Hirdetés
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
cellpeti
nagyúr
üdv
teljesen szeretnék tarolni mindent a telóról, mert vissza küldöm a telót még a kijelző ügy miatt.
-
-
Chronos6
tag
Automatikus fényerőszabályzás nem használható, tud valaki leírást hogy lehet jól beállítani?
-
tibuszh
tag
Sziasztok, ti mit csináltok ebben az esetben.
Beállítom a névjegyzéket hogy megjelenítő forrás csak a gmail-es címter legyen.
Ettől függetlenül mindig ha bezárom a névjegyet->újra nyit behozza mindkét SIM karin lévő neveket is.
Mint ha le sem szarná, hogy engem csak a felhős névtár érdekelne.
Rosszul állítom be.. v nem is lehet beállítani
-
: iSiS :
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Elsőként írj nekik e-mailt,ebben írd le szted mi a gond a telóval,
netán csatolj fényképeket is hozzá.(későbbiekben hasznos lehet)
Ha azt kérik h küld el gariztatásra,megírják a pontos címet.
Nekem 2hónapig tartott ez a nem kellemes dolog,
pár napja ért ide az új G3S-es telóm, sajna nem turbós jött.
-
kispal87
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
A JIAYUES mappába ment az sd kártyán!
-
-
kispal87
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Jiayu appal is lehet recovery-t flash-elni! Csak be kell másolni a mappájába az img fájlt. Egy próbát megér.
-
-
Flexy90
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Google play nem ír véletlenül frissítést a SuperSU-hoz?
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ezt a binális telepítést hogy kell?
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Bármelyikre megyek vagy nem történik semmi vagy sikertelen telepítést.
-
Indítom a SuperSU-t és valami binális frissítést akar csinálni, rámegyek a folytatásra és sikertelen telepítést ír.
Szerk1.: Frissítettem és történt valami...
Szerk2.: "Ha TWRP vagy CWN recoveryje van, használni lehet(próba) az SU binális telepítéséhez. Ez HTC készülékek részére ajánlott. Hogyan szeretné telepíteni az SU binálist? Normál vagy TWRP/CWM." -
sicc33
aktív tag
Esetleg valakinek tapasztalata szilikon tokkal van? A G3, G3S, G3T teljesen azonos méretű?
-
qad
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
SuperSU-val engedélyezd a Mobileuncle tools állandó hozzáférését és jó lesz.
-
-
qad
senior tag
Érdeklődnék, hogy a telefon "biosába" hogyan lehet belenyúlni? Láttam már 1,7 Ghz-en üzemelő Jiuayut.
Mindkét irányba szeretném kitesztelni a telefon képességeit xD. -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Örülök, ha 1.5 napot kibír
Mondjuk nyúzom is eleget, főleg mióta rátaláltam a Plants vs. Zombies-ra 
-
-
kispal87
senior tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha új rommal is ezt csinálja és folyamatosan akkor mehet gariba szerintem!
Egész tekintélyes üzemidő.
-
ruszi_tomi
aktív tag
Valaki használ MIUI Rom-ot? A frissítésre van már valami gyógyír?
Nálam 1-2 bug:
-Újraindítás után a mobilnetet mindig újra be kell kapcsolni, mivel kikapcsol................
-Sms-ben kapott névjegy mentésénél hibaüzenettel leáll a folyamat
-Nálam a videó rögzítésnél néha villog a kép, ez lehet hardveres probléma is, valami a zoom-al vacakolEgyenlőre ennyi

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Először is a hiba.

Nem tudom, hogy ez szoftveres vagy hardveres lenne, mindenesetre holnapra felkészülök egy romcserére, és el is végzem attól függően, hogy mennyire sikerül berúgni az este.
Ha az sem gyógyítja meg, akkor nyomás garancia?
Főként telefonnak használva, esténként egy kis zenehallgatás. -
: iSiS :
tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
azéé te máár nem vagy kispályás..!

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Összesen 5 db tokot és 1 db telefontartót rendeltem Ali-ról, próbáltam úgy kiválogatni, hogy 1 eladótól jöjjön több cucc.
2 csomagba jött 2 különböző eladótól.
1. csomag:
a, Tartó(katt) egész masszívnak tűnik, kipróbáltam megtartja a telefont natúr és a hozzá kapott szilikon tokban is, azt kaptam amit rendeltem.
b,Tok1(katt) passzol szépen bele, használni nem használom, mert a ragasztó felület valószínűleg egyszer használatos és több tokot használok felváltva.
c, Tok2(katt) ez volt a nagy csalódás, már beleéltem magam, hogy ezzel fogom használni, de ez csak szép álom volt. A tok kb fél cm rövidebb a kelleténél, hogy kényelmesen elférjen benne a telefonom.
2. csomag:
a, Sport telefontartó(katt) a telefon nem fér el benne, se a cipzáros se a tépőzáras részében. A tépőzáras részének 4cm magasabbnak kellene lennie, hogy a tépőzár teljesen összezárjon, A cipzárnak meg legalább 2-3 cm magasabb kellene lennie. Használhatatlan.
b, Tok3(katt) azért tetszett, hogy telefontok és pénztárca egyben. Beleillik a telefon, pénz meg kártyák is férnek benne. Egyetlen hibája, hogy nekem így már túl nagy a zsebemnek.
c, Tok4(katt) a szokásos övre csatolható tok. Egyszerű de nagyszerű, elegáns kinézete van. Jelenleg ezt használom felváltba a Tok3-mal. -
sicc33
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Ha a második rész nekem szólt köszönöm előre is
. -
-
sicc33
aktív tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
A Pandawill-ről. Ott pont nincsen semmi hozzá és magyar nyelv sincsen benne
. Viszont most akciós. Illetve van más lehetőség szállításra mint SG és HK posta. Az ali-n nem lehet paypal-al fizetni azt hiszem. Így az kiesett. Tokot milyet vegyen az ember? -
sicc33
aktív tag
31.-en megrendeltem. Ezustot. Aztan jott a level, hogy fekete van. Akkor minek rakja ki a shopba. Szoval fekete lesz es nem tud majd magyarul
. Honnan erdemes tokot es foliat rendelni? Ha esetleg van valakinel felesleges erdekelne. Stock romok kozott van kulonbseg? Azt szeretnek felrakni majd ra, mert lattam van magyar nyelvvel is olyan. -
GeryX
tag
Nálam egy (újabb) érdekes, reményeim szerint szoftveres probléma merült fel. Ez annyit tesz,hogy gyári rommal fagyott böngészés közben, teljesen random helyzetekben. Ez a jó szokása megmaradt a Stanner-féle romoknál is, jelenleg az 1.6os van fent és most érte el azt a szintet, hogy zavarjon. Más is tapasztalt már hasonlót?

-
Flexy90
senior tag
Bocsi, kicsit félre értettelek, azt gondoltam a mobilneted fogy gyorsan.
Mobilnetre: 3G Watchdog Pro
Beragadt alkalmazásra ami szívhatja az akkut: Wakelock Detector -
CippyO
tag
válasz
Flexy90
üzenetére
olyan kéne ami logolja a használatot apponként összesen, és lehetőleg aktuális sebesség adatokkal, és/vagy kapcsolódási gyakoriság számolásával.
jó lenne kiszűrni, hogy mi szívja az akkut, mert normál használat mellett(2 sim, folyamatosan bekapcsolt mobilnet) a gyári rommal 2 napot simán kibírt így, most 1 nap után éhes, pedig kevesebb app van telepítve..
-
CippyO
tag
Üdv, netforgalom mérésére mit tudnátok ajánlani?
amióta a stanner 1.4 van fent, sokkal gyorsabban merül, és arra gyanakszom, hogy valami pluszba csüng a neten..
-
siminhu
tag
LEszedtem már csak a SpFlashTool kellene, ha jól értem...
Tudok segíteni?
Köszi,
-
siminhu
tag
Sziasztok,
Hol találom a CWM recovery-t a Jiayu apps-ban?
Köszi,
Siminhu
-
tiko76
aktív tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Akkor én mit kaptam?ha felül rárakom a hangszóróig ott ahol a kivágás van a gombok feléig ér alul.
-
tiko76
aktív tag
A kijelzővédő fólia amit kaptam a telóhoz nem rá való,pedig rajta van a jiayu felirat.Nektek milyen a gombokat is eltakarja?
-
GrandS
senior tag
A legújabb gyári magyarított rom van fenn. Érdemes a Stanner v1.5 magyarítottra lecserélni?
-
gghrtz
őstag
Egyebkent a kijelzos mindenkinek kicsit sargas? Vagy vannak akiknek gagyi a panel benne.
-
andyTM
őstag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
- orvos látott már? (Hofi)
-
jackbacsi87
senior tag
(Galaxy gio-t használtam, amíg nem jött meg a jiayum.)
Basszus....megint volt egy álom az álomban élményem, néha van ilyen
A 2. szinten eltörött a jiayum kijelzője a hasitasiban, a farzsebemben meg a gio-nak is. (sose hordom ott a telót
aztán "felébredtem", 1 szint, teló ellenőriz, egy nagy repedés bal fenn, meg jobb oldalon egy kisebb jiayun, farzsebben meg a gion keresztbe repedt az egész kijelző!! éppen a gorilla glass-on meditáltam amikor szerencsére felébredtem, és megnéztem a telókat, minden oké

asszem túl sokat néztem az inception-t
-
bbubu852
csendes tag
Köszönöm a válaszaitokat!
Sokat segítettetetek! 
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
bbubu852
üzenetére
Pár napos tapasztalataim vannak, Nexus s-t váltottam le(úsztattam el vízitúrán). Összességében szerintem jó vétel.
A hangszórótól kicsit messze van a távolságérzékelő, emiatt hívás közben néha felvillan a kijelző.
Hangszóró kissé torzít full hangerőn.
Kijelzőnek nagyon szép képe van! Az érzékenysége gyanús volt. Összehasonlítva zte kis plusszal, meg s3 minivel: ott szinte hozzá se érek a kijelzőhöz, és érzékeli, jiayun hozzá kell érnem.
Rendszer borzasztó fürge, nem akad, pedig sok appot használok, váltogatok közöttük. Kamera megfelelő, mondjuk sokat nem fogom használni. Gps-t holnap tesztelek, remélem nem lesz gáz vele, mert sportstrackert sűrűn használok. -
andyTM
őstag
Sziasztok!
- csatlakozom az előttem szólókhoz, igaz az enyém ma érkezett meg.
- gyári rommal egyből a GPS-t próbáltam ki, és hidegindításból 15-20mp alatt bepozicionált (szabad ég alatt, csak gps bekapcsolva, adat ki), az előzővel sem volt GPS problémám (G3)
- a kamerájával én személy szerint meg vagyok elégedve, igaz nem gyári app-ot használok (Camera FV-5) -
qad
senior tag
Megcáfolás miatt írnám csak le, hogy Minidealos G3ST telómmal hibátlan, azaz ezeket cáfolnám meg:
nem-nincs kimagasló- mozgó-benyomható képernyő
nem dobálja el a hálózatot (1 sim kártya helyre van betéve-a második az üres és vodás vagyok)
Gps jelet nem dobálja el (néha nehezen csatlakozik fel)A "gyári" minideal-es rommal használom, és csak 10-15 app van feltelepítve.
-
kispal87
senior tag
Egyetértek tboy72-vel!
Hibák:
- Egy két példány (köztük az enyém is) eldobálja a jelet bekapcsolt 3G mellett
- A kijelző jobb oldala egy ici picit felvált, de nem komoly, csak ha kifejezetten azt figyeled és megnyomod akkor látszik, de a használhatóságán nem ront semmitA kamerája katasztrófa... szerintem. Mondjuk a videó résszel semmi bajom, de ha képet kell készíteni...
Ennyi ami hirtelen eszembe jut, de még így sem bántam meg a vásárlást.
Akksi nekem nagyon bejön, imádom, hogy nem kell naponta tölteni, 2 napot simán kihúz. -
tiko76
aktív tag
ebbe a stanner romba 1.5 nincs benne a külön csengőhangválasztás a két különböző kártyához?
-
tboy72
aktív tag
válasz
bbubu852
üzenetére
Azért nem hallasz mást, csak hibákat, mert csak azok írnak ide. Akinek nincs vele semmi baja, az nem ír ide.

Én teljes megelégedéssel használom, tökéletes!
Ha rám hallgatsz megveszed!
Nem egy pihekönnyű darab, van benne anyag rendesen, de például úgy is kitart 2 napot az akksi, ha a két nap alatt 3 órát játszok vele.

-
bbubu852
csendes tag
Sziasztok!
Jó ideje gondolkodom egy ilyen, vagy hasonló felszereltségű telefon vásárlásán, főbb szempontok az Ár, Kijelző minősége, mérete, és a viszonylag hosszú Üzemidő.
Ezért is szemezek ezzel a telefonnal, ám itt a fórumot olvasva mindig találok valami olyat, ami bizonytalanságot vált ki bennem. Ilyen például a kijelző körüli probléma, miszerint egyeseknek "feljött" a ragasztás vagy mi, meg a romok minőségéről is elég sok kommentet olvastam. Én nem tennék rá folyton új Romot ha ilyen telefont vennék, nekem elég lenne, hogy az az egy működjön, csak persze legyen egy ami működik rendesen. Esetleg aki már jóideje ilyen telefont használ az írna pár sort arról, hogy kell tartsak a feljebb említett problémáktól, vagy nyugodtan vegyek ilyen telefont? Tudom sokszor leírtátok, olvastam is, de ez a kijelzős probléma inkább az utóbbi időben jött elő (legalábbis én csak nem rég hallottam róla), ezért szeretném ha valaki segítene picit a döntésben. 
Másik két jelölt a Xiaomi Mi2 és a Jiayu G4 lenne (bár az ára miatt már inkább vennék Mi2-őt, de még ezt is elég drágának tartom, ezért is preferálom inkább a G3S/G3T valamelyikét.)
Köszönöm előre is, és bocsi ha sokadjára is ugyanazokat a kérdéseket olvassátok!
-
KurtCobain
őstag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Bakker.. nem vettem észre.

-
sicc33
aktív tag
Sziasztok!
Szinben melyiket érdemesebb venni? A szürkét vagy a feketét? Itt most kimondottan az újlenyomatgyűjtésre gondoltam. Melyiken látszik kevésbé? A hátlapja sima, vagy gumis tapintású? Van esetleg olyan aki paksi vagy környékbeli és megnézhetném élőben a készüléket? Nagyon szemezek vele.
Köszi
-
GrandS
senior tag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Miben jobb a twrp?
-
jackbacsi87
senior tag
Még én is új vagyok, hétfőn kaptam kézhez

Particionálás: az újak 1fele vannak, de ha megpróbálsz fényképezni, kiderül. ha nem sikerül, 1 fele van.
cwm helyett páran a twrp-t ajánlották, én is azt tettem fel.
2911-es hozzászólásban vannak linkek, villám leírás ha érdekel.(#2912) KurtCobain: Amúgy nem mindent írtam jól, mert a twrp helyett is sikerült twpr-t pötyögnöm....

-
Flexy90
senior tag
Szia!
Direkt ki van emelve, hogy ne a cwm telepítés leírásában lévő linkről töltsd le! Mert a leírás a G3-hoz készült és a hozzá való cwm linkjét tartalmazza.Az összefoglalóban van a link, ami csak 1 féle cwm-re mutat, ahhoz ami a G3S-hez való.
CWM-nél mindegy, hogy hogy van particionálva a telefon, de amúgy a tárhelynél láthatod, hogy egyben van e, vagy szét van osztva.
-
GrandS
senior tag
Nekem is most jött meg a to2com-tól.
Rootolt, de azt hogy tudom meg, hogyan van partícionálva.
Melyik cwm-et kell feltenni a Mobile Uncle Tools segítségével?Tudom, hogy volt már itt ez, de az összefoglalóban mikor a CWM-et le akarom tölteni, 8 file is megjelenik itt: [link]
-
ogabo
csendes tag
Megérkezett pár napja Jiayu G3T-m, 1 SIM-mel használom. Emlékszem rá, hogy létezik olyan alkalmazás, amivel ki lehet kapcsolni a SIM2 hiányát jelzó figyelmeztetést, égen-földön keresem, de nem találom.
Kisegítenétek? -
-
tiko76
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem írtál a tokokról.Amúgy a romcsere megoldotta a képernyő érzékelést.
-
jackbacsi87
senior tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
Köszi!
Gyorsabb volt, mint gondoltam, már rajta is van az új rom!
(Téényleg, wipe! Olyan régen csináltam már....swipe a billentyűzet.)

-
KurtCobain
őstag
válasz
jackbacsi87
üzenetére
Igen, angol az a TWRP.
Mindent jól írtál.

Swipe helyett wipe.
Wipe -> Advanced menüben mehet mindenhez a pipa kivéve az SD kártyát! -
jackbacsi87
senior tag
Sziasztok!
Megjött végre a telóm!

Átnyálaztam a fórumot root-recovery-rom témában, nekiállnék a dolognak, valaki leellenőrizné, nem hagyok-e ki valamit?Teló g3t rootolva, rom egybe partcionálva.
no emmc twpr letöltve (ez angol, ugye?)
stanner 1.5 romletöltve
Mindkettő felmásolva sd-re.mobileuncle tools-ban imei mentés
mobileuncle tools recovery update-ben twrp felrakása
twrp-ben gyári rom mentése
twrp swipe
twrp rom felrakás -
tiko76
aktív tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
akkor minden rendbe.
-
tiko76
aktív tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
ha egybe van particionálva akkor memória kàrtya nélkül is kellene csinálnia fényképet nem? vagy az nem használható tárhelynek?
-
tiko76
aktív tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
aha.lehet nem is lesz rajta semmi.
-
tiko76
aktív tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
ok. mentem meg az imei-t is.te is gagyi gyenge tokot kaptál.
-
tiko76
aktív tag
válasz
KurtCobain
üzenetére
akkor twrp-böl a no emmc és mehet fel a stanner rom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Eladó Xiaomi Redmi 10 64GB / 12 hó jótállás
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.

ja a nem fogadott hívásnál kéket világit lehet ezt testre szabni,más színüre?