-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewKER
tag
Én a kijelzőt itt cseréltettem annó, és mivel szétszedéskor megsérült, ők forrasztották vissza a hangerő gombot is.
Vagy egy frissen nyílt szervíz: http://kinaitelefonjavitas.hu/
Bár azt előre leszögezem, hogy hozott anyagból biztosan nem dolgoznak (vagy ha igen, akkor garancia nélkül, úgy meg elég nagy lutri szervízbe vinni). -
Fred86
csendes tag
A recsegést szerintem viszonylag ritkán oldja meg egy takarítás. A hangerőszabályzóval és annak visszaforrasztásával nem érdemes bajlódni, ezer Ft körül lehet újat vásárolni hozzá. Egy új mikrofon sem sokkal drágább. Viszont a térerő gondra az általad leírtak nem adnak választ. Teljesen összeszerelt állapotban próbáltad ki?
-
-
robi59
csendes tag
Köszönöm, akkor felrakok egy tiszta rendszert, aztán meglátom, hogy reagál.
Akkor aksiba ne is gondolkodjak ? Nekem nagyon aksiszagú a dolog.
Skypeot én is olvastam, hogy a hiba forrása lehet, de nem volt feltéve egyik esetben sem.
Köszönöm a válaszokat, majd jelentkezek mit sikerült kihozni belőle!
-
törölt tag
Nem igazán lehet más "okosságot" mondani, igazad van egy próbát mindenképpen megér a full wipe és a rom csere.
Csak, hogy nehogy valami kimaradjon:
Letöltöd a play-ből a mobileuncle tools programot.
Letöltöd a CWM-et.
- Elindítod a mobileuncle tools-t lemented az IMEI számot(IMEI Backup Restore\IMEI backup to sd card)
- A mobileuncle tools/Recovery update-al felrakod az előzőleg az sd kártya gyökerébe másolt CWM-et.
-Majd ezek után elindítod a készüléket CWM -módban (Recovery :
Töltőre dugott telefon + hang fel+power gomb!), persze előzőleg a letöltött romot szintén az sd kártya gyökerébe másolod.
- Lemented a fent lévő eredeti Romot a CWM backup and restore pontjával.
- Megcsinálod a wipe-okat:
Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data
Wipe Cache Partition -> Wipe cache
Advanced -> Wipe Dalvik Cache
És felrakod a Rom-ot:
CWM főmenüjéből install zip from sdcard - choose zip from sdcard majd kiválasztod a gyökérbe felmásolt ZIP-et és telepíted! -
ÁrPi2
senior tag
Van még a BetterBatteryStats XDA Edition
BetterBatteryStats_xdaedition_1.15.0.0.apk - Ezt a frisset keresd a lapon (2013 novemberi)
-
djula
aktív tag
Minek vettél telefont 1GB rammal, ha a felét állandóan üresen tartod?
Teljesen felesleges bezárogatni a programokat, azért van a ram, hogy használja a rendszer. Elég ügyes memória kezelője van, attól nem lesz gyorsabb, hogy 500 mega ram üresen áll és mindig be kell tölteni az alkalmazásokat a "lassú" tárból. -
Flexy90
senior tag
"Fülhallgatóval kapcsolatos tapasztalatokat várok, melyik milyen hangzásban jobb, nem mellékesen melyik hogy bírja a napi szintű strapát és persze ár/érték arány sem lenne utolsó."
Szerintem ez már inkább ide tartozik: FÜLhallgató topic
-
andyTM
őstag
- wipe cache/dalvik cache, aztán mehet egy reboot; egy esélyt adj neki; ha nem megy, akkor ugyanígy visszamész reco-ba - a systemet is törlöd - és tolsz egy újat rá.
- elsőként mindenképp sim nélkül indítsd...tihibaby: nem tudom, hogy lényeges-e, hogy melyiket rakja fel az user, de valószínű, - hogyha már odaírták. Akinek ilyen problémája van, az úgyis addig fogja pakolgatni, amíg jó nem lesz.
-
andyTM
őstag
- nyugi
[Mobileuncle MTK Tools]-al telepítsd a cwm-et, majd újraindítás recoveryben.
-
grizlisandor
veterán
Indítom a SuperSU-t és valami binális frissítést akar csinálni, rámegyek a folytatásra és sikertelen telepítést ír.
Szerk1.: Frissítettem és történt valami...
Szerk2.: "Ha TWRP vagy CWN recoveryje van, használni lehet(próba) az SU binális telepítéséhez. Ez HTC készülékek részére ajánlott. Hogyan szeretné telepíteni az SU binálist? Normál vagy TWRP/CWM." -
Upo
addikt
Névjegyeket megnyitod (nem a tárcsázóból hanem a külön névjegyeket), menu gomb-beállítások, Lista rendezési elve ->vezetéknév, Nevek megjelenítése mint -> Vezetéknév elöl
Ha ilyenkor mégsem a vezetéknév van elöl - NameFixer.apk
-
kispal87
aktív tag
-
törölt tag
Gondolom észrevettétek, de ha mégsem akkor megosztom veletek, hogy a "hivatalos" Jiayu alkalmazás a play-en frissült.(kb 10 napja)[Jiayu app]
Sok dologra lehet használni remek kis program.
Régebben felmerült, hogy lehetne egyszerűen cserélni a boot animációt.
A program segítségével sokféle animációból választhatunk és egy gombnyomásra ki is cseréli nekünk.
A Rom Tools menüpont alatt található a Change Bootanimatin. -
törölt tag
húzd ki a telefonból is, elvileg restart nem kell de egy próbát megér a dolog
menj vissza és nézd meg nem rakta-e vissza a pipát, esetleg kapcsold ki fent a kék csúszkával az egész fejlesztői lehetőségek modult
majd amikor rádugod meg kell jelennie a kis zöld robotnak, rányomsz alul a USB csatlakoztatásra -
benjoe1
aktív tag
Én ilyet rendeltem, a linkelt oldalról: SanDisk 32GB Mobile Ultra Micro SD (SDHC) Card - Class 10 UHS-1 + SD Adapter
-
Flexy90
senior tag
Pár napja érkezett meg, több kártyát is rendeltem már ettől az eladótól, megbízható.
-
Flexy90
senior tag
A "task manager", "torch" és "backup and restore" külső alkalmazások, azok nem is lesznek magyarok, olyan mintha a playről telepítettél volna egy magyar nyelvet nem tartalmazó alkalmazást.
A beállítások / kisegítő lehetőségeket meg nézd el, hogy ilyen, ha nem értesz vmit, akkor kérdezd meg, de szerintem bőven elhanyagolható az a rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest