Hirdetés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henker2
addikt
Üdv!
Esetleg ha valakinek lenne egy + szilikon tok Jiayu G3T-hez elfekvőben, szívesen megvenném!
Irjatok!
-
Henker2
addikt
Üdv!
Esetleg ha valakinek lenne egy fölös szilikon tok és üveg vagy sima kijelzőfólia Jiayu G3T-re elfekvőben, szívesen megvenném!
Irjatok!
-
Henker2
addikt
Üdv Mindenkinek!
Az lenne a kérdésem, hogy jelen pillanatban melyik a "legjobb" ROM G3T-hez?
4.4.4-es van már esetleg? Ha nincs melyiket ajánljátok?
Mostanában nagyon-nagyon be tud lassulni a készülék!
Köszi
-
Henker2
addikt
Szintén Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
-
Henker2
addikt
Üdv!
Mit tegyek!
Egy ilyen üzenetet kaptam, a SuperSU- val kapcsolatban, hogy a SU binárist frissiteni kell!
Ha rámegyek a folytatásra két lehetőséget kinál fel!
"Ha TWRP vagy CWM recoveryje van, használni éehet az SU bináris telepitéshez. Ez HTC készülékeke részére ajánlott. Hogyan akarja telepiteni az SU binárist?"
Normál vagy TWRP/CWM
Mit tegyek és mi ez?
-
Henker2
addikt
Ti mivel oldjátok meg az egyéni csengőhangválasztást?
-
Henker2
addikt
válasz
PirosHello #8652 üzenetére
Sikerült! Műxik! Még az MMS-t is beállitottam, mert az sem ment eddig! Kiváncsi leszek jó lesz-e
Köszi
-
Henker2
addikt
Üdv!
Szerintetek ha a T-mobile-os stick-ből kiveszem a SIM kártyát és bele teszem a telő egyik SIMkártya helyére, működhet róla a net? Ha igen hogyan?
-
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain #8088 üzenetére
Köszi és ment a pü
-
Henker2
addikt
Üdv!
Melyik 4.4-es ROM-ot ajánlanátok az eddigiek közül?
Stanner 1.5 van fent nekem. Lennének különbségek?
A jelenleg feltelepített progijaim veszni fognak, ha felteszem a 4.4-et ? Van valahogy le lehet menteni őket?
Köszi
-
Henker2
addikt
Üdv!
Amiről most beszéltek: 4.4 KitKat ROM-ok, azok már valódi KitKat-ek? Vagy csak külsőleg változik még mindig a dolog? G3T-re melyiket ajánljátok? Meg ezek már magyar nyelvűek?
Köszi
-
Henker2
addikt
Tudtok-e olyan óra alkalmazást, ami kikapcsolt kijelzőnél is jelen van. Úgy értem ezt, hogy nem kell ahhoz megnyomnom a bekapcsoló gombot, hogy meg tudjam nézni az időt. Csak kihúzom a tokból a telót és már látom is az órát.
Köszi
-
Henker2
addikt
Hali!
Jelen pillanatban melyik ROM-ot tartjátok a legjobbnak a G3T-hez? Jelenleg a Stanner van rajta!Köszi
-
Henker2
addikt
Sziasztok!
Ne haragudjatok, ha csak igy megkérdezem, ne olvassak már vissza annyit, hogy 4.4-es ROM-mal kapcsolatban vannak már fejlemények? Esetleg már kedves készülékünkre van is:?Köszi
-
Henker2
addikt
Hali! A minap felmerült egy olyan kérdés bennem, hogy külső tároló, /pendrive/ csatlakoztatható-e a telóhoz. Tabletnél semmi gond. Egy USB => microUSB átalakitóval, egyből felismeri a pendrive-ot.
Szerintetek működhet a dolog?
-
Henker2
addikt
Ti használtok videóhivást? Működik a telóval?
-
Henker2
addikt
Srácok!
Arra a hibára, hogy felül körbe "lötyög" a kijelző ha megnyomom, van megoldás a garanciába visszaküldésen kívül? -
Henker2
addikt
Hali!
Egy olyan probléma ütötte fel a fejét, bár már volt máskor is, hogy nagyon belassult a teló, ezért kikapcsoltam pár percre. Nekem éjszaka is be van kapcsolva ugyanis, a munkám miatt nem lehetek "elérhetetlen"!
Szóval ilyenkor, a SIM kártyán tárolt telefonszámok eltűnnek a telefonba már előzőleg betallózott telefonkönyvből.
Szerintetek ez miért van? Illetve mivel csak egy SIM kártyát használok, mindig feljön a 2. SIM foglalat nyitva van üzenet. Ezt el lehet valamivel tüntetni?
Köszi
-
Henker2
addikt
Én a kezdetektől a gyári töltőjét használom a G3T-nek. Eddig semmi bajom nem volt vele. Max. a konnektorból való kihúzásnál van némi probléma, mert a 220-as csatlakozó alj néha benne marad.
-
Henker2
addikt
Jut eszembe.
Aki karpántot szeretne venni a telóhoz, garantálhatom, hogy ez tökéletes választás.
Már használom, és tökéletes minden téren -
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain #5557 üzenetére
Na ennek örülök nagyon.
Le is kopogom, hogy eddig semmi bajom nincs vele. Ha meg vissza jön garanciából a 32gigás Sandisk ULTRA H10-es memkártyám, világbajnok lesz. Most egy MEDION class6-os van benne -
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain #5553 üzenetére
7 óra 5 perc
-
Henker2
addikt
Ti meddig szoktátok az aksit leengedni? Én 2%-ig.
42%-os képernyőhasználat mellett a 2 nap 22 óra működés az jó?
-
Henker2
addikt
válasz
ruszi_tomi #5268 üzenetére
Én az endomondo-t használom, és meglepően pontos a G3T-vel!
Most rendeltettem a telóhoz kafa karpántot!
-
Henker2
addikt
A Real Boxing nevű játék megy valakinek a telón?
-
Henker2
addikt
Köszi a segítségeket skacok!
-
Henker2
addikt
Hali!
Most szemezgetek itt egy-két ROM-mal.
Most jelenleg a Stanner 1.5 van fent.
Melyikre lenne érdemes váltani?
1. XPERIA 4.2.2
2. G3S/T SIMPLEROM 7 HUN (13.12.31.)
3. AOSP 4.2.2
4. Team Force Stanner 1.7 -
Henker2
addikt
BUÉK Mindenkinek!
-
Henker2
addikt
Lehet én sem szedem le a Stanner 1.5-öt. Irjátok itt többen is hogy visszatértek hozzá.
-
Henker2
addikt
Srácok. Hogy tudom azt megcsinálni, hogy a jelenleg feltelepitett cuccok egy ROM újratelepités után ugyan igy meglegyenek? Van erre valami progi? Mert az egyértelmű, hogy az SD kártya cuccait ha kell lemásolom, majd vissza. Csak ne kelljen az összes progit újraraknom...
Köszi
-
Henker2
addikt
válasz
zozimoto #4461 üzenetére
Ez most a stanner 1.5 utáni legfrisebb verzio? Mondjuk a magyarított ROM-nak én is örülnék ha valahova fel tudnád tenni. Igy nem kellene bajlódnia senkinek a magyaritással. Neked meg csak egy ROM mentés és kész. Amúgy miket próbáltál vele és milyen pozitiv és negativ valtozasokat fedeztél fel rajta?
Köszi ha felteszed valahova a ROM-ot -
Henker2
addikt
Majd aki használja ezt az új G3S.XPERIA 4.2.2 -es ROM-ot megtenné, hogy egy kis élménybeszámolót ir róla? Pozitivum, negativum és van-e értelme a Stanner 1.5-öt lecserélni rá?
Köszi és Boldog Karit!
-
Henker2
addikt
Lehet volt már szó róla, de szerintetek lesz 4.4-es KitKat a telónkra?
-
Henker2
addikt
Melyik fényképező progi tűnik eddig a legjobbnak? Amivel azért ki lehet hozni a G3T-ből egész jó dolgokat?
Köszi
-
Henker2
addikt
Srácok! Ezt jól látom, hogy nekünk való karpánt?
Ha megerősítitek, akkor meg is rendelem.
-
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain #4199 üzenetére
Ezek szerint ez enyém lehet hogy nem root-olt?
-
Henker2
addikt
Olvastam hogy tracker progik javitására van megoldás: [link]
Na most!
Olyan kérdésem lenne, hogy hol találom a /system/build.prop fájl-t?Köszi
-
Henker2
addikt
válasz
jameska67 #4078 üzenetére
Töltsd le a mobiluncle tools programot a playstoe-ból.
Cappa féle CWM-et innen1. Elindítod a mobileuncle tools-t lemented az IMEI számot(IMEI Backup Restore\IMEI backup to sd card)
2. A mobileuncle tools/Recovery update-al felrakod az előzőleg az sd kártya gyökerébe másolt Cappa féle CWM-et.
3.Majd ezek után újraindul a telefon CWM -módban, persze előzőleg a letöltött romot szintén az sd kártya gyökerébe másolod.
4. Lemented a fent lévő eredeti Romot a CWM backup and restore pontjával.
5. Megcsinálod CWM-ben a wipe-okat:
Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data
Wipe Cache Partition -> Wipe cache
Advanced -> Wipe Dalvik CacheROM felrakása
Telepítés Zip-ből
1. A letöltött .zip fájlt bemásolod az sd kártya gyökerébe.
2. CWM-et elindítod.
3. Wipe data/factory reset; wipe cache, majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
4. CWM főmenüjéből install zip from sdcard - choose zip from sdcard majd kiválasztod a gyökérbe felmásolt ZIP-et és telepíted!Ha gond lenne visszarakás CWM backup-ból
1. Belépsz a Recovery módba. Töltőre dugott telefon Hangerő fel+bekapcsológomb kombinációval.
2. Wipe data/factory reset; wipe cache; majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
3. backup and restore menü / restore
kiválasztod az elmentett rendszert pl. 2013-09-12.17.45.56 és restoreA Stanner ROM fájlok letölthetőek innen
Vagy, ha első ránézésre tetszik andyTM által linkelt ROM : CWMG3QC-20131203-000001 HUN , akkor ezt töltsd le.A leírás mrfrakk-tól származik.
Én először upo féle myversion-t raktam fel, de aztán mrfrakk javaslatára a stanner 1.4 hun + update 1.5 lett végül.
Egyébkén upo blogját érdemes elolvasni ezzel kapcsolatban blog
Remélem segítettem, ahogyan nekem mrfrakk.Míg el nem felejtem, ha nem a telefon menüjéből akarsz recovery-be belépni, hanem a hangerő fel+power gombbal, dugd rá töltőre előtte! ROM cserét FELTÖLTÖTT akkuval csinálj! Mentés nélkül semminek ne kezdj neki.
-
Henker2
addikt
-
Henker2
addikt
válasz
CoolBoy323 #3989 üzenetére
pffff
Akkor mindegy
-
Henker2
addikt
válasz
Henker2 #3974 üzenetére
Egy MEDION Class6-os 32GB-os kártyát kaptam most próbára. Tudom nem egy nagy márka, de ha beválik így is megfelelő nekem. De ha minden igaz, ez csak pár hétig lesz nálam, mert kapok helyette egy Sony 32GB-os-at. Gondolom azzal hosszabb távon jobban járnék, mert megbízhatóbb...
-
Henker2
addikt
válasz
osztraksajt #3944 üzenetére
Köszi!
Remélem nem lesz rá szükség!
-
Henker2
addikt
Remélem nekem ilyen fog elő jönni , mert hülyét kapok akkor!
-
Henker2
addikt
Köszi srácok, hogy megosztottátok kinek milyen sd-je van. Továbbra sem értem, hogy az én Sandisk Class10-es 32GB-os ULTRA UH-1-es kártyámat miért nem akarja kezelni.
A jelenség az pontosan, hogy ha sok apró /pár kilobyte/ fájlt másolok rá egyszerre, egyszer csak kiírja a teló, hogy hirtelen eltávolították az sd kártyát. Aztán egy újraindítás után újra látja. Idegesítő, elhihetitek. De ha egyben van egy 5-600Mb-os fájl akkor meg nincs gond a másolással!
Bár néha csak úgy menet közben, mikor csak "vegetálok" a telefonnal akkor is beugrik ez a jelenség.
-
Henker2
addikt
Ha 32Gb-os memóriakártyával használjátok a telót, írjátok már meg, hogy ki milyennel.
Köszi
-
Henker2
addikt
Volt már valakinek hozzám hasonlóan microSD olvasásbeli problémája? Meg, hogy a teló eldobja a memóriakártyát és ha újraindítom akkor újra látja?
A kérdésem az lenne, hogy szoftvercsere ezt orvosolhatja-e? Mert a gyárival ezt csinálta, és miután feltettem a Stanner 1.5-öt, azóta is csinálja
-
Henker2
addikt
Szerintetek honnan tudnék a telóhoz telefontartót venni autóba illetve karpántot futáshoz?
Köszi
-
Henker2
addikt
Szerintetek az miért lehet, hogy időközönként a teló eldobja az SD kártyát. Aztán újraindítom és megint látja a kártyát. Ilyenkor azt írja ki, hogy az sd kártyát váratlanul eltávolították. A telóval formáztam le. Egy Sandisk Class10-es ULTRA-H-1-es 32GB-os kártyáról van szó. Nem volt 2 Forint , szóval nem egy gagyi kártya.
Segítsetek
-
Henker2
addikt
válasz
KurtCobain #3638 üzenetére
Húha! Kiváncsian várom az 1.7-et!
-
Henker2
addikt
Jelentem a Stanner 1.5 fent a telón. Tökéletes minden!
Köszi mindenkinek a segitséget!
Közben ahonnan leszedtem az 1.5-öset találtam egy ilyet:
Stanner_mod_20130813_V1.6_odexed_fixed_hun.zip
Ezt próbálta már valaki? Miben másabb mint az 1.5?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- BMW topik
- Gran Turismo
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- BESZÁMÍTÁS! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest