- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flexy90
senior tag
aliexpress, de ez csak az LCD, ha az üveg is betörött akkor touch panel is kell.
-
HUNNIA1920
őstag
Hozzáteszem, hogy szokható.
Én ma fogtam először a kezembe ezt a telefont, mindjárt gyorsba kipróbáltam a Real Racing 3-at és a Temple Run 2 - t, mondanom se kell, messze jobban futnak, mint az Asus MeMo Pad HD7-es Tab-omon, melyben hasonló hardver van, csak az MTK proci magasabb számozású.Hidegindítás, kikapcsolás nagyon gyors. Antutu 4.0.1-es is elég szépen teljesít. Szóval teljesítményét nézve 5*.
-
nimfas
addikt
igen, én is feltettem próbából.... nekem is szívás volt, persze asszony pinjében is van 0.... nekem a xpedia bill is FC-zett... HTC-n ilyen gondom nem volt :-S Marad a frissített mini-s rom.
Asszony azóta mobilnet nélkül használja, most nem ugrál a térerő.... Fura. Cserekészülék lesz belőle.
De ahogy néztem a "hivatalos" oldalon is reklamáltak a bill miatt...
Hát akkor srácok, várni kell egy jobb portra, mert ez így nem 100-as.
Nekem pont a launcher jött be, nem a szokásos... bár az akksit is jobban eszi mint egy másik custom rom a telefonomra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest