- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bembee12
aktív tag
Kipróbálom, de én nem láttam leírva, kell az 1gb-t a rom-hoz, de neked legyen igazad. Amugy ezt az 1gb-os system-et mivel kell felrakni, flashtool?
Eddig nekem sw10-be úgy volt, h volt egy 2,5GB partíció (legalábbis annyit láttam belőle) meg volt egy kb 1GB "belső tárhely" külön, ami az sdcard0. (sose particionáltam át)
Ami érdekes, h kb 20 perc után magától bekapcsol, és bebootol, de kikapcs után, megint nem lehet bekapcsolni, csak automatán kapcsol be kb 15-20 perc utan miutan megnyomom a bekapcs gombot. Ilyet eddig más romnál nem csinált csak ennél a vredniiy mod-nál, illetve ha vissza rakok flashtool-al másik rom-ot, akkor nincsenek ilyen hibák -
Vicu21
tag
hm...
akkor azt tudod csinálni, én az elején így csináltam, de nem a twrp-s mentés visszaállítása miatt, hogy fogsz egy ft-s romot, elindítod a flash tool-t, amikor a scatter alapján beolvasott mindent, ott kicseréled, a recovery elérési útját az eredetiről oda, ahová le van mentve neked a twrp-s recovery.img..
ha ezzel megvagy, utána vissza fog menni a twrp-s mentés... -
Vicu21
tag
nm
ez már beszélni madzsar, de nem tudtam még kikukázni, azza kell hozzá az 1 gigás system partíció -
Vicu21
tag
ha van kedved játszani, itt van az 1 gigás partíció
annyit tudnod kell róla, hogy visszaállítani - egyenlőre - csak ft-lal tudod. én valamikor ősz elején állítottam be, azóta nem volt vele gondom, minden rom, ami nem kért ekkora partíciót, is felment rá.
használata:
feltelepíted a zip fájlt, utána újraindítod recovery-be és felrakod a romot..
Mielőtt végigcsinálod, ránéznék holnap, valóban nagyobb-e a system-je, mint az alap -
törölt tag
Nem tudom milyen beállítási lehetőségek vannak a 4.4-ben, ez csak a 4.4.4-re vonatkozik?
[HOW TO ENABLE VOLUME BUTTON TO WAKE YOUR ANDROID] -
benjoe1
aktív tag
Próbáld ezt: Wakeup with Volume Up button (Xposed module)
-
GAbre
veterán
Köszi!
Rendszerről képet tudsz küldeni?
Ilyenre gondolok
Google-s kép is jó. -
törölt tag
-
törölt tag
-
Alteus
csendes tag
Ha használsz xposed-et, akkor [itt a fix]. Valószínűleg ugyanaz az apk.
-
Alteus
csendes tag
A busybox egyszerűen megfogalmazva egy linuxról átvett eszközkészlet, amit egyes programok használnak (pl. titanium backup). Linuxos shell parancsok egyszerűsített verzióját tartalmazza. A master key-nek nevezett valami az egy android sebezhetőség, amit kihasználva hackerek átvehetik az uralmat az alkalmazások felett.
-
törölt tag
a jBart-ban és a Github-on is csak v4-et találtunk.
A v5 jóval több elemet tartalmaz.
Jelenleg amiket fel tudunk használni a fordításhoz a LeWa v4, JB hungi és a MIUI v5 magyar verziói.
Azért osztottam meg most, mert ma volt az első nap, hogy jBart-os fordítás után hajlandó volt működni a ROM. -
KurtCobain
őstag
Szerintem nem lehet beállítani. Rakd fel a Battery Full Notification progit, az szólj ha 100%-on van az akku.
-
-
KurtCobain
őstag
-
benjoe1
aktív tag
Feltöltöttem pár telóval készített fényképet: link
A számozottak (001-006) több szoftverrel készültek, de nem sok különbséget látok köztük. Borult időben, és némelyik már szürkületben készült.
A többi képet főleg ma készítettem, Camera-FV5-el.
Nálatok is ilyen, nem igazán éles távoli képeket készít a telefon?
Ennyit tud a kamera, vagy tényleg gond van az enyém fókuszálásával? -
törölt tag
-
andyTM
őstag
callvote-nak igaza van, előtte állítsd gyárira
- persze, mert kell hozzá az ikonpakk is: [katt a képekre és töltheted is]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook U748 Üzleti erő, hordozható formában
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest