy mininek, és a gyárnak is, hogy adjanak valami beállítást,és engineer módban beütöm az értékeket, de nagy kussolás a gyártótól, illetve sablonszöveg volt a válasz miniéktől (hogy ők nem tudják, meg visszaküldenék, etc) -
ogabo
csendes tag
válasz
: iSiS : #5362 üzenetére
Persze, írd le a tapasztalataidat! Egyre több külföldi fórumon is látszik a minideal negatív hozzáállása a garanciális problémákhoz, igenis mindenki lássa itt is! Én októberben vettem G3T-t a MallEShop-ból, nagyon pozitív a véleményem róluk eddig, volt néhány kérdésem hozzájuk a kézbesítés után, gyorsan és jól válaszoltak. Őket ezért csak ajánlani tudom.
-
törölt tag
válasz
: iSiS : #3851 üzenetére
Ha jól értelmezem, van patch a szellemkéz-szindrómára.
[Szellem Kijelző Patch] -
SirRasor
addikt
válasz
: iSiS : #4148 üzenetére
Takarékosság miatt használt telefont veszek mindig magamnak, úgyhogy a használt piacot céloztam meg most is. Hardverapró: jiayu kínálat: csakis G3S vagy T, és találtam is egy G3S-t egész jó áron, igaz picit horzsolt állapotban, de ha nincs a kijelzőnek baja, akkor engem ugyan nem izgat.
Hirdetésben nem írta, úgyhogy priviben megkérdeztem, hogy töltőből a gyári gagyi van-e hozzá, vagy kicseréltette még a 2000 mAh-s töltőre. Azt mondta, hogy a 2000-es van hozzá, persze azt nem küldte el, csak egy szimpla USB kábelt adott hozzá meg egy bűn ronda barna tokot. Persze azt se merte előtte említeni
Elutaltam a pénzt előre, ő meg feladta a telefont. Persze abban is hazudott, mert azt mondta, hogy 5-én este feladta, de nem akart ideérni a telefon. Most néztem a postai papírokat, és 12-én adta fel..
Szóval nem az a telefon, nincs töltő és a szállítási határidő is kitolódott. Lehet ezt még fokozni? Lehet. Még nem lépett fel azóta, hogy írtam neki, de talán azt írja, hogy kapjam be és akkor meg mehetek a rendőrségre..megint plusz macera.
EDIT: a telefon szét van kókányolva. Ahogy elindítom, azt írja, hogy az android.media akármi leállt. Még képet is találtam a komáról róla, ja és az összes telefonszáma benne van. Lehet tényleg ennyire hülye. Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy szentül hiszi, hogy ez egy G3S. Na majd kiderül mit ír.
Viszont asszem itt befejeztem a jiayut, mert jó áron már nem árulja senki. 55-60-ért vannak újak, de annyiért kapok használtan egy Samsung Galaxy S3-at is. Mondjuk abból meg kifoghatok egy klónt és kezdődik minden előröl
-
törölt tag
válasz
: iSiS : #3831 üzenetére
Most erről ROM Oficial Jiayu.es 20131107-000001 vagy erről G3S.Aosp.Mini. V1 beszélünk?
Mert az elsőben nincs magyar nyelv, tehát nem lehet hiányos a fordítás a második pedig nem official, hanem custom ROM és természetesen lehetnek még benne hibák ezért is írják, hogy v1.
A fórumon már elkezdték összegyűjteni a problémákat és hamarosan javítják.
Ez lett levéve a hivatalos oldalról ROM Oficial Jiayu.es 20131107-00000, a másik letölthető és tesztelhető. -
middleway
tag
válasz
: iSiS : #3386 üzenetére
És kérdezted, hogy ez az új probléma mitől lehet? Nagyon idegesítő tud lenni. Nekem nem villog meg rezeg, csak néha pl elhúzza a főképernyőt egy másik képernyőre, vagy behív valami alfunkciót, úgy hogy hozzá sem érek. Lehet túl érzékeny a képernyő? Engineer módban szerintem lehetne valamit állítani, érzékenységet vagy akármit, csak nem merek hozzányúlni, úgy hogy nem vágom mit kéne állítanom..
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
: iSiS : #2862 üzenetére
Sziasztok!
Nem csak a gariztatás....
"Rövid" történet:
Szept 17: Teló megrendelve
Szept 19: Írtak, hogy Hongkongpost nem szállít akkut, feladják Singposttal
Okt 8: Rájuk írtam, mert csomag még mindig sehol. (ennyit nem kellett volna várnom az üzivel, csak ünnep is volt náluk)
okt 10: Jött a válasz. Singpost nem szállít 2 akkuval csomagot. Feladják 1 akkuval, meg visszautalnak 10$-t.
okt 11: Csomagot újra feladták.
okt 18: Rájuk írtam, mert trackingnumber még mindig ezt jelezte: Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) (Erre választ azóta se kaptam....)
okt 19: Szerencsére trackingnumber beindult, tegnap (okt 24) vámkezelésen is átesett, most már marhára örülnék, ha ma megkapnám....
okt 24: Újabb email, mert a beígért 10$ nem érkezett meg a számlámra....Haver is rendelt telót, ő szept 30-án. Számlájáról levonták a lóvét, telót még mindig nem adták fel, 2 üzenetre nem válaszoltak.....
Amúgy tmallbox....
-
fuze
őstag
válasz
: iSiS : #2784 üzenetére
Nekem kamuztak arról, hogy átvették a postán. Direkt figyeltem a trackinget, már az értesítő is kiment. Alapból nem lett volna baj, hogy később veszik át. Inkább az zavart, hogy nem mondtak igazat. Ezt le is írtam mind a paypalos arcoknak és visszakaptam a pénzt.
Még jóvá sem lett írva a számlámon és megrendeltem geekbuyingról. Ott meg nem volt készleten, de 5 nap alatt beszerezték. Rendesek voltak.
-
qad
senior tag
válasz
: iSiS : #2498 üzenetére
Jól járnál 1 G3ST-vel, legyen szerencséd(megérdemelnéd)
Az enyémmel úgy jártam hogy kibontás után majdnem megállt a szívem mert azt írta a telefon hátulján, hogy G3.. Azonnal letöltöttem 1 Antutu benchmarkot és lefuttatás után egyből virult a képem, mert 16000 pont feletti eredményt ért el, de azért ránéztem a procira is hogy kiírja-e, hogy 4x1,5Ghz. Kiírta.. xD
-
-
fuze
őstag
válasz
: iSiS : #1132 üzenetére
Atya ég. Még nekem sem került ennyibe. 4000 volt a posta. Persze nem elsőbbségiként ment, mivel az pont annyit ér mint döglött lónak a fogmosás. Viszont az tuti, hogy ha legközelebb vissza kell küldenem valamit (remélem soha) akkor nagyon okosan csomagolom és itthon lemérem. Nem mindegy azért, hogy 2500 vagy 4000 vagy 5000. Durva.
-
: iSiS :
tag
-
wwenigma
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest