- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
(#5360) Alteus, (#5361) rakpartiroka:
Ha feladták a telót, akkor majd rákérdezek.Azért vicces, hogy 1 hét rábeszélés kell, hogy történjen valami. Rafináltak, mert semmi konkrétumot nem mondanak. Csak annyit, hogy fizesd ki az alkatrész árát és ingyen kicseréljük, mert a gyár azt mondta...
Adnának róla valami számlát kicsit hihetőbb lenne, de így csak keresetek volna rajtam 7-8k-t... -
Alteus
csendes tag
Csak hogy válaszoljak magamnak: böngészgettem kicsit, és azt írják mindenhol, hogy a kernelt kell jobb tömörítéssel újrafordítani, és akkor el fog férni a recovery (6144 kb helyünk van, ehhez képest 6928 kb lett a 2.7-es twrp). Ez viszont nem nagyon fog menni forráskód nélkül, sajna...
-
KurtCobain
őstag
Azt én értem.
De ha az én repo-mat választja ki valaki, akkor csak azt az adott apk-t fogja lefordítani a jbart, nem? Én csak pár apk-ban találtam angol szöveget. Hungobungo többi fordítását meg nem szeretném lenyúlni és mellérakni.
Nem mélyültem annyira bele a jbart témába, offline repo alapján nem tud fordítani?
Augusztusban volt fent utoljára hungobungo. -
andyTM
őstag
- akkor szétszeded, a bejelölt rész az lcd csatlakozója, nézd meg, hogy jól csatlakozik-e (felfelé kell húzni); feljebb a kamera fölött pedig a digitizer csatlakozója ( a kis sorcsatlakozón van egy kis kapcsoló, azt jobbról balra fordítva elengedi a szalagkábelt)
- nagyon óvatosan a szétszedéssel, mert volt, hogy figyelmetlenségből elrontották; legfőképp a hangerő kapcsolókra és a bekapcsoló gombra figyelj, nehogy leszakítsd!
-
törölt tag
A Stanner féle Rom teljesen tiszta(szerencsére) amire te gondolsz az a Upó féle Stanner MOD MOD lehet ami myversion néven futott.
Upo:
"Stanner_mod_20130813_V1.5_myversion_translate_hu.zip
Teljes 1.5 rom saját változat
A teljes 1.4-be integráltam az 1.5 frissítést, plusz néhány apróság:
- original_battery patch beillesztve
- NoWakeUp+Tracks+Torch patch beillesztve
- a build.prop-ba bekerült egy dalvik fix az endomondo és hasonló sports tracker alkalmazások távolság-számítási hibája ellen (dalvik.vm.execution-mode=int:fast)
- néhány számomra hasznos appot beleraktam (Mobileuncle tools, jiayu.es app, Next launcher 3D, Nandroid manager, System cleanup), de ezek az alkalmazáskezelőben simán uninstallálhatók ha valakinek nem kell, illetve hard reset esetén törlődnek, úgyhogy ha szükség van rájuk akkor pl. a gyári backuppal el lehet menteni és hard reset után visszaállítani, vagy ha már úgyis recoveryben vagyunk akkor hard reset után újra fel kell rakni a romot és akkor benne lesznek." -
törölt tag
Tényleg kis méretű lett, bár célszerűbb lett volna a Stanner 1.5-ből készíteni, mert az abban levő javítások és módosítások nagyon hiányoznak az alapból.
Természetesen ez csak az én véleményem, és köszönjük a munkádat.
Remélhetőleg nem az első és utolsó Rom volt a konyhádból, csak így tovább. -
törölt tag
Akkor addig csak pufogtassuk tapadós pisztollyal a felhőket az égen
Pont erről beszéltem, lehet nem "NAGY" dolgokat csinálnak a spanyol srácok, de legalább tesznek valamit.
Ezt mondhatja bárki, hogy majd készítek egy Romot, de úgysem csinálom meg.
Ennek nem sok értelme van
Addig viszont akinek tetszik használja a spanyol romokat, akinek meg nem az pedig majd csinál magának(de úgysem) -
SirRasor
addikt
Így már világos
Bembee12 ez örömteli hír, mert nem akarom nagyon piszkálni, csak használni. Mármint a rootolás és fölösleges szemét ledúrása után
Egyébként találtatok már rá jó fényképező progit, ami támogatja a HDR-t, vagy segít jobb képeket készíteni? Esetleg valaki próbálta már a 4.4-es kitkat fényképezőjét vele? Azt mondják, hogy elég jóra sikeredett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Robotporszívók
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- Gitáros topic
- Sorozatok
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest