Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A26 - csak a szokásos
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Már települ az új MIUI.
Kíváncsi leszek, hogy megoldja-e a problémám.
-
válasz
KurtCobain
üzenetére
Megcsináltam, és mikor leokézom: Error 145 vagy mi...
A mobileuncle tools-t sikerült 300x nyomkodás után leokznom, most mentem a meglevő romot...

-
callvote
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
most csináltam egy backupot a mostaniról...hátha kiprobálom a frisset..csak lusta vagyok belakni mindig

rossz ez annak aki szeret kisérletezni
azért nem rakok fel friss rendszerre egy oylan bacupot ami az alkalmazásaimhoz van,mert a friss telepités hive vagyok mindig
és ha téged érdekel,még ezt használom launchernek KitKat launcher
uponak köszönhetően 
-
callvote
senior tag
érdemes kipróbálni a Wakelock detector programot,akinek valamiért gyorsan merülget az akksi.
ennél ha ki van kapcsolva a kijelző,figyeli a telót...
kimutatja mi használja a legtöbbet az akksit,mi tartja ébren a telót a háttérben...sok infót kiír
-
callvote
senior tag
ezzel a 09.07es rommal felizgattatok
(a magyarítottal)
nem tudom kipróbáljam-e
akinek fent van írjon már pár szót hogy milyen
-
callvote
senior tag
válasz
üzenetére
behozták kintről a telot,és mivel nincs magyar nyelv benne,igy a cég feltesz rá egyedi romot és ugy adja el...
csak nálam derült ki hogy az a miui bugos volt,azért dobált le a rendszer
amugy vadi uj nullperces telok,és nem kell heteket várni rá...
és a cég saját garancialevelet állit ki,ők gariztatják
-
CippyO
tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
nekem is volt ilyen merülős gondom, de kiderült, hogy a Rocket player widgetje nem hagyta deep sleepbe menni a telót. lelőttem, azóta minden ok megint.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
KurtCobain
üzenetére
Nekem is az van fent (az ES-es) és tök jó szerintem is!!
De azért a MIUI-ra is kíváncsi vagyok, a Stanner-ben most elbizonytalanítottál

-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Én azt használom már pár hete, semmi problem nem volt vele eddig. (Mármint a 09.07-est.)
Stanner 1.5 alatt nekem kicsit gyorsan merült a teló... -
Flexy90
senior tag
MIUI V5 3.11.16 FULL ROM
JY-G3S Drivekicsit lassabb volt a letöltés és feltöltés mint gondoltam

-
imregy
csendes tag
Én is ma kezdtem letölteni,látom nem szenvedek egyedül!Nekem már csak 11:30 maradt hátra!

-
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Várj kb.10 percet

-
CoolBoy323
nagyúr
Ja értem... ÉN a rom használatára gondoltam....
Köszi az infókat, lesz melóm jövő héten

De egy MIUI normális linket vágjatok már hozzám, mert agyvérzést kapok. 8kB/s

Úgy kipróbálnám, hogy miért is imádják oly' sokan...(Hátha megszeretem én is, és veszek egy Xiaomi Hongmit
) -
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szerintem használat alatt ezt érti: [link]
Sajna még nem rakta fel senki oda legújabb MIUI-t, azt gondoltam nincs értelme, nem tudtam, hogy ilyen lassú yandex-ről letölteni.. -
CippyO
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
valami kis egyszerű szabályozást, hogy bárki tölthessen fel oda dolgokat, de mégse legyen káosz, és visszaélés a dologból. ha jól tudom, volt itt már szó a drive jelszaváról, ilyesmiről. Upo többet tud erről..
-
CippyO
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
szerintem Upo-nak vagy Frakknak megvan, de lehet, hogy a közös G3S felhőben is fent van már. ennek a linkjét, és használati módját is feltehetnéd az összefoglalóba, hamár úgyis frissíteni akarod..
-
Flexy90
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Stanner mod v1.5 amit Upo magyarított (install via recovery mappa) Az 1.6-ra többen panaszkodtak.
-
kispal87
senior tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Stanner 1.5 és Miui v5 ha jól emlékszem amit mostanság ajánlanak/ajánlunk.
-
ÁrPi2
senior tag
-
: iSiS :
tag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
írj rám,fólia van,tok zőld ha +felel,hmm..?!

-
CoolBoy323
nagyúr
Visszatértem ideig-óráig, ki tudja meddig megint a bandához

1: keresek eladó tokot és fóliát!!
2: milyen romok vannak mostanság? frissíteném az 1.hsz-t, mert úgy látom senki nem cselekedett

-
Optimusx
tag
Sziasztok!
Már másodjára jön elő ez az aksi probléma, hogy feltöltöm és 1 órán belül visszamegy az akku töltöttsége 60%ra.. Tegnap estére visszament 90%ra, ma még nem , jelenleg 58%, de ez biztos nem a valós szám.
Szerintetek ezt megírjam a minidealnek? Vagy ez csak rom hiba? Nem tudom mit kéne tennem..
-
törölt tag
MIUI Updated to 3.11.16
Official 3.11.15 built-in
Default theme fixed (languages improvement, clock widget fixed for better international weather support)
Animated icons reverted
HDR mode in camera
Stabilization on/off switch in camera (exclusive)
Data switched off after reboot fixed again
Hungarian now can be selected in settings
Some another fixes
Autobrightness improvement -
koje
csendes tag
Sziasztok!
Már elég rég használom az én kis G3-asom, és most sajnos történt 1 kis baleset...Leesett, és a kijelzőnek annyi
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol tudnék kijelzőt itthon szerezni hozzá?? -
andyTM
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
- először is tedd fel az illesztőt a windowsnak, majd próbáld bootloaderbe tenni a kütyüt adb-n keresztül...
- mivel a töltést veszi, a helyedben azzal kezdenék, hogy megvárnám míg zöld lesz az a led, s csak utána kezdenék neki.
-
Optimusx
tag
Szeretném leírni kis történetemet, hátha valaki tud segíteni, Megérkezett a telefon 1 napra rá már jelentkeztek a képernyő problémák (érintést érzékel, mikor nem érek hozzá) Javasoltátok, rajtjak rá stanner 1.4et ráraktam és megjavult, semmi baja nem volt, 16 óra elteltével kb. filmet néztem fülessel és elkezdte megint, Másnap azaz ma reggel bekapcsolom, megint jó, nem veszek észre semmi hibát, feltöltöm 99%-ra, majd 10perc múlva leugrik a töltöttség 60%ra
, gondoltam csak rosszul jelzi újraindítom de semmi, játszottam rajta egy órát és lement 39%ra. Majd újraindítottam és 94%on van jelenleg is. Nem a gyári töltővel töltöttem hanem a régi töltőmmel, néztem az adatokat rajta és minden ugyon az kivéve: az 50/60Hz mellett a a régin azt írja 0.2A max amit adtak hozzá azon meg 0.15A max.
Melyik töltővel töltsem akkor?
Most rárakok egy stanner 1.5öt remélem megoldódik végleg a problémám.
A válaszokat előre is köszönöm! -
andyTM
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
- add nekem, majd én megcsinálom
, ment pü. -
benjoe1
aktív tag
Android 4.4 applikációk (nem csak a launcher) innen letölthetőek.
Books.apk - Google Play Books
CalendarGoogle.apk - Google Calendar
DeskClockGoogle.apk - Google Clock
DevelopmentSettings.apk - Google Development Shortcut
EmailGoogle.apk - Google Email (NOT GMAIL)
Exchange2Google.apk - Exchange Services (Adds Exchange support to Email app)
GalleryGoogle.apk - Google Galery
Gmail2.apk - Gmail
GoogleCamera.apk - Google Camera
GoogleHome.apk - Google Home (New KitKat Launcher)
GoogleTTS.apk - Google Text to Speech
Hangouts.apk - Google Hangouts (New Hangouts with SMS support)
Keep.apk - Google Keep
LatinImeGoogle.apk - Google Keyboard (New Keyboard with space bar recognition)
Maps.apk - Google Maps
PlayGames.apk - Google Play Games
PrebuiltGmsCore.apk - Google Services 4 (Required for several apps to work)
QuickOffice.apk - Google Quick Office
Street.apk - Google Street View for Maps
Velvet.apk - Google Search/Google Now -
callvote
senior tag
amit kiadtak launchert,annak a prime verziojában ki-be lehet kapcsolgatni azt is hogy legyen-e google kereső fent vagy sem...
meg még pár opció állítható...
feltettem a zipet...
hiába ez az eredeti ugymond,kevesebb a beállitási lehetösége mint a playes verziónak,de azért nem rossz
-
Upo
addikt
válasz
callvote
üzenetére
Ebből egyféle van. Kiadták nemrég a Nexus 5 telefont, azon debütált az Android 4.4 KitKat oprendszer. Ebben megjelent egy új launcher. Ez a launcher és a hozzá való járulékos dolgok lettek a romjából kimentve, és mint tapasztalták a felhasználók, 4.2 és annál újabb androiddal is működik. Nincs belőle több verzió, ez a gyári Nexus 5 launcher. Amit a többi nexushoz kiadnak abban a 4.4-ben sem ez a launcher lesz, de nyilván majd azokon is fog menni.
-
callvote
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
ment PÜ

(#3235) mrfrakk
van autós töltőm,mert azért az amugyis van

ja és xbox360am van sorry
amugy tessék

navi controller
-
-
Optimusx
tag
Felraktam a Stanner 1.4es romot és azóta nem mutatkozott ez a képernyő érzékelés probléma

-
callvote
senior tag
Pár napja amikor megjött a relefonom,volt benne egy nilkin(vagy hasonlo márkáju)
stylus pen és egy usb-s micro sd átalakító
ez mindenkinek jár hozzá alapból vagy csak nekem volt ez pluszban a dobozában?
-
Upo
addikt
Más telefonon is működik, a Nexus5 az fullhd, a G3S az 1280x720, ezeken megy, kisebb felbontáson nem tudom, ki kell próbálni, nem vesztesz semmit a drága időn kívül...
Úgy írják hogy 4.2 és 4.3 alatt megy, 4.1 alatt inkább nem, de érdemes kipróbálni mert van olyan akinek mégis megy, 4.0 vagy régebbivel nem. -
qad
senior tag
Nagyon szépen köszi, hétvégén fel is dobom. már alig bírtam kivárni.
Jó pár hsz-el ezelőtt kérdeztem hogy a G3ST telómhoz szeretnék valami progit amivel állítgathatom a cpu frekvenciát és/vagy a cpu feszültségét. Még nem jött rá válasz. Létezik egyáltalán ilyen? Láttam 1,7 Ghz -es procis G3ST -t. valahol.
-
Upo
addikt
-
fuze
őstag
Nekem mostanában azt csinálja a teló, hogy ha sokáig sleepben van, nem tudom felébreszteni. Nyomkodok bármit, nem reagál. Ilyenkor kétségbeesetten kiveszem az akkumulátort és vissza. Ilyenkor szépen újraindul és mindenki örül. Eddig kb 3-4szer volt ilyen.
-
GrandS
senior tag
Ropogós új ROM: [link]
-
Hát ööö... nem volt rajta a supersu app... Most, h feltettem "tényleg" root-olt lett...
-
callvote
senior tag
válasz
siminhu
üzenetére
Lap tetején az összefoglalóba van gps javítás.
bár én ugy oldottam meg hogy csináltam egy gps.conf fájlt,beleírtam az alábbiakat, és bemásoltam a system/etc mappába...azóta jó
ezt írtam bele:
NTP_SERVER=hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.hu.pool.ntp.org
NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org
NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.orgXTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin
XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin# DEBUG LEVELS: 0 - none, 1 - Error, 2 - Warning, 3 - Info
# 4 - Debug, 5 - Verbose
DEBUG_LEVEL =0# Intermediate position report, 1=enable, 0=disable
INTERMEDIATE_POS=0# Accuracy threshold for intermediate positions
# less accurate positions are ignored, 0 for passing all positions
ACCURACY_THRES=0# Report supl ref location as position, 1=enable, 0=disable
REPORT_POSITION_USE_SUPL_REFLOC=1# Wiper (wifi positioning), 1=enable, 0=disable
ENABLE_WIPER=1################################
##### AGPS server settings #####
################################# FOR SUPL SUPPORT, set the following
SUPL_HOST=supl.google.com
SUPL_PORT=7276
SUPL_NO_SECURE_PORT=3425
SUPL_SECURE_PORT=7275
SUPL_TLS_HOST=FQDN
SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert# FOR C2K PDE SUPPORT, set the following
C2K_HOST=c2k.pde.com
C2K_PORT=1234CURRENT_CARRIER=common
DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE
DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE# TRUE for "User Plane", FALSE for "Control Plane"
DEFAULT_USER_PLANE= TRUE -
kovlala
csendes tag
válasz
kovlala
üzenetére
Én a hangyásoktól rendeltem, ezüst helyett fekete jött, nem európai töltővel ráadásul kínai menüvel. Leizzadtam mire emberi nyelvre állítottam. Így elvámolva már nem is tűnik olyan jó vételnek, a garancia érvényesítés megéri a különbözetet talán. Mondjuk, ha egyszerűen vissza lehetett volna adni biztos nem szenvedek vele ennyit. Na mindegy, most már tetszik, amíg műxik persze.
-
kovlala
csendes tag
válasz
Optimusx
üzenetére
Nekem két hetes a cucc és ugyanez jött ki ROM csere után, de aztán bármit tettem rá nem múlt el. Sokat szenvedtem, állítgattam, most a stanner 1.5 van fenn, egyszercsak elmúlt a hiba. Igaz állítgattam már mindent, a touch panel beállításnál is elállítgattam. Most nem olyan érzékeny, mint volt. A hócipőm is televolt a kínai vásárlással. A visszaküldés nekem nem tűnt olyan jónak, akkor vajon mégegyszer ki kellene fizetnem az ÁFÁ-t, ha kicserélik? Most jó, teletömtem, de a bizalmam még nem jött vissza. Ha ez a legmegbízhatóbb márka, vajon milyen lehet a többi?
-
siminhu
tag
Sziasztok,
Nagyon meg vagyok elégedve a G3T-vel. Stanner 1.5 (1.4 1.5 updattel) van rajta.
Egy bibi van csak, lassan talál GPS jelet, van valami ötletetek rá?
Köszi,
Sim
-
Optimusx
tag
1 napja használom a telefont, nagyon elégedett vagyok vele, de egy hiba szinte mindig előjön.
Néha a képernyő bal alsó sarkában és a képernyő alján, érintést érzékel, mintha nyomkodnám 10érintés/mp sebességgel, így a tárcsázóba pl. mindig ki be kapcsolja a kihangosítást stb.
Egy romcsere megoldja a problémámat:?
#bekapcsoltam, hogy mutassa az érintéseket ott kijelzi, hogy mikor hozzá sem érek alul, érintés van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Energiaital topic
- Képregény topik
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Az meg hogy, ha nem is tud OTGül?! 

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Se kép, se hang... Ez sem fog menni...