- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miksa1
csendes tag
válasz
Scarabeus #9908 üzenetére
Sajnálom, feltételezem NEM G3, G3n, G3c -hez való ROMmal próbálkoztál. ROM & scatter fájl van egyébként a jiayu.es-en is (Descargas fülnél
), esetleg azzal is megpróbálhatod. Lehet, h más baja van, de nekem itt megáll a tudományom.
Ha totál halott, és eljutsz a "minden mindegy" fázisba, akkor bepipálhatod a preloader cserét is Flashtoolban, de az se garantál semmit.
Ha bejön a MIUI, cserélhetsz Redmi Note 2-re, vagy 3-ra. Ha az enyém elhalálozna, valszeg a RN 2-t venném, mert annak is 3000 mAh-s és cserélhető az akksija. Apróbb eltérésekkel, de kb. ugyanezt tudja a Jiayu S3, meg a Lenovo K3 Note is. Viszont mind3 nagyobb, ezeknek 5,5-ös a kijelzőjük.
-
Miksa1
csendes tag
válasz
Scarabeus #9905 üzenetére
Hali,
ezt nekem kb. fél éves kora óta csinálja. ROM csere egy időre megoldja, de pár hét - hónap után újrakezdi.Tök mind1, milyen ROM van rajta: MIUI, Nexus, SW8, Lenovo, HTC... Még a tyúklábassal is, amit Flashtool-lal húzok rá (én nagyon vigyázok rá, 1x ejtettem le, akkor is otthon, szilikon tokban, szőnyegre).
Fogalmam nincs miért, de ha hosszan tartom lenyomva a bekapcsoló gombot, akkor szinte mindig rendesen feléled. (én naponta újraindítom, min. havi 1x kiveszem az akksit). MIUI is volt fent egy darabig (5.5.29 a needrom-ról), annál ritkítja a hibát, ha kikapcsolod a hangerő gombokkal való felébresztést. Legalábbis nálam. De a franc tudja, lelkük van ezeknek a nyavalyás chinaphone-oknak.
Üdv,
M -
törölt tag
-
ruszi_tomi
aktív tag
válasz
Scarabeus #7573 üzenetére
Ém amióta megvan a teló, /augusztus óta/ össze-vissza mindenféle sehonnai töltővel töltöttem már, csajom töltőjével, haveroméval, haverom angol, nexus átalakítós humbukossal, autó töltővel, csak simán USB-vel, stb.
Semmi baja az akksinak, tejesen jó minden.
Szóval sztem nem kell pánikba esni. A lényeg, hogy ha bedugod a töltőt a telóba, világítson a piros LED. Onnantól NO PROBLEM. -
törölt tag
válasz
Scarabeus #6542 üzenetére
"- nagyon óvatosan a szétszedéssel, mert volt, hogy figyelmetlenségből elrontották; legfőképp a hangerő kapcsolókra és a bekapcsoló gombra figyelj, nehogy leszakítsd!" (andyTM)
[Szétszedés 1]
[Szétszedés 2]
[Szétszedés 3]
[Szétszedés 4] -
törölt tag
válasz
Scarabeus #6403 üzenetére
A fórumon azt írják másnál is előfordult ez a hiba (Victorius névvel írta valaki)
sta-s2z már keresi a hiba okát, downgradelni úgy lehet, hogy felrakod az előző teljes romot
4.3.8 FULL ROM -
Scarabeus
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest