-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
matthewKER
tag
Két fajta megoldást írnak a neten erre a problémára. Az egyik, hogy próbáld meg egy újabb Flash Tool-al (én is újabbat használok: Flash Tool V5). A másik, hogy a scatter fájlal valami gond van.
Nincs esetleg nagyobb rendszerpartíciód, mint a gyári? Bár ilyen szinten nem mentem bele és nekem soha nem volt nagyobb rendszerpartícióm, így ez is csak az én feltételezésem, de talán ez okozhat ilyen problémát, ha nem az egész ROM-ot töltöd vissza.
A ROM és a scatter fájl jónak tűnik (nincs esetleg fájl-jogosultsági vagy tömörítési probléma?) az elérési út alapján, mivel már én is raktam fel Flash Tool-al ugyanezt a verziót, és nekem mindenféle figyelmeztetés vagy hiba nélkül sikerült telepíteni a teljes ROM-t (nekem is G3T-m van). -
matthewKER
tag
Fel lehet rakni csak a Recovery-t is, nem kell hozzá nagy leírás sem. Egyszerűen csak a Recovery-t pipálod be azon a részen, ahol ki kell választani, hogy mit szeretnél flashelni.
Én megpróbálnám a gyári recoveryt visszarakni, aztán újra a CWM-et. Ehhez le kell tölteni egy Flash Tool képes ROM-t. Ilyet talász az összefoglalóban, Jiayu.es-n (Ott G3QCT néven fut) vagy a Needromon (általában FT-vel jelölik). Ez tartalmazni fog egy scatter txt fájlt, amit a Flash Tool-nak be kell tölteni. Ezután kiválasztod !CSAK! a recoveryt (tehát a többiből kiveszed a pipát), aztán rámész Download gombra. Akksi ki-be, feldugod USB-re és elvileg megy is a flash, ha feltetted a leírásokban is említett megfelelő drivert (az összefoglalóban és a Jiayu.es-n ezt is megtalálod). -
carr
őstag
Nekem Lewa van fenn, és azzal is ugyanez. Mikrofont kicseréltettem (3k) kicsit javult a helyzet, de nem 3k-nyit.
Korábbi hsz-ben kolega írt egy romról: Erről.
A hétvégén felteszem, s kipróbálom. Remélem nem lesz gond a hangerővel.
Lewa sem állítja automatikusan ahangerőtfényerőt by the way.... -
KurtCobain
őstag
Snapi 400 hasonló teljesítményű, az igaz. Viszont 2GB RAM, jobb a GPS, kamera, + jobb a kijelző/fizikai méret aránya. Na meg rohadtul tetszik.
drk: V5 maxra ezek közül csak a FHD kijelző nem igaz. Nekem az 5,5" viszont már túl sok lenne.
mrfrakk: nem csak a kijelzőméret a lényeg. Inkább a készülékház. A ZTE csak pár mm-rel nagyobb, mint a Jiayu.
-
Vicu21
tag
itt az új, ami már kapcsolódik usb háttértárként.
wifi hibával még nem találkoztam, de most kezdtem még csak belakni... ha lesz, javítom
tervbe van, hogy még faragok rajta, zipalling, initd, a build prop sincsen még kijavítva..
btw, neked is 1 gigás a systemed?
a launcher... passzpiros -
Vicu21
tag
Pontosítanék, nem kukáztam ki teljesen. Eddig annyi gondot találtam, amit nem sikerült megoldani, hogy az első alkalommal sikerül a pc-hez csatlakozni, mint usb meghajtó, majd a következő alkalommal nem. Egy újraindítás segít, után kezdődik megint... Ha erre tud valaki valami okosságot, az segítene. A boot.img-ben elvileg átírtam mindent
-
zeg
őstag
Android Tuner szerint összesen 488 alkalmazás, köztük persze a system is.(az összes utólag telepített alkalmazásom play-ről vásárolt, talán 2-3 az ingyenes verzió). Az előző hozzászólásomban a 'csak alig van' dolgot a teló memóriájára értettem, amit az App2SD ír ki mint nem áthelyezhető telefonon levő alkalmazásokat.
A TC-s tippet köszönöm, már 'csak' idő kell hogy figyelmesen nekiessek.
-
Vicu21
tag
Szia,
nem szedtem le, most is a vube ui 2-es van fent. Aksit tesztelgetem, most 3. napja megy, de még van 30%... Szeretem, tele van érdekes, jól használható funkciókkal, tetszetős a külseje, annyi negatívum, hogy a GPS-em "csak" picivel jobb, mint a 4.2-en volt, Elötte kipróbáltam az összes 4.4-es elérhető romot, azoknál piszkos gyorsan és stabilan találta meg a műholdakat, minden buhera nélkül... -
törölt tag
Lejárt a szerkesztési idő
Ebben normálisabban látszik.Jiayu G3S
168 g
10.8 mm
4,5"
4 core 1.2GHz
Gorilla G II
ROM: 4GB
RAM: 1GBTHL T11
145 g
8,4 mm
5"
8 core 1.7GHz
Gorilla G III
ROM: 16GB
RAM: 2GB
OTG
NFCNagyon szerettem a Jiayu-t csak vastag és nehéz volt, leginkább ez volt az oka a cserének.
Elég jó árban adtam el a "régit", így nem sokat kellett hozzátenni az újhoz. -
törölt tag
-
Vicu21
tag
nem gond
1. gyárilag van 4 gigád...abból 640 a system, a többit most hadd ne soroljam, data, stb.
a 640-ből lesz az 1 giga, a data lesz kisebb.
2. nekem anno nem hiányzott, most sem
3. ez most nincsen meg... cizellálnád picit jobban?
4 wipe a rom telepítés előtt kell, ezt kihagytam most a leírásból, elnézést!
(amúgy szerintem nem, mert itt, ha windowsos "szlenget" használok, a fat táblát írom át..)
5. mentésed az sd kártyára fog menni, nem sérülhet, visszaállítása bajos első blikkre, mindenképp kell egy flash tool, amivel visszaállítod az partíciót (talán valaki tud segíteni, de tudtommal elég az EBR1, EBR2, MBR),
amúgy, ha így hagyod, új romot telepítesz, csont nélkül használni fogja, mert a telepítésnél a system és data partíciót csak felcsatolja, azok méretét nem nézi...
amúgy itt a fórumon is tárgyalják ezt a memóriakiosztást... -
Vicu21
tag
erre nem veszek mérget... mármint, hogy felmennek rá.
vissza lehet csinálni, csak macerásabb, az orosz oldalon ft-t emlegetik, hogy a gyári romot kell visszahúzni rá, pontosabban az ebr1-et és ebr2-őt + prelodert...
ha megnézed a zip fájlt ezeket fogod benne látni... ebr1, ebr2 pmt
egy próbát megér, ha van mentésed
amúgy a régi vibe-hoz is kellett,am 0.3-as verzióval csináltak az oroszok...
illetve azt kicentízték, én csináltam magamnak egyett, de ott már nem centiztem, hanem kisakkoztam helpek alapján, ohgyan lehet a mi telefonunkra 1 gigás system partíciót készíteni -
Vicu21
tag
-
Vicu21
tag
ez van most fent, két napig szenvedtem vele
nekem bejön, de sokat nem tudok még róla mondani. egy próbát megér
a gyári email app-ot valahogyan kinyírtam...
képek itt... -
Vicu21
tag
-
benjoe1
aktív tag
Igen, úgy látom belelendültek a fiúk.
És egy újabb verzió, persze csak külsőleg: KitKat [4.4.2] LG G3 v 0.5 -
törölt tag
sajnos két különböző dologról van szó.
A bootanimáció cserére az a legjobb megoldás, ítt viszont a bootanimációról előtt megjelenő boot logoról van szó.Lehet még flashtool segítségével:
vagy esetleg Cappa megoldása logobuilder-el
De szerintem csak az a leggyorsabb vagy legegyszerűbb megoldás, hogy telepíti az egyik alapromot (pl frakk minimal) amiben az original boot logo van, majd visszateszi a cwm mentését.
-
drr
őstag
Vannak itt tanácsok is, azokat is végigzongoráztad?
Előre is bocsi a nagy betűkért...—INSTALLATION—
FORMAT SD (RECOMMENED)
DOWNLOAD ROM AND TRANSFER IT TO SD CARD
ENTER CWM RECOVERY
WIPE DATA
WIPE CACHE
WIPE DALVIK CACHE
FORMAT SYSTEM
INSTALL ROM FROM SD
AUTO RESETCONFIGURE WIFI
CONFIGURE GOOGLE ACCOUNTWAIT FOR 5 MIN… UNTIL ROM IS STABLE.
- UPDATE APK IN GOOGLE PLAY
- OPEN BUSYBOX APK FILE
- WAIT UNTIL IT LOADS UP AND WE SWITCH AUTOUPDATER ON
- INSTALL AND SWITCH SMART INSTALL.
- ENTER DEVELOPMENT SETTINGS/OPTIONS AND WE SET THE THREE SCALES TO 0.5.
- GPS:• OPEN FASTERGPS AND CHOOSE CONTINENT AND COUNTRY
• OPEN MTGPS AND CLICK DOWNLOAD EPO
• REBOOT AND… YOU’RE GOOD TO GO!(OPTIONAL) CONFIGURE CONTROL PERFORMANCE AS YOU LIKE.
-
törölt tag
-
törölt tag
Akkor beszélek Indiant-al, hogy a forrást nézzük át, lehet változatattak valamit ezért okoz gondot a magyarítás.
Bár ha más hiba nincs, nem olyan nagy gond ez, használható a rendszer nélküle is.Vannak egyéb memóriatisztító appok is.
Az a kérdés más hiba nem jön-e elő közben. -
törölt tag
Akkor a másik kettőt törlöm, marad ez a verzió.
Ha esetleg tudsz készíts néhány screenshot-ot és akkor betehetjük a mappába a rom mellé.
Apropó szeretném kérni ha valaki használja a frakk minimal v1 - v2 ,a kitkat és a lewa romokat és tudna esetleg készíteni néhány képernyőfotót, küldje el nekem és beleteszem a mappába.
A jobb azonosítás miatt, kezdőképernyő, menükép, témaválasztó, esetleg a verzió megjelölés a settingsben vagy ami jellemző lehet arra a romra.
Sajnos elég sok adatom elveszett a google miatt.
Privátban küldök email címet.
Előre is köszönöm. -
törölt tag
-De legalább ha szükséges Romot tud rakni, az is jól jön néha.
-jBart leWa magyarítás
De ha nincs kedved bajlódni vele, a héten valamikor megcsinálom szívesen és feltöltöm.
Csak tesztelni nem tudom, készülék nélkül. -
törölt tag
Benne is van minden amire szükség lehet.
Tényleg olyan mint az Xperia és még hazudik is (Android verzió:4.4.2.)
PureXperia-4.1.5 Screenshot -
drr
őstag
-
alphamooncam
őstag
OK ! Köszönöm a linket !
Ezzel csak az a gondom, hogy mielőtt windows telepítésébe belevágtam volna, azelőtt azt láttam 4-szer 5-ször.
Erről, meg halványlila gőzöm sincs, hogyan kell, hiába van leírva.
Aki ezt írta, meg néhányan a fórumról, biztosan kenik-vágják, de azt állítani, hogy nem olyan nehéz az... az én esetemben enyhén szólva is túlzás - és itt nem az én akaratomban van a hiba, hanem az ismeretek hiányában.
Minden esetre köszönöm
, hogy foglalkoztál a problémámmal, azonban ez valószínűleg nem oldja meg azt.
üdv. P.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest