- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Én is ezt használom, eddig nagyon jól szuperál.
Semmilyen hibát nem észleltem.
Build.prop módosítások vannak benne nagy részben, eddig úgy néz ki sokkal stabilabb az akkumulátor használat, azaz nem használat sleep módban.
2 napja raktam fel fullra töltött aksival, most 93%-on van a készülék kis telefonálás egy kevés mobilnet haszálat és kb 1 órányi zenehallgatás után. -
Flexy90
senior tag
Bocsi, kicsit félre értettelek, azt gondoltam a mobilneted fogy gyorsan.
Mobilnetre: 3G Watchdog Pro
Beragadt alkalmazásra ami szívhatja az akkut: Wakelock Detector -
ÁrPi2
senior tag
Sok eltérő de sok hasonló törésmintázatot mutató képet találtam a guglival "törött iphone képek" kép-kereséssel. Az iphone néha tehát úgy törik mint a fent linkelt képen bemutatott Jiayu . És az tuti
Gorilla. (Egyébként vmiért engem ragasztott üveg (pl olyan az OGS) repedés--törésképére emlékeztet)
Hogyan tovább, anyagtechnológus kolléga?
-
törölt tag
Nem sokat információt találtam még róla, lehet még csak update.
Igaz az 1.4-ből is van patch is és full verzió is.
Remélem lesz belőle teljes 1.5 verzió.
Ez még Update Stanner 1.5 néven fut.
Google fordító szerint:-Ébresztőóra funkció és a képernyő zár 2 soros
-Különböző dallamok áll rendelkezésre, beleértve a video csengőhang különböző SIM-kártyák
-Akkumulátor használati statisztika javítás (képernyő beállításai-> Battery) -
törölt tag
Nem tudom úgy jó lenne-e, csak egy felvetés volt.
De igaza lehet Cappa-nak a Gravity Box-ban van ilyen lehetőség.
--- Skip tracks by volume key long-press while screen off (thanks to rovo89)
[Gravity Box 2.6.1.] -
törölt tag
Én nem próbáltam ki, mert winamp-ot használok.
Azt írja Stanner, hogy két lejátszóval működik.
Google fordító
"A telefon zárva és a zenélés, ha nyomva több mint 1 másodperc a hangerőszabályzó gomb, módosítsa következő / előző szám (tesztelve PowerAmp és Neutron Music Player) " -
fuze
őstag
Szerintem ez a fólia nagyon megéri. Nem biztos, hogy érdemes másra való fóliákkal szenvedni
-
framling
tag
Köszi!
Tehát a 4GB "ROM"-ja teljes egészében a gyári partícióknak volt fenntartva (data, boot, recovery, stb...) és csak az SD kártyára lehetett képeket/zenéket/stb... pakolni? És így a 2,5 Gb teljes egészében a data partíción lévő üres hely?
(a mostani telefonom memóriája betelt a force-olt gyári frissítésekkel, hiába van benne SD kártya, ha kirakom a data partíciót fagy, nem akarom még1x megszívni
)
-
kispal87
aktív tag
Én a Next Launcher 3D-t használom, nekem bejön. Persze nem ingyenes, de ha ügyes vagy megtalálod.
-
törölt tag
a készülék Biztonsági mentés és visszaállítás/Gyári adatok visszaállítása nem működik, én is kipróbáltam
bootloop-ba keveredik a telefon, de kb kb 40-50 restart után elindul, csak ki kell várni
én wipe data/ factory reset, wipe cache és wipe davlik cache-t a biztonság kedvéért szoktam csinálni előtte és utána is
-
-
-
tom81042
tag
Szerintem a jiayu mar van olyan "neves" kinai ceg, hogy ha azt irja a spec-ben hogy gorilla glass, akkor az az is, mert kulonben mar reg kiderult volna hogy nem, es az osszes kulfoldi forumon izekre szednek oket. Egy gagyibb kinai gyartotol aki nem olyan ismert siman belefer az ilyen, mint ahogy a kamarak szoftveres felnagyitasa is, illetve a procik jobbnak hazudasa, amik a fastcardthech-en ki vannak irva hogy:
mi van a teloban, majd pirossal hogy mi az valojaban
Valszeg az lehet hogy a gorilla glass maga nem csoda anyag, hiaba is van annak hirdetve.
-
cellpeti
nagyúr
sztem meg GG, a honlapon is fent van.
Matt fólia:
Az a helyzet, hogy nem kerestem túl sokat. Az volt a lényeg, hogy legyen rajta, majd ha neked bejött, lehet rendelek én is ilyen matt fóliát.
Kinézet:
A készülék szilikon tok nélkül vékony és szép, de ha ráteszem azt a batár szar fekete szilikon tokot egyből el akarom adni
-
gulupeti
senior tag
Ez a YAAB még elég jó a Lux Auto Brightnesshez képest, az ilyen 70-80%-ot mutatott a tegnapi nap folyamán. Csak azt nem tudom, hogy hogyan lehetne akkor megoldani ezt a fényerő problémát, ha ezek a programok ennyire merítik az akkut.
Mindegy, hogy melyik foglalatba teszem a netes kártyát?
Nálam az 1-es foglalatban van a netes kártya, a 2.-ban pedig a telefonos.(#571) itaroli
Köszi a segítséget. A wifi az nálam mindig be van kapcsolva, eddig minden androidos telefonomon be volt kapcsolva éjszakára is, eddig nem tűnt úgy, hogy borzalmasan szívná az akkut.
A fórumot egyébként folyamatosan nyomon követem, az általad linkelt hozzászólásokat is olvastam, de nekem ezekből az jött le, hogy konkrét, külön program nélküli megoldás még nem született a problémára. Vagy nem jól gondolom?(#573) Chronos6
Nálam teljesen homogén a kijelző, ilyen jellegű problémát nem tapasztaltam.
-
pivot
csendes tag
Ja, akkor nekem miért a HK-al küldték (egy hétig pl. csak ültek rajta a postahivatalban Hongkongban). Jobb ha küldesz egy emailt hogy SG-vel kéred (nekem gyorsan válaszoltak amikor reklamáltam a HK miatt és elnézést is kértek). De persze ideért, tehát semmi para, ja és természetesen ingyenes!
-
IV. Béla
tag
én meg az unboxing videókat nézegetve nem is láttam gyári headset-et, azt gondoltam, azt nem is adnak hozzá. nekem még csak úton van a G3S (tmallbox-nál fizetés után több, mint 1 hetet kellett várni, mire postára adták, a HK postnál meg 3 munkanap alatt csak odáig jutottak el, hogy küldésre előkészítés alatt van), így sajnos most nem tudok többet segíteni.
-
IV. Béla
tag
ne aggódj! headset-nél kétféle csatlakozókiosztás létezik. menj be egy mobilos boltba, mondd el, mi a problémád és biztos tudnak adni olyan kiosztásút, amivel működik. nézd meg ezt a két hozzászólást:
http://mobilarena.hu/tema/re_sony_xperia_p_femtestver/hsz_18449-18449.html
http://prohardver.hu/tema/jiayu_g3_androidos_csucsmobil_kinabol/hsz_5442-5442.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- Milyen processzort vegyek?
- VR topik
- Nintendo Switch 2
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest