- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyestegabesz
csendes tag
válasz
Bembee12 #9144 üzenetére
Kipróbáltam a ROM ot amit linkeltél, de nekem nem igazán vált be.
Végül is tetszik, gyors, működik (majdnem minden) de a 2. SIM foglalat IMEI száma nincs meg, bármit is teszek vele.
Sem külső programból, sem a MTK- backup file segítségével nem tudtam visszavarázsolni.
Szóval végül is megint visszakerült az eredeti ROM...
Asszem én is eladom aztán nézek helyette mást -
törölt tag
válasz
Bembee12 #9133 üzenetére
Ebben minden benne van:
[MT65xx Tools.zip] -
satel
tag
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bembee12 #8952 üzenetére
G4S ? Én meg 5,5 colos phablet-félét szereznék:
Januárban (kb. a végén) JY-S3-at lehet már venni, ez 5.5 col,
DE lesz S4 tipus ami 4,7 colosra van pletykálva.
A kinai árai:
900 illetve 1000 jüanos változat: 16gb rom mellett a ram 2gb ill. a "highend"-ben nfc és 3gb ram.FHD
3000mAhHa csak KitKattal dobják piacra akkor a L-t majd pár hónap múlva kiadja rá a gyár,
(mert a 64bitet igazából csak a Lollipop tudja kihasználni!!),
az orosz barátaink pedig a következőeket is hozzáidomítják ha népszerű és jó gép lesz.(gizmochina meg gizchina infók erről)
-
matthewKER
tag
válasz
Bembee12 #8832 üzenetére
Hozott alkatrészből nem dolgoznak a szervízek, maximum garancia nélkül, így akár büntetlenül tönkre is tehetik szervízelés közben. Ha csak nincs egy jó ismerősöd egy szervízben, akkor ez nem igazán járható út.
Én pont tegnap vettem át javított G3T-met. Kijelzőcserének indult (18900+áfa), de végül üveget is cserélni kellett (illetve megragasztattam az alsó-felső díszelemeket). Sajnos az üveg megrendelése nagyon elhúzódott (közel 2 hónap), cserében olcsóbban kaptam az üveget. Így a végösszeg 20200Ft+áfa lett. Itt javították: www.display.hu -
KurtCobain
őstag
válasz
Bembee12 #8749 üzenetére
Rengeteg alap rendszer appot kiszedtem belőle, ha nem használom, ne is fusson.
Beállítások apk-be beleraktam az automatikus indítás részt. Letiltottam 2-3 app kivételével mindegyiket.
Leszedtem egy amplify nevű xposed modult, ami elvileg az ébresztéseket tartja kordában.
2 napos akkuidő volt, fényerő max közepesen volt, de legtöbbször sötéten. Wifi 1.5 napot ment, mobilnet olyan 4-5 órát.
Ja és csutkára merülve tudott kb 7ó 15-20 percet. 1%on sokat bírt még. -
pszihopata85
tag
válasz
Bembee12 #8702 üzenetére
Totál elmegy, X-et is kiteszi. Most újraindítottam, pillanatnyilag jónak tűnik.
SIM-1-et beállítod hívásnál alapértelmezettnek és van egy számod amit SIM-2hez rendelsz. Mi történik ha a SIM-2höz rendelt számot hívnál? Feljön a kis ablak, hogy kiválaszd a SIM-et és jelőli csillaggal a 2-est, vagy simán felhívja a 2-essel? -
törölt tag
-
KurtCobain
őstag
válasz
Bembee12 #8238 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nekem a win 8 nem jött be: start menü és aero hiánya, csempék, UI módosítások...
Hozzányúltak ahhoz, ami jó volt.Így ömlesztve beírom, hogy mi nem tetszik ebben a ROM-ban és a KK-ben.
Valamit változtattak a háttérfolyamatok kezelésénél, mert egy Task manager sem működik rendesen. Én pl nem futtatom folyamatosan a vibert, messengert stb-t, használat után kilövöm (egyszerre). Ezt eddig a Jiayu-s task managerrel oldottam meg, KK-en nem működik.
Firefox böngészőt használok, youtube beágyazott videókban az RGB színek el annak csúszva. Youtube appon belül induláskor megáll, utána kép-hang elcsúszva egymástól folytatódik.
Néha a bill világítás úgy marad, ha értesítés van.
Az új GPS menü.
Néha eszméletlenül be tud laggolni a teló. Animációkat is kikapcsoltam emiatt.
Akkut is jobban eszi. Nálam kb 1-1,5 óra kijelzőidő.
Meg számos kis idegesítő bug/feature, ami mást talán nem is zavarna.
Én inkább maradok a stabil, kiforrott 4.2-nél. Próbáltam én már rengeteg ROM-ot, de mindig visszatérek a decemberi spanyolhoz.Akkora változtatások nem történtek a 4.2-4.4 verziók között, ami indokolná azt a hype-ot, amit kapott. Annyi a változás, hogy a használati szokásaimon kell változtatni miatta.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bembee12 #8097 üzenetére
Nekem olyan...szemérmesnek tűnik
ahogy írod
áthúzvahogy eladod a G3T-t ...
plusz az hogy milyen diszkrécióval kezeled (Privi-ben közlöd) mi lesz az amit helyette kinéztél.
Vagy már eladott státuszba ment?Szombaton vakreményemben én is megnéztem egy cél-kábellel plusz egy pennel az OTG-t,
és persze nem ment...Kell lennie valami plusznak az USB aljzatban ami nincs nekünk, vagy legalábbis valamelyik érintkezőket össze kell talán forrasztani...Az iránytű az viszont jól működik - például a Miui 4.8.22 rom-ban.
Egyébként egész jól kitalálom honnan jönnek a 4pda-s kitkat-romok nevei
(Acer liquid e3, Nexus v3, htc Sense, LG g3) Nade mi az a SW_8 ??(#8094) KurtCobain
"(Foglalkoznak vajon ilyen kasztomnaja prosivkával a MIUI-sítók?)"
Hogy mivel?Foglalkoznak-e vajon ilyen stas2z 4pda-dev -féle Custom Firmware-rel
(kasztomnaja prosivká) a MIUI-developerek , vagy csakis JiaYu Official Rom-tfaragnának át ? -
-
KurtCobain
őstag
válasz
Bembee12 #8050 üzenetére
Én a Lite-ot tartottam meg, a java részét úgyis kigyomláltam volna a simából.
Xposed + GB a Lite-on is jó.
GPS megy faszán, animációt meg a fejlesztői lehetőségekben vedd 0.5x-re mindhármat. Még így is döcögős kicsit, de jobb sokkal.Azt figyeljétek légyszi, hogy nálatok is égve marad-e a bill világítás random lezáráskor?
A beállításokban lévő autostarts rész az már hiányzik nekem, úgyhogy majd belemókolom mindkét 4.4-es verzióba. (L-esben van valami hasonló.)
Ja meg ha a 2 4.4-esben találtok fordítatlan részt, akkor dobjatok egy pü-t, hogy hol és akkor kijavítom.
-
Brain75
senior tag
-
benjoe1
aktív tag
válasz
Bembee12 #5393 üzenetére
Ez így nem igaz. Verziószám szerint igen, de ha letöltöd az általam belinkeltet, akkor látod, hogy más a méret.
Volt egy hiba az először közzétett verzióban, egészen pontosan az, ami Vicu21-nél előjött: status 7.
Úgy gondolom, hogy ezt javította X-Dron később (ahogy írta a 4pda fórumban).
Amúgy innen is letölthető, más ROM-okkal egyetemben. -
benjoe1
aktív tag
válasz
Bembee12 #5327 üzenetére
Ez egy semi-official ROM. A gyártó oldalán nem tették közzé, viszont ilyen ROM-al szállítottak ki több készüléket.
Az említett LED beállítás, az egy ettől a ROM-tól független modifikáció szerintem, ami a Stanner v1.4 settings.apk-ban történt módosítás.mrfrakk
Hivatalos, Stanner által kiadott 1.5 nincs, de gondolom itt mindenki az Upo féle 1.5-re hivatkozik. -
törölt tag
válasz
Bembee12 #4013 üzenetére
Stanner 1.5 - 620Mb szabad
Úgy rémlik Upó-nál volt cwm-ből telepíthető stock launcher[launcher2_cwm_hun]
De azért kérdezz rá Upónál, hogy jól emlékszem-e. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Bembee12 #3496 üzenetére
Nekem ki kellett mennem
az erkélyre. Odabent vaksi volt perceken át, kint ismét indítva a "GPS Test"-et 25-30 másodperc alatt 9 in view , 7 in use, 3-5 méter pontosság.
A többit (szabad ram) megerősítem. Nekem amúgy az előző device-m az ős G3 volt, az se látott holdat bent.
-
Bembee12
aktív tag
válasz
Bembee12 #3465 üzenetére
Na sikerült megoldani. Már azt hittem, hogy tönkre ment az új mobilom...
Megoldás: Le kellet újra formáznom az SD-t, DE NEM Windowsba, ott akárhogy csináltam fat32-be(tcm,HP format) nem ismerte a mobil.a
Ezért meraktam egy Ubuntu Live-CD-t ott Gparted, fat32, és lám a recovery is látja.
Amúgy azért érdekes, mert amikor pár napja lementettem a gyári minideal-es romot, akkor gond nélkül látta a recovery a sd-t, azóta meg nem formáztam és mégse látta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest