Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
KurtCobain
őstag
válasz
grizlisandor #3099 üzenetére
De a kérdésre nem válaszoltál.
Ugye nem nyomtál a wipe-ra a kínai reco-ban?
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #3098 üzenetére
Wipe rész megvan a Flash Rom-nál, de az, hogy mentem el ezt a ROM-ot és hogy társítom az újat nincs...
-
KurtCobain
őstag
válasz
grizlisandor #3097 üzenetére
Aham.
Jiayu progival próbáltad már a recoveryt cserélni? -
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #3096 üzenetére
Az itt(katt) leírtak alapján lementeni a jelenlegi rom-ot, wipe-olni és telepíteni az 1.5 Stanner Rom-ot, hogy kiderüljön a hiba amit produkál a telefonom hardveres vagy szoftveres eredetű...
-
KurtCobain
őstag
válasz
grizlisandor #3095 üzenetére
Az csak a kínai recovery lesz.
De tulajdonképpen mit is akarsz csinálni a recoveryben? -
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #3094 üzenetére
Reboot Recovery-be sikerült valamit indítanom, de csak kínai írásjeleket láttam 7-8 választhatót...
Ott mire kellene mennem vagy egyáltalán jó helyen vagyok? -
KurtCobain
őstag
válasz
grizlisandor #3093 üzenetére
Pedig hamar meglenne. Esetleg még kipróbálhatod a Jiayu app-ot. Abban is van recovery update.
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #3092 üzenetére
Értem, köszönöm egyenlőre megvárom a Minideal választás, ha nem tetszik esőnapon vagy hétvégén megpróbálom...
-
KurtCobain
őstag
válasz
grizlisandor #3090 üzenetére
De. MTK Droid Tools-szal tudsz kimenteni.
Cappa72 leírása
Érdemes nála körbenézni, vannak jó leírásai. -
Bati0501
őstag
válasz
jackbacsi87 #3082 üzenetére
De amikor feltöltöd a honlapra az adatokat,akkor szokott ilyen gubanc lenni,de más hasonló programmal biztosan van ilyen,tuti.
-
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #3089 üzenetére
Azzal ahogy nézem gépről lehetne rom-ot cserélni a telón, de ahhoz nem kell valami scatter fájl?
-
KurtCobain
őstag
válasz
grizlisandor #3087 üzenetére
SP Flashtool-lal?
-
Chronos6
tag
G3S-em van és a Stanner 1.6 akadozik, sokat gondolkodik. Próbáltam a CPU governort átállítani de nem sok hatása lett. Procit megvizsgálva a legalacsonyabb és a legmagasabb freki között ugrál, nem hinném hogy itt lenne a gond. A gyári rommal és a spanyol legújabbal tökéletesen ment (a spanyol fagyott). Tapasztalt valaki ilyet? 1.5 jobb ilyen szempontból?
-
grizlisandor
veterán
válasz
grizlisandor #3086 üzenetére
Siker, már indítanám a recovery update-et és nem tudom leokézni...
Írok a Minideal-nek, hogy nem tudom így használni rendesen a telefont...
Ha elmegy gariba a teló, akkor veszek használtan egy G2S-t tarcsi telefonnak. -
grizlisandor
veterán
válasz
KurtCobain #3004 üzenetére
Megpróbálkozok az autoroot-tal, hátha hagyja utána mobileuncle tools-al lementeni a IMEI-t...
-
CippyO
tag
Üdv, ha esetleg egy G3T tulaj úgy érzi, hogy nem használja ki a gyosabb chipet, és elcserélné egy G3S+kpra kérem keressen meg PÜ-ben!
kíváncsi vagyok a különbségre... -
Flexy90
senior tag
válasz
jackbacsi87 #3079 üzenetére
a /system alatt lévő build.prop file-ba (root kell hozzá) be kell írni a következőt :
dalvik.vm.execution-mode=int:fast -
Bati0501
őstag
válasz
jackbacsi87 #3079 üzenetére
Ez ha jól tudom a Sports Tracker hibája.
De ha bemész a biciklis topikban és rákeresel/megkérdezed,akkor biztos fogsz választ kapni,de nekem ez rémlik,h a program nem jó. -
HUNNIA1920
őstag
-
-
jackbacsi87
senior tag
Áhoj!
gps-el kapcsolatban olyan problémám lenne, hogy gyalog 51km/h-t sikerült összehoznom max sebességnél sports trackerrel. Jelerősség, jel találás oké, a térképre is viszonylag pontosan felviszi a megtett utat, csak a max sebességnél van bibi.
A gps fixet megcsináltam. (ma még 1x megpróbálom majd, hátha elcsesztem.) Nálatok jól működik a max seb? -
drr
őstag
Köszi mindkettőtöknek a választ, azóta feltettem a Stanner 1.5-ös ROM-ot, ebben minden OK és szerintem jobban kezeli az automatikus fényerőszabályzást is. Még egyszer köszi a válaszokat és a segítséget!
-
Flexy90
senior tag
Nekem is az 1.5 van fent, mert számomra semmi pluszt nem ad az 1.6 amiért foglalkoznék vele. Amit linkeltél az csak a magyarított 1.6, semmi patch nincs beleintegrálva, viszont recoveryből felrakhatóak ugyan úgy.
(#3073) drr: [link]
Töltsd le az OrigBattery.zip-et és rakd fel recoveryből. (install zip from sd)
A "NoWakeUp+Tracks+Torch.zip" is hasznos lehet! -
Flexy90
senior tag
Kedves drr és sicc33!
Én még mindig a Stanner mod rom-ot ajánlom, aminek a gyári legfrissebb rom az alapja. -
drr
őstag
Sziasztok!
G3T-re keresem a legstabilabb, legjobb magyar ROM-ot. Mit ajánlotok? A válaszokat előre is köszönöm!
-
tiko76
aktív tag
Nem tőlem kérdezed de nekem lehetett választani.twrp van neked vagy cwm?
-
qad
senior tag
Sziasztok, hogyan tudok a telefon akku idejéről ide képet feltenni? Van valami módja, hogy a telón belül lementsem a képet az akksi idejéről ( pl. print screen a számítógépen) ?
-
Totyahu
csendes tag
Még egy kérdés, bár ez valószínűleg nem Jiayu specifikus. A régi HTC telefonomnál volt olyan opció, hogy csak azokat a névjegyeket mutassa, amihez van telefonszám. Nekem ez nagyon hasznos volt, de most nem látok ilyet. Be lehet valahogy állítani?
-
Totyahu
csendes tag
válasz
KurtCobain #3055 üzenetére
Kösz.
Antutut néztem, de pont az MTK6577 miatt nem hittem el neki a többi adatot sem.
Bár a 16500-as Antutu pontszámból már sejtettem, hogy rendben van a hardver. :-) -
Chronos6
tag
Ma már harmadszor indul újra a gépes magától. A legújabb spanyol rom van rajta. Tud valaki debug módot hogy ki tudjam deríteni vagy nincs és tegyem fel a stanner 1.5-öt? Magyar nyelv nekem annyira nem fontos, van esetleg jobb rom (ami nem muszáj hogy magyar legyen)?
-
Totyahu
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap este megjött az én telóm is a Minidealtől. Ma reggel már rá is ugrott a Stanner 1.6, minden nagyon baba, ezúton is köszönet Mr Frakknak a leírásért és másoknak is a hozzászólásokért itt a fórumban.
A konkrét kérdésem: a leírásnak megfelelően szépen lementettem az IMEI-t. Klassz, de mit csináljak vele? Kell azt valahol használnom egy új rom felpakolása után? Vagy bármikor máskor?
A másik kérdésem, hogy hol vagy milyen app-al tudom megnézni a hardver paramétereit (cpu freki, memória stb.). Szeretném leellenőrizni, hogy tényleg azt kaptam, amit rendeltem. :-)
Kösz!
-
tiko76
aktív tag
írtam
-
: iSiS :
tag
+érkezett innen itt akinek igértem írjon rám,
sőt aki segítségemre lenne skype-on G3S tuningolásában,annak is küldök 1-et grátiszba..!
-
benjoe1
aktív tag
Egy új, érdekes kis ROM jelent meg: DNA ROM G3S-G3ST by TEAM FORCE
Letöltés: Needrom, eredeti spanyol fórum -
Upo
addikt
válasz
JeffDebr #3043 üzenetére
Akkor gondolom T-mobile, ha felmész az önkielégítő ügyfélszolgálatra a honlapon ott át tudod állítani hogy default küldje el, azután már nem kell egy telefont se csesztetni. Sokáig én is így voltam, új rom - elfelejtettem átállítani - sokan fel se vettek vagy csodálkoztak hogy én vagyok. Így csak 1x kellett átállítani és azóta nincs gond. Sőt a 1430-on felhívod Pukkandúrt, ott is van valami önki menü, el lehet jutni talán a hívószámkijelzés szolgáltatásig és bekapcsolni de ez nem 100%, régen próbáltam.
-
JeffDebr
tag
magyarított Root-olt G3T-m van, amiben nem találom a hívószámkijelzés küldését!
hova bújhatott???
ja és a Beállítások/Rendszer menüben van egy Be-/kikapcsolás ütemezése
menüpont, amit ma ki is próbáltam: működik!időzítve bekapcsolt a mobil!
amíg ki volt kapcsolva, nem reagált a power gomb-ra! ez egy varázslat!@ 3040 zozimoto: nincs mit!
-
kispal87
aktív tag
Nem tudom volt-e már.
-
kispal87
aktív tag
[Direct link] Stanner_mod_20130813_V1.6_odexed_fixed_hun letöltéséhez.
MD5:93F0F894F9E503B1D64C111E7FB6ECED
Semmit sem változtattam meg, csak magyarítottam!
-
GrandS
senior tag
válasz
KurtCobain #3028 üzenetére
Azt meg megköszönöm!
-
GrandS
senior tag
Stanner 1.6-ból van magyarított?
-
tiko76
aktív tag
válasz
KurtCobain #3022 üzenetére
Nem.ha arra állitom akkor térerő sincs.voda kártyával jobb.
-
CippyO
tag
Rocket playert használok, és wakelock detector szerint ez a progi nem hagyja deep sleepbe menni a telót, amit meg is érez a gép, sokkal gyorsabban merül, ha nem hallgatok zenét akkor is. Stanner 1.5 van fent, a gyári rommal nem csinálta ezt, pedig ugyan ezt a verziót használtam rocketből. Van valakinek ötlete h mitől lehet?
-
tiko76
aktív tag
válasz
KurtCobain #3020 üzenetére
Az a baj hogy 3-g megy de 2- g ha olyan helyen vagyok nem megy.vagy ez a telenor hibája?
-
tiko76
aktív tag
Mindegy melyik slotba rakom azt a simet amelyiken internetezni akarok?mert a 3g vel megy rendesen de ahol csak "e" van ott nem megy a net,még ha a térerő 3-as szinten van.
-
Flexy90
senior tag
Szerintem ez nem a "prímán megy" kategória..
Ajánlom neked a rom cserét: Stanner mod v1.5 magyarított változata Upo kollégától. -
Miksa1
csendes tag
válasz
JeffDebr #3013 üzenetére
Sziasztok!
Nemrég kaptam én is kézhez a G3t-t és prímán megy is, attól eltekintve, h bekapcs után néha 3-4 újraindulás kell, mire használható a telefon, és van, h bármilyen alkalmazás közben lefagy + újraindul (néha 3x-4x ugyibár). Van, h egész sokáig kibírja, de van, h 3 óránként újraindul.
Vki tapasztalt esetleg ilyet? Ennek van ellenszere? (Aliexpressről van, gyári ROM-mal, nincs rootolás rajta)1000 köszi!
JeffDebr:
Fóliafelrakásra ezt ismerem: http://logout.hu/cikk/kijelzovedo_folia_felhelyezese/folia_felhelyezesi_technikak.html -
JeffDebr
tag
tegnap délután jött meg a G3T-m, a Minideal-ről. kezdem belakni a telót.
az ajándékba kapott fóliát hogyan kell felrakni? mert ami gyárilag rajta van, nem az igazi -
andyTM
őstag
-
CippyO
tag
válasz
Ed3r_X_ #3007 üzenetére
nekem is csinálja, még nem jöttem rá, hogy mitől függ, van hogy feloldásonként váltakozik, hogy rezeg-e.. eddig csak a fb messengernél vettem észre, de az előző telóim(symbian) is csináltak ilyet, szóval nem tanusítottam nagy figyelmet neki, de ezek szerint nem egyedi a dolog..
-
Upo
addikt
válasz
grizlisandor #3003 üzenetére
Ha van fent recovery (cwm vagy twrp) akkor innen a legfrissebb UPDATE-SuperSU zip letölthető, és recoveryből telepíthető. Binárisan ezt már nem nagyon tudod telepíteni, az újabb androidoknak már kell hogy bekapcsoláskor egy daemon is elinduljon, ezt a zip megcsinálja. Ez a daemonos dolog valahol az 1.25 környékén jött (mikor a 4.3 megjelent), annál régebbit ha leszedsz valahol akkor abból ki lehet szedni a su binárist meg a superuser.apk-t, de 22-es csapdája mert ahhoz is root kell hogy berakd a system partícióra.
Nekem is volt már hogy nem akarta feladni a root engedélyezést (nem ezzel a telefonnal), ott egy factory reset segített, úgyhogy ha nem megy az újratelepítés vagy a reroot akkor még azt ki lehet próbálni, recoveryből, nem pedig a beállítások menüből! -
andyTM
őstag
válasz
Ed3r_X_ #3007 üzenetére
[töltsd le ezt] és próbál reprodukálni...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Srácok.
Olyankor mi van, ha hol rezeg a telefon, hol nem? Másik ROM nem oldotta meg. Volt valakinek hasonló?
-
KurtCobain
őstag
válasz
grizlisandor #3003 üzenetére
Nekem szépen lefutott a frissítés, amikor rányomtam (normál mód).
Nem tudom, hogyha esetleg újrarootolnád... gépről vagy CWM/TWRP-ből.
autoroot csomag
SuperSU CWM/TWRP -
grizlisandor
veterán
Találjunk már megoldást a problémámra, mert kezd egyre idegesítőbb lenni, hogy az érintőkijelzőnek vannak holtterei...
IMEI számot szeretnék elmenteni:
1. A fentebb említett Jiayu app-al se sikerül, vagyis nem találom meg, hiába menti el.(JIAYUES mappában az sd kártyán)
2. a, mobileuncle tools meg nem csinálja meg, mert nyavajog, hogy nincs rootolva a telefon, miközben a root checker azt írja, hogy igen...
2. b, Írtátok, hogy super SU-ban kell engedélyezni a hozzáférését a mobileuncle tools-nak, de itt ebbe ütközök "Ha TWRP vagy CWN recoveryje van, használni lehet(próba) az SU binális telepítéséhez. Ez HTC készülékek részére ajánlott. Hogyan szeretné telepíteni az SU binálist? Normál vagy TWRP/CWM."A 2. pontokra kellene rájönni, mivel még a mobileuncle tools-al kell felrakni a CWM-et, a leírás alapján.
Hogy tudom telepíteni binálisan az SU-t, hogy haladjon a dolog?
Minden app-ból a Play-ről származó legfrissebbek vannak használatban.
Üdv.: Sanyi -
Flexy90
senior tag
-
cellpeti
nagyúr
sikerült és nem szóltam semmit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest