- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
andyTM
őstag
válasz
evilskati #9282 üzenetére
Apex, Apus, vagy a [Launcher Lab]
-
evilskati
aktív tag
válasz
evilskati #6744 üzenetére
Nos a Widget hibára megoldás, ha törlöd a helyszínt, újraindítod a telefont, kipakolod a kezdőképernyőre az összes időjárás widgetet, majd utána beállítod a helyszínt. Ezekután próbálgathatod a widgetek rengeteg beállítási lehetőségeit, és amelyik tetszik, azt meghagyhatod.
-
törölt tag
válasz
evilskati #6744 üzenetére
Igazán örülök, hogy jól szuperál
A GPS az első indulásnál kicsit lassabb, de a következő indításnál nekem gyorsabbnak tűnt.
Az időjárásnál a menü/helyszínek/új helyszín-nél saját pozíciót benyomtam és már meg is jelent ahogy a képeken is látszik.
A billentyűzetnél a javaslatokat mindig kikapcsolom, így ezt nem próbáltam ki, de ehhez a részéhez nem nyúltam ezek szerint az alap Stanner félében is így lehet -
törölt tag
-
-
Upo
addikt
válasz
evilskati #3148 üzenetére
Én már régebb óta Endomondo-t, MTK-s telókkal van a sebesség kijelzés probléma (nemcsak ezzel hanem szinte az összes programmal), gyorsabban futottam mint amennyi az autóm végsebessége
Írták hogy a Runkeeper az jól működik és tényleg, úgyhogy ők megoldották.
A többi szoftvernél meg kell a bejegyzés a build.prop-ba, #3084.
A dalvik beállítások miatt a benchmarkok esetleg kisebb pontszámokat dobnak (antutu, linpack, ...), használatban nem érzek különbséget, játékok amik nem lagoltak előtte azok most sem.
Úgyhogy ha nem a runkeepert akarod használni akkor be kell írni azt a sort, vagy blogomon fent van a stanner 1.5 myversion kotyvasztásom, abban már benne van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest