Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
lexter00
őstag
válasz
rakpartiroka #2590 üzenetére
Mindent beállitottál? GPS EPO,A-GPS?Nekem 10-12 mp alatt talál 8-10 műholdat bárhol.
-
-
törölt tag
válasz
hedlund87 #2592 üzenetére
Szerintem igen, még nem próbáltam én CWM-es vagyok.
Nagyon egyszerű és gyors megoldás.
Letöltöd a play-ből a mobileuncle tools programot.
Letöltöd a cappa féle CWM-et.
- Elindítod a mobileuncle tools-t lemented az IMEI számot(IMEI Backup Restore\IMEI backup to sd card)
- A mobileuncle tools/Recovery update-al felrakod az előzőleg az sd kártya gyökerébe másolt Cappa féle CWM-et.
-Majd ezek után újraindul a telefon CWM -módban, persze előzőleg a letöltött romot szintén az sd kártya gyökerébe másolod.Csak ajánlani tudom a Stanner 1.4-es Rom-ot.
- Lemented a fent lévő eredeti Romot a CWM backup and restore pontjával.
- Megcsinálod a wipe-okat:
Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data
Wipe Cache Partition -> Wipe cache
Advanced -> Wipe Dalvik CacheÉs felrakod a Rom-ot:
Telepítés Zip-ből
1. A letöltött .zip fájlt bemásolod az sd kártya gyökerébe.
2. CWM-et elindítod.
3. Wipe data/factory reset; wipe cache, majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
4. CWM főmenüjéből install zip from sdcard - choose zip from sdcard majd kiválasztod a gyökérbe felmásolt ZIP-et és telepíted!
Ha már ismerős a CWM menü nem tart tovább a folyamat 1-2 percnél.
Természetesen a "belakott" rendszert érdemes elmenteni előtte, akkor pillanatok alatt vissza lehet térni az előzőre ha gond lenne.Ha gond lenne visszarakás CWM backup-ból
1. Belépsz a Recovery módba. Töltőre dugott telefon Hangerő fel+bekapcsológomb kombinációval.
2. Wipe data/factory reset; wipe cache; majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
3. backup and restore menü / restore
kiválasztod az elmentett rendszert pl. 2013-09-12.17.45.56 és restoreAzt hiszem nem hagytam ki semmit, de ez tényleg nem több 2 percnél.
És nem olyan bonyolult mint amilyennek látszik elsőre. -
törölt tag
válasz
Turbobacsi #2584 üzenetére
Frissítetted az appot?A szeptember 29. frissítés után került bele a change boot animation.
Ahogy a második képen látod download boot animation, azután select és install.
[Jiayu 0.97] -
andyTM
őstag
válasz
rakpartiroka #2590 üzenetére
- akkor neked is hasonlót kell tenned, mint apeelmének; vagy gariba visszaküldeni:[link]
- mivel nem lehet olyan régi a telefonod, így én az utóbbit választanám....
-
andyTM
őstag
válasz
rakpartiroka #2588 üzenetére
próbáld ez szerint:[Jiayu G3 G4 GPS fix (youtube)]
-
andyTM
őstag
válasz
rakpartiroka #2586 üzenetére
- picit konkrétabban írd körbe a problémád pls.
-
rakpartiroka
tag
Sracok! A GPS bosszant egyedul. Melyik romot tegyem fel ha javulast szeretnek? Nem baj, ha nincs magyaritva, sot...
-
nemlehet
őstag
Nagyon gondolkodok egy ilyen készülék beszerzésén, de kicsit meg vagyok kavarodva. A pandawille-en szemezek vele, de ahogy látom van
a sima G3 (MTK6577),
G3S (6589 1.2Ghz 1G RAM),
G3T (6589T, 1,5 Ghz 1G RAM),
G4 (6589 1.2Ghz, 1G RAM)
G4T (6589T 1,5 Ghz, 1G RAM),
G5 (6589T, 1,2 Ghz, 1G RAM) nem kapható még
Nah most ugye ebben a sorrendben egyre drágább. Minimális méretbeli 0,2" col különbség van, tehát ez igazából nem szempont. Szerintetek megéri rákölteni kicsit többet a G4/G4T-re? Ad valami olyan extrát amitől jobb lenne, mint a G3S? Ugye a G3S mellett komoly érv, hogy kipróbált és van vele tapasztalat, de azért mégiscsak a G4 újabb. Esetleg a G5 miben jobb? (én csak azt látom az adatlapon, hogy ez fémházas, ami nekem nem éri meg felárat)A felsoroltak közül melyik lenne a legjobb döntés? (tudom ez egy elég hülye kérdés, de pl simán lehet, hogy a tapasztalat szerint a G3T nem éri meg a felárát). Ha esetleg ez már ki volt vesézve akkor bocsi, visszaolvastam pár oldalt, de nem láttam.
Szerk:
Jah meg jut eszembe, rebesgették, hogy G4-nek van 2G RAM-os, 32GB tárhelyes változata. Az mondjuk elég egyértelműen a legjobb vétel lenne, csak nem nagyon találtam ilyet jelenleg. Ez kamu, vagy tényleg van ilyen csak nem lehet kapni? -
CippyO
tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek, kipróbálom a zing zinget, ha nem jó akkor gravity box, aztán beszámolok a fejleményekről..
-
kispal87
aktív tag
-
andyTM
őstag
- próbáljátok meg ezzel: [MixZing Music Player]
-
törölt tag
Nem tudom úgy jó lenne-e, csak egy felvetés volt.
De igaza lehet Cappa-nak a Gravity Box-ban van ilyen lehetőség.
--- Skip tracks by volume key long-press while screen off (thanks to rovo89)
[Gravity Box 2.6.1.] -
törölt tag
Én nem próbáltam ki, mert winamp-ot használok.
Azt írja Stanner, hogy két lejátszóval működik.
Google fordító
"A telefon zárva és a zenélés, ha nyomva több mint 1 másodperc a hangerőszabályzó gomb, módosítsa következő / előző szám (tesztelve PowerAmp és Neutron Music Player) " -
CippyO
tag
Hali esetleg valakinek van ötlete erre ?
Egyébkébt nálam nem működik a zene léptetés hangerő gombbal, sem a gyári lejátszóval, sem rocket playerrel, sem poweramppal...
-
törölt tag
Gondolom észrevettétek, de ha mégsem akkor megosztom veletek, hogy a "hivatalos" Jiayu alkalmazás a play-en frissült.(kb 10 napja)[Jiayu app]
Sok dologra lehet használni remek kis program.
Régebben felmerült, hogy lehetne egyszerűen cserélni a boot animációt.
A program segítségével sokféle animációból választhatunk és egy gombnyomásra ki is cseréli nekünk.
A Rom Tools menüpont alatt található a Change Bootanimatin. -
törölt tag
húzd ki a telefonból is, elvileg restart nem kell de egy próbát megér a dolog
menj vissza és nézd meg nem rakta-e vissza a pipát, esetleg kapcsold ki fent a kék csúszkával az egész fejlesztői lehetőségek modult
majd amikor rádugod meg kell jelennie a kis zöld robotnak, rányomsz alul a USB csatlakoztatásra -
qad
senior tag
Jó reggelt, 4 napja van meg a G3ST telóm de még csak most kapcsolnám össze pc-vel. Annyit látok hogy tölti már az aksiját de se bluetooth, sem a pc nem látja a telefonomat. Valami trükkös gombsorrendet kell megnyomni a telón, vagy mi a trükkje? xD Első androidos jószágom, még ne csapjátok szét a szám pls .
-
djula
aktív tag
Két hibát fedeztem fel a Satnner 1.4 hu romban, az egyik, hogy az alap időjárás widgeten város hozzáadásnál beírom, hogy Budapest, elkezd keresni, majd összedől az alkalmazás és elindul újra. Ha csak arra keresek, hogy buda, akkor megtalálja és ki is lehet választani Budapestet és utána működik is.
A másik, hogy a hangout alkalmazás nem tudja hitelesíteni a telefonszámom, megjön az sms a google-tól, de nem történik semmi. A gyári rommal ilyenkor elkapta az sms-t és sikeres lett a hitelesítés. -
djula
aktív tag
Sikeresen frissítettem a romot, upo és mrfrakk köszi a segítséget!
Végülis az upo-tól letöltött twrp-t és stanner 1.4 hu-t tettem fel és minden remekül működik.
Teljesen (99%) magyar, megy az exchange mail is. -
-
Cimbi22
csendes tag
Kb. 2 hete vagy boldog tulaja egy Jiayu G3s-nek idáig minden tökéletes. Jó választás volt nagyon megéri az árát ezúton is köszön mrfrakk-nak a hozzáértő segítségét
-
törölt tag
-
GeryX
tag
Valamennyire OFF,de.... próbálta már valaki húzni az mt6589t-t?
xda-n olvastam,hogy a sima (nem t-s) 1.7en egész szépen eldöcög...
-
kia6
csendes tag
Sziasztok!
Nem találok rendes megoldást az ékezetes nevek tárcsázóval történő keresésére. Valamelyik változatban van erre megoldás? -
tiko76
aktív tag
Én.Kedden este rákérdeztem emailen,hogy van-e raktáron g3-t szerdán reggel válaszoltak,hogy igen.Szerdán rendeltem meg, de elrontottam a rendelést 1 órán belül visszaírták a törlést utána megrendeltem kb délbe csütörtök reggel küldtek tn számot ami ezt írja 11-10-2013 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
-
törölt tag
válasz
kispal87 #2548 üzenetére
A contact patch, ha jól emlékszem a hosszú nevek két sorba töréséért lenne felelős.
Ilyen formán
Megnéztem a Rom-ot, jót töltöttem fel az Upoé Hu az enyém Hun végződésű, tényleg nagyon pici a méretkülönbség.Az pedig a jBart beállításai miatt lehetett.
Akkor nem a Rom hanem a patch volt a hibás. -
törölt tag
válasz
Optimusx #2547 üzenetére
Várd meg lehet küldenek hozzá, nekem volt a csomagban egy csúnya zöld gumi hátlap, egy bőrtok, kijelző fólia, autós töltő adapter, saját töltő + usb kábel, micro sd-kátyához való pendrive adapter, headset na és persze a készülék az aksival.
Alig fért el a dobozban, annyi mindent tettek bele. -
Optimusx
tag
szeptember 27.-én megrendeltem a telefont. Remélem nem lesz semmi baja, valakinek van ötlete, hogy milyen tokot érdemes venni hozzá? Eddig a telefonomhoz (Huawei Vision) bőrtokot vettem 2-3000 Ft értékben, de 1évnél tovább egyik sem bírta.
válaszokat előre is köszönöm. -
törölt tag
Szintén 1.5.2, nálam az aláírás nem volt bepipálva, csak az alternatív rom név.
Lehet tényleg ezek miatt volt méretkülönbség.
Felmerült ez a contact-os probléma, én csak ezért dobtam fel a verziómat.
A blogos ötlethez mit szólsz?Szerintem ez lenne a legéletképesebb megoldás a frissen tartásra.
Nem rossz ötlet az aksi és a zseblámpa beintegrálás, akkor lenne végre egy Jiayu G3S Hun Upo mod 1.0 -
Upo
addikt
válasz
#18193920 #2540 üzenetére
Én a jbart 1.5.2-vel csináltam, mást nem piszkáltam bele. A méretkülönbség abból lehet hogy lehet hogy bepipálva maradt-e a kész rom digitális aláírása, az enyém annyival lehet nagyobb/kisebb mint az aláírás mérete.
Ha van igény akkor csinálhatok olyan változatot amiben a gyári akku van a zöld körös helyett és a zseblámpás patch is benne van.Valaki írta hogy a kontaktok angolul maradtak, nekem magyar mindenhol, a tárcsázóból az utolsó fülön is (fekete háttér) meg a külön névjegyek alkalmazásban is (világos háttér).
-
törölt tag
Én nem állítottam, hogy az enyémben több a magyar, én azt mondtam nálam szinte minden az.
A másikba nem látok bele, csak letöltöttem és láttam némi különbséget a fájlméretben.
De 2 óra múlva minden kiderül
Semmiképpen nem szeretném kritizálni a kolléga munkáját, én csak felajánlottam, hogy van egy másik verzió is. -
törölt tag
-
M3oH
addikt
Úgy néz ki, behalt a mikrofon e telóban... Tegnap sikerült pofára ejtenem, lehet ez nem tetszett neki. Semmi hangot nem érzékel, headsettel viszont igen. Tanakodom, hogy helyben megcsináltattom, mégis csak gyorsabb,mint kiküldeni. Viszont, ha kiküldöm, megeshet, hogy kapok egy Tst jó pár hét múlva
-
törölt tag
A wipe (mindhárom) mindenképpen legyen meg a telepítés előtt.
Nekem nagyon bevált a Stanner 1.4, ez az eddigi legjobb.
Lehet én néztem félre a méreteket, nem emlékszem már és egyezik az Upo-éval
A módosított aksi ikon nem tetszett így visszaraktam az eredetit, és a hangerő gomb mod ment fel még hozzá.
Nagyon praktikus, hogy zárképernyőnél a hangerő gomb nem ébreszti fel a képernyőt, és a hang le és fel megnyomására(1 másodperc) bekapcsolja a "zseblámpát".
Stanner mod "modok" -
-
törölt tag
Stanner mod 1.4 a legfrissebb.
Sajnos az összefoglaló tényleg nem túl friss, mi nem tudjuk szerkeszteni, nincs admin jogosultságunk.
Az jutott eszembe, ha Upo is benne van, hogy írhatnánk az adminnak, hogy tegye bele az összefoglalóba, hogy friss információért látogassanak el az Upo blogjába és mellékelnék a linket.
Így (természetesen, ha Upo vállalja) frissen lehetne tartani a dolgokat.
Én segítenék mindenben(magyarítás, új infók, stb)
A TWRP frissességéről szintén ő tudna választ adni én CWM-es vagyok.
Ott így zaljik:
CWM Telepítés menete:Telepítés CWM backup-ból
1. A letöltött .zip fájlt ki kell csomagolni, és a dátumos mappát [pl.2013-09-12.17.45.56] és annak tartalmát az sd kártyára kell másolni a következő helyre: \sdcard\clockworkmod\backup\
2. Belépsz a Recovery módba. Töltőre dugott telefon Hangerő fel+bekapcsológomb kombinációval.
3. Wipe data/factory reset; wipe cache; majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
4. backup and restore menü / restoreTelepítés Zip-ből
1. A letöltött .zip fájlt bemásolod az sd kártya gyökerébe.
2. CWM-et elindítod.
3. Wipe data/factory reset; wipe cache, majd az advanced menüpontban wipe dalvik cache.
4. CWM főmenüjéből install zip from sdcard - choose zip from sdcard majd kiválasztod a gyökérbe felmásolt ZIP-et és telepíted!Ha már ismerős a CWM menü nem tart tovább a folyamat 1-2 percnél.
Természetesen a "belakott" rendszert érdemes elmenteni előtte, akkor pillanatok alatt vissza lehet térni az előzőre ha gond lenne. -
törölt tag
válasz
tibuszh #2533 üzenetére
Ilyen problémákat szerencsére nem tapasztaltam, a Gps első csatlakozáskor 1:30 és 2 perc között talál jelet.
Utána viszont már kb 10-15 másodperc alatt, pedig nem csináltam vele semmit.
A hárombetűs navit használom, egyáltalán nem kell neki mobilnet, sem wifi.
Tökéletesen működik műholdak alapján. -
törölt tag
válasz
kispal87 #2532 üzenetére
A contact blank sreen patch annyit javít, hogy bejövő hívásnál teljes képernyőn jelenik meg végre a hívókép.
De néhány hsz-el ezelőtt leírtam az összes javítást a Stanner modban.[link]
Tedd fel amit tegnap linkeltem Stanner 1.4-et, újrafordítattam a legújabb Jbart-tal más mérete lett mint az Upóénak és teljesen magyar benne minden(pontosabban 99%-os, de úgy kell keresni azt a néhány angol dolgot, szinte nem észrevehető).[link]
A három wipe mindenképpen legyen meg, a Rom felrakása előtt. -
tibuszh
tag
Sziasztok!
G3 ról váltottam G3T-re. Eddig eléggé tetszetősGyorsabb, 4.2.1.. majd menet közbe elválik. A régi a két sim-et olykor-olykor eldobálta. Hívandó félt 30-40msp próbálkozás után tudta kicsörgetni a felet.. GPS-t még nem tudtam tesztelni.. Ez remélem hibamentes lesz
-
kispal87
aktív tag
válasz
ruszi_tomi #2529 üzenetére
Én is felraktam a MIUI romot nemrég, tényleg elég csinos, viszont nekem nem tetszett, hogy minden ikon kint van a képernyőn, ezért feltoltam hozzá egy next launchert.
Azóta már le is szedtem mert nem hallották amit mondok telefonáláskor, de mint kiderült ez nem a rom hibája mert Stanner 1.4-el is ezt csinálta. Egy akksi ki-be megoldotta a dolgot.Más: Stanner 1.4-nél mit javít a "Contacts patch"? Felraktam a magyarított változatot Upo-tól és angol lett a kapcsolatok rész. Érdemes volt feltenni?
-
djula
aktív tag
Mivel a téma összefoglaló nem a legfrissebb és az információk nincsenek egyben leírva, megpróbálom összegezni a rom frissítést, mielőtt nekiállnék az elsőnek
A telefon sima G3S, 1.2 GHz-es, eredeti minideal rom van rajta és egybe van particionálva, a külső sd kártya az sdcard, nincs másik. Pl nem lehet fotózni vele amíg nincs benne sd.
Feltettem a mobileuncletools-t a telefonra és letöltöttem upo-tól a TWRP_2.5.0.0_G3S_recovery_no_emmc.img -t és a Stanner_mod_20130813_V1.4_translate_hu.zip -et, ezeket felmásoltam az sd gyökerébe.
Ezek eddig jók és a legfrissebbek?
Ezután jönnek:
uncletools-ban imei backup (ez kell?) majd recovery update. Itt megadom neki a twrp img-t.
Ezután újraindítás recoverybe, nyomok egy backupot a mostani rendszerről, wipe-olás (ez kell?) majd jöhet a restore, itt kiválasztom a fenti zip-et az sd-ről, és elvileg örülök.Ennyi a történet, vagy kihagytam valamit?
-
andyTM
őstag
válasz
ruszi_tomi #2529 üzenetére
- szerintem mindenképp oszd meg a tapasztalatokat, ezzel segítve a topic-ot is
-
ruszi_tomi
aktív tag
Időközben sikerült, ötször raktam újra, de a kitartás meghozta az eredményt. Hát csodálatos ez a MIUI Rom, csak ámulok bámulok
Eddig tökéletes, bár szereti a memóriát csipegetni.
köszönöm mindenkinek a segítséget.
Egyébként örülök hogy van 1-2 segítőszándékú ember itt, pár hónapja még más volt a helyzet. Legalább is szerintem.
Nah Peace.
Ha esetleg valakit érdekel akkor szóljon, és megosztom tapasztalataimat.
-
GrandS
senior tag
A Minideal-es készüléken milyen recovery van?
A to2c.com - ról rendelt már valaki? Vélemény?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #2523 üzenetére
Próbáld ki az enyémet, én nem az Upo-ét használom, hanem megmagyarítottam magamnak a legújabb jBart-tal.
Van a Stanner, egy Lewa és egy MIUI:
LeWa v13 by Josean94 Hun_by frakk
MIUI-G3S-3.10.4-full-stas2z Hun_by frakk
plusz egy régebbi verzió a MIUI-ból:
Ez a négy van most fent a drive-omon.
-
Flexy90
senior tag
válasz
ruszi_tomi #2523 üzenetére
Töröld a mentett wifi kapcsolatot és hozdd létre újra. Esetleg MAC szűrés van a routeren? (csaknem átírta a mac címet az új rom..)
-
törölt tag
válasz
ruszi_tomi #2521 üzenetére
Én is jártam már így, visszaraktam gyorsan az előző Rom-ot és azzal sem csatlakozott, ekkor nyugodtam meg. Áramtalanítani kellett a wifi-s routert néhány percre és minden rendben lett
Ha a wipe-ok megvoltak telepítés előtt, akkor már csak erre tudok tippelni.Egy próbát megér hátha. -
-
törölt tag
az oldalon azt írják, hogy G3S és G3ST-re való
viszont mivel ez teljesen már mint az eddig Romok, teljes wipe kell előtte
és csak ez után szabad a Romot feltenni"– Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data
– Wipe Cache Partition -> Wipe cache
- Advanced -> Wipe Dalvik Cache" -
törölt tag
A Stanner 1.4 a hivatalos 005-rom javított, módosított változata itt a change log, mivel tud többet, mi lett javítva, kivéve, beletéve:
v1.4
- Corrected Dialers: A black banner
- Posted 4 nice melody for the alarm from the Lenovo S920
- Updated firmware patch file for MT6228
- The keyboard is replaced by keyboard Google - further
- Updated Google applications
- Removed voice data of the Russian language - no longer picks up
- Built into the correct display of the distribution of energy in the battery information, all thanks Mike9966V1.3
Corrected Dialers: it increased the font in the name of the caller, is centered (when output in 2 lines a little off-center), on the banner on top of the information about the call made 30% opacity for better readability
He returned home full charge indicator light
Preview contacts again square
Returned to the screen from waking up the volume buttons to select neprosypaniya NoWakeUpByVolumeKeys , it is better to put in place after the upgrade TWRP / full fashion will be less than the creation of dalvik-cache
APN settings file deposited providers Kazakhstan (if anyone settings are not, send a QMS)V1.2
Corrected Dialers, slightly increased it in the name of the font
Corrected contacts (increased window "quick" information)
Corrected standard launcher (cleaned search, reduce the number of screens to 3, after the upgrade will have to reset the settings in the application management)
Removed from spilling screen volume buttons
Back removed the camera from the lock screen - swipe left long enoughV1.1
Added lost GoogleBackupTransport and just in case ChromeBookmarksSyncAdapter
Removed the sound of the camera
Found the key to turn off the display backlight settings in the settings screen, added to build.prop
Translated native Task Manager
Removed installation Xposed and Gravitybox, Gravitybox because I lost a lot of time searching for the cause of an incorrect full-screen image, and it was necessary to include it in the same setting, or else he would add a banner.
Removed the gray triangle in the corner of the image of contacts (badge)
Contact picture now not cut square and as 16:9, and the entire screen. If you do not like it, go back ...
Raised ring in the dialerV1.0
When installing the firmware flash and boot.img, lk.bin (uboot) and logo.bin - firmware of rekaveri get close to the firmware on the cable, important sections are installed, you can install on any (except 0614) firmware
Patched boot.img (root shell, adb, init.d), init.d work included the addition of build.prop line sys.init.d = on (originally already on)
A full root to install busybox 1.21.1
SuperSU Pro installed to control root access
Removed voice engine PicoTTS, left only to Google
Removed Facelock - Unlock facial recognition
Startup file included EPO.dat for GPS (once a week), AGPS is disabled by default
Tweaked the APN for Russian, Ukrainian operators added Belarusian (deleted logins / passwords specified authentication type PAP - the main problems with 3G) - if you want to add, please send the parameters in QMS
Google's application was initially transferred to the / system / vendor / app, so as not to hinder : D Irrelevant you can immediately remove, if you know what's what ...
The Chinese have again forgotten userdata.zip archive folder system / media - deleted
In a virtual CDROM (file iAmCdRom.iso) placed ADB drivers and drivers autoinstaller for flashing on the cable (to be always at hand)
The path to the log specified in the / sdcard / logs - to fundamentally do not lie
Removed the sound of boot animation
By default, your contacts as a full name (if set without a full wipe, it is necessary to synchronize contacts with Google, delete the account, and then add a google account when you use it, or export your current contacts to a flash drive, delete all the contacts and import them from a flash drive - it's all Installation without a full wipe)
The names in the list of contacts / call log / favorites in 2 lines
Improved quality photos, nominated contacts (after syncing with Google on the new assign photos and post-sync they remain in google already in better quality)
Dates in the call log in the form of DD / MM / YYYY
Replaced the default wallpaper (this is my whim, after installation still put your own)
Added Live Wallpaper "Microbes" (well, like my kids to mess with them)
Change the value of Auto Brightness
Understated button illumination, only in low light (and why highlight in the sun?)
Color of the notification light back to your favorite blue
Notice of the battery is low - 12%
The charge indicator at 100% charge turns blue
Entrance to the Engineering menu and ITC Factory Parameters menu Developer
Time Zone Settings - Moscow, language - Russian
Circular battery
Moved YGPS, called from the engineering menu
The archive folder in the / data / app are MTK Mobileuncle Tools, Total Commander, XPosed Framework and Gravitybox, can delete or add there own applications - they will be delivered during the installation mode
A bit of initial tweaks to build.prop
Removed the gradual manifestation of post-lockout
Advanced Power-menus - added input in rekaveri
The maximum size of MMS - 1 MB (need to check)
Changed translation in camera application (size preview movie modes are indicated with a resolution and video stream)
Appendix FM-radio now 32 positions for the favorite, you can make with the names of favorite stations
Added tweaks in init.d scripts from the Spaniards for memory and optimize the sdcard
Full-screen photo to the dialer, now in full screen (using Gravitybox need to enable full-screen photos in it, otherwise it will be a black banner at the bottom)
Immediately pre-installed files Russian language for voice input (with the possibility of removal, placed in the section / data)
In the configuration editor added startup
So far only returned the camera to unlock the ring (though now not dragged onto the icon of new sms / call)
4 icon in the fast default settings -
Scr7
csendes tag
válasz
#18193920 #2468 üzenetére
Feltettem az általad megosztott MIUI-G3S-3.10.4-full ROM-ot, de nem működik nálam.
Elindul, de utána azt mondja, hogy nem támogatja a procimat, illetve egy-két alkalmazásra panaszkodik.
Utána kikapcsolja a kijelzőt, majd örök álomba szenderedik.
Nekem a T-s verzióm van és lehet hogy ez a baja?
Kéne csinálni egy factory reset-et és úgy feltenni?Neked milyen az akku használat a MIUI-nál? Munkatársamnál próbáltuk Nexus 4-en, de nagyon merítette.
-
Scr7
csendes tag
Szerintem:
Pontosan nem tudom, de a 003-ast (#816) CoolBoy323 tette fel, gondolom ez a hivatalos ROM magyarítva.
A Stanner meg a hivatalos ROM egyszerűsítve, optimalizálva, illetve kivették a felesleges kínai appokat.A hozzá értők gondolom többet tudnak róluk, de én is csak most ismerkedem ezzel a világgal.
ROM-ot már tudok cserélni -
fuze
őstag
Szomorú amikor az ember úgy vigyáz a telefonjára, hogy egy hajszálkarc se legyen rajta, erre leejti valaki más a kőre és máris ott van két sérülés a fémen...
-
Scr7
csendes tag
Exchange:
Neken 003-as Rom-nál, és Stanner 1.4-en is tökéletesen működik. -
CippyO
tag
Hy all, volna egy nagy gondom.. Feltaktam a Stanner 1.4et, titaniummal minden appot, widgetet, stb visszaállítottam, és megy is minden, 1 kivétellel. Valamiért nem tudom a mobilnetet bekapcsolni widgetből, pedig több app widgetjével is próbáltam.. Kikapcsolni lehet, de vissza már nem. Így csak a beállításokból tudom bekapcsolni, vagy az értesítés lehúzásánál a jobb felső sarokban.. Vmi ötlet?
Másik kérdésem, tus vki olyan appot(widgetet) amivel a két simet külön tudom offlineba tenni?
-
Scr7
csendes tag
Exchange:
Neken 003-as Rom-nál, és Stanner 1.4-en is tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest